dissabte, 2 d’abril del 2011

Sortida al Pantà de la Brinxa

El Pantà de la Brinxa, just fa un any, ple a vessar

Companys de fang, ja hi ha recorregut per la sortida de demà al Pantà de la Brinxa... bé, recorreguts...

Les dues vegades que hi hem anat hem pujat per Can Ginebre i baixat al pantà des del Coll de Can Benet ( al mapa marcat en color lila ). Aquest cop he pensat que podríem anar-hi pujant a Sant Martí del Montnegre pel Sot d’ Oradella i el GR-83 on podem  baixar per qualsevol de les pistes que van a parar a la riera de Fuirosos pel Sot del Crous ( en blau a la zona de Sant Martí i Sot d’ Oradella), on, després d’ anar al pantà de la Brinxa, podem tornar a Sant Martí pel mateix camí del altres cops i tornar per on hem vingut. Abans d’ arribar a Collsacreu podríem baixar per la Font de l’ Aulet i Ca l’ Arquer ( també en blau ).

Bé, son propostes que es poden acabar de decidir sobre la marxa.

IMPORTANT, he calculat que son uns 38 km des d’ Arenys de Munt, o sigui, que abans de 2/4 de 12 ò les 12 del migdia no crec que estiguem de tornada. Ho dic per que no es una ruta per fer amb presses.

SERÀ UN ALTRE SORTIDA ÈPICA !!!!

ASSASSIIIINNNNSSSSSS !!!!!!!!!

Xavi
BTTAMUNT

Mapa de la ruta

7 comentaris:

  1. Companys, seria bo saber si hi han presses ò no.
    En Ramón ja se que té moltes ganas d' anar-hi ja que sap que ens endisarem al mig de la jungla.
    Jo, encara que ting bones sensacions, no vull forçar la màquina i no ting problemes d' horari.

    Per cert, demà els JABALI BIKERS fan una sortida força interessant al Dolmen de Pedra Gentil i el de Ca l' Arenes ( mireu l' enllaç )... ens han convidat a anar-hi ( no es el primer cop ) i, la veritat, es un grup amb molt bon rotllo. Demà no hi podrem anar ja que tenim programada la sortida al pantà, però m' agradaria preparar-ne una amb ells.
    David, tu ja coneixes al Dani i a l' Oscar de la pedalada de Nadal i crec que ens ho passarem força bé.

    Ja en parlarem

    ResponElimina
  2. Tinc moltes ganes de ser-hi a la sortida, i també m'agradaria molt fer-ne una de compartida amb els Jabali-bikers. Però aquest diumenge no serà, segurament no podré venir.
    Si no hi soc no m'espereu.

    ResponElimina
  3. Ostia, Ramón !!!
    Donç et perdràs una sortida bona, amb el pantà ple a vessar després de tantes pluges... però bé, coneixen-te segurament si no vens serà per força major.

    ResponElimina
  4. Encara que sigui tard, permeteu-me desitjar que ho passeu d'allò més bé. Jo he gastat tots els bono-Btt's d'aquesta setmana amb les nocturnes de dijous i divendres amb sopar inclós.

    ResponElimina
  5. Com pinta la sortideta, i a més el Madrid a 8!!!!

    Només queda sucar!

    Els que no veniu , us trobarem a faltar

    ResponElimina
  6. David, a veure si al final només hi anirem els dos !!!
    COLLONS !!!!

    ResponElimina
  7. Diumenge, sortida matinal després d'esmorzar, caminada per l'Hostal del Sol, Can Catà de Dalt i baixada pel bosc de can Jalpí, visitant el bosc vertical, els burros, el llac, el centre de d'informació Montnegre el Corredor amb l'exposició de fauna autòctona, seguidament estada als gronxadors i gelat, companyia: els nens i el sogre (a veure qui ho supera).

    ResponElimina