dilluns, 4 d’abril del 2011

Pantà de la Brinxa, un any després

En David, conquerint el pantà de la Brinxa
QUINA GRAN SORTIDA LA D’ AVUI !!!

L’ èpica s’ ha tornat a vestir amb els colors de BTTAMUNT per fer un altre sortida boníssima, aquest cop al Pantà de la Brinxa.

Avui fa un any que hi vam anar per primer cop en Miguel i jo, en Xavi, i llavors l’ indret ens va deixar impressionats... va ser poc després de les nevades tant fortes que hi va haver i, es clar, el pantà estava ben ple, igual que les rieres i rierols de la zona... ESPECTACULAR !!!

En David, Xena i Xavi a Sant Martí del Montnegre
Llavors hi vam anar pel Coll de Can Benet i baixat pel Sot de la Brinxa on vam tindre que carregar a l’ espatlla una bona estona les bicis per la quantitat d’ arbres caiguts degut a les nevades. Hi vam tornar aquest estiu pel mateix recorregut, la pista del Sot de la Brinxa ja estava arreglada, però el pantà estava a menys de mitja capacitat. Va ser una bona sortida però va faltar l’ impacte del pantà més ple.

Avui sabíem que, després de les pluges constants d’ aquestes últimes setmanes, el trobaríem a vessar... i així ha estat !!!

En Xavi, Sant Martí del Montnegre
Hi hem anar el “ Veterans” de BTTAMUNT, en Xena, En David i jo, en Xavi i, com es habitual en nosaltres, si es pot intentem anar sempre per indrets nous i, aquest cop, hem triat la via més directe per poder tornar a una hora raonable : Hem pujat al Pla de Carcassés pel Sot d’ Oradella on hem pres el GR-83 primer, i el GR-92 després, fins Sant Martí del Montnegre seguint la ruta 4. Primera aturada per fer quatre estirament abans de baixar a la riera de Fuirosos per la pista del Mas Feixes i el Sot del Crous amb una pendent molt exigent i amb força roca de més de 2 km que ha posat a proba la mecànica de les bicis i el nostre equilibri a dalt de les màquines... ESGOTADOR !!!!

Pantà de la Brinxa
Ja a la riera de Fuirosos, l’ hem travessat ben plena d’ aigua per pujar, fent trial per una pendent curta, però fortíssima plena de roques, al pantà de la Brinxa, l’ objectiu d’ avui.

Entrada triomfal i segona aturada per avituallar i fer quatre fotos immortalitzant la gesta del dia.

En David i en Xena
Hem pres el camí de tornada per la pista que puja de la riera de Fuirosos a Sant Martí del Montnegre igual que la ruta 12, gens complicada i a un bon ritme, d’ uns 4 km. Boníssim aquest tram i amb vistes fantàstiques.

Els "veterans" de BTTAMUNT : objectiu assolit !!!
Ja a Sant Martí hem fet el mateix camí de l’ anada però a l’ inversa fins el Pla de les Bruixes, on hem pres el camí de la Font de l’ Aulet i Ca l’ Arquer, camí força variat i distret, fins la carretera de Sant Iscle, just per sobre de l’ urbanització La Creueta i baixat a Arenys de Munt.

En total hem fet uns 39 km.

Com ja es habitual últimament, totes les fotos de la sortida estan penjades al Facebook.

Enllaços:


En David, a Sant Martí del Montnegre
Fent estiraments
En Xavi, al Pantà de la Brinxa
Sortida del 3 d’ Abril del 2.011
BTTAMUNT


Mapa de la ruta


34 comentaris:

  1. Delegat territorial de L'UCI4 d’abril del 2011, a les 17:29

    Colpidores imatges de la colla de l'imserso de BTTAMUNT, amb les fotografies del reportatge es pot comprovar visualment, com un membre de l'equip, en lloc de fer estiraments, esta en posició de defecar, l'incògnita es descobrir si ho fa amb el mallot posat ho sense. De Seguir en aquesta linea de ben segur que no recuperareu la categoria.

    ResponElimina
  2. Aclaració al Delegat de la UCI, i de pas al ENVIAT ESPECIAL:

    MECAGHHHHGGGKKKJJJJJJJJRRRRRRFFFFGGHGHH!!!
    Que passa, que des de que aneu en taca-taca un, i l' altre participa en les tertulies de Punto Pelota a Intereconomia teniu les hemorroides mes que alterades i no podeu pujar a la bici ???
    Recuperar la categoria ???
    MAI L' HEM PERDUT !!!!
    Respecte als estiraments, hi ha que en fem per no tindre molesties musculars, en canvi d' altres en fan allà on acaba la rabadilla per poder ficar-hi un múscul !!!

    ASSASSINS !!!!

    ResponElimina
  3. Tot i els intents barroers i traidors de desestabilitzar , enfonsar i extingir una exemplar trajectòria de superació personal a cop de pedal, ahir unaltre cop va tornar l'èpica...a ritme de senglar ens vàrem plantar al pantà i tornada a casa salvant la tarjeta groga justificada!!!!

    Gran matinal de bici, poquet fang, ve l'època de les derrapades , la primavera va florint.... la veritat, en aquests moments es troben a faltar velles glòries, vells mites, com el Rei de la Jungla...desaparegut , ple de recança i traidoria...Diuen que ha sigut vist als Rucs del Far...hi ha indicis de que canviarà de montura...la seva ha estat una trajectòria béstial...

    ResponElimina
  4. Ramón, totalment d' acord en que la familia es lo primer... però això d' anar a veure mosquits....
    Em quedo amb el gelat i la passejada !!!!
    Per bitxos raros els que ens vam trobar durant una part del recorregut... molt emprenyadors.

    T' has perdut una bona sortida, el tram de baixada fins la riera de Fuirosos pel Crous... una passada... t' hagués agradat.
    El pantà... les fotos parlen per si soles.

    ANEU PENSANT LA PROPERA !!!!!

    ResponElimina
  5. 43,21km
    3:30m
    12,29km/h mitja
    55km/h Baixant a Sant Iscle....fiiiiuu....

    ResponElimina
  6. NACHO VIDAL, PLACA-PLACA5 d’abril del 2011, a les 0:02

    JUA, JUA, JUUAAASSGGGHH !!!!

    El Rei de la Jungla als Rucs !!!
    On portava el bidó ?
    Anava amb culotte ?
    ...desnivell acumulat ????

    ResponElimina
  7. Penso que aquesta sortida la podem fer sempre que volguem, entra dins l'horari perfectament... descens tremendo al pantà , ascens llarg però de bon rodar...fent tertúlia....FANTÀSTIC!!!!

    Ramon, se t'ha trobat a faltar, podem tornarhi diumenge que ve...o l'altre

    ResponElimina
  8. Ara que venen les calors...
    coulot curt i sense calçotets!!!

    ara bé.......

    ALERTA JA QUE POT HAVER-HI LLEPET!!!

    ResponElimina
  9. Quan hi tornem ja ting un altre opció per baixar a la riera de Fuirosos... aquesta la repetirem aviat, abans de que es buidi el pantà.

    ASSASSINS !!!

    ResponElimina
  10. Nois, que maca la sortida. M'agraden aquestes fotos. Heu de demanar als reis un GPS per publicar l'altimetria, en Ramón no va vindre per això, sabia que no hi habia GPS i va preferir altres històries.
    Aquesta setmana, pinta bé i segurament tocarà llevar-se d'hora. Compteu amb el Garmin aquesta vegada!!!!!!!!!

    ResponElimina
  11. Hooome Juan Carlos!!

    Me n'alegro de la teva posible tornada...esperem que tot vagi bé i tornem a tenir una bona jornada de Bicicleta, muntanya i bon rotllo!!

    No sé no sé, en Ramon em preocupa una mica...si ve amb Ruc ens pot fer anar una mica malament...bé...es un amic, que hi farem.

    ResponElimina
  12. Juan Carlos, això espero, que puguis vindre. Diumenge et vas perdre una de bona, però hi tornarem abans de que es buidi el pantà, o sigui, JA !!!

    Respecte al Garmin, també es benvingut. L' aportació que fas amb el GPS es fantàstica. El posaré a la carta dels reis !!!!

    ASSASSINS!!!!

    ResponElimina
  13. Perfecte, si voleu tornar, per mi no hi ha inconvenient. Si no, segur que prepareu una altra ben maca, per cert suposo que en Quique no ens acompanyarà doncs crec que suarà per Montserrat una mica la calor del diumenge a la Portals.

    ResponElimina
  14. Demà toca sortidetaaaaa !!!!!!
    Dijous passat em va faltar mitja horeta per que s' em va fer de nit, però aquesta setmana vaig preparat amb un "faro" que tothom es decantarà pensant que ve un camión.

    TREMOLEEUUUUU, UNES QUANTES SORTIDES ENTRE SETMANA I PUJARÉ PARETS PEDALANT AMB ELS PULGARS !!!!!

    ASSASSIIINNNSSSSS !!!!!!

    ResponElimina
  15. Xavi, ja saps, a les 19.30 a la placeta d'Arenys de Mar es el lloc de partida de les nocturnes. Anima't

    ResponElimina
  16. Aquesta setmana no es possible. Demà he d' estar puntual a les 21 h. a casa.
    M' he d' organitzar... en parlarem diumenge.

    ResponElimina
  17. BLAUGRANAALVIENTOUNGRITOVALIENTO6 d’abril del 2011, a les 23:53

    S' ensuma algo especial..... i no es el KERS !!!

    TXAN, TXAN !!!!!

    ResponElimina
  18. Companys, que tal anar aquest diumenge al dolmen de Ca l' Arenes i després a Vallgorguina per la Serra de Clarenç, Can Vilar, pujar per Can Saleres....

    ResponElimina
  19. D'acord però proposo fer el recorregut en sentit contrari a l'ultima vegada que hi varem anar,
    LEMA DE LA SORTIDA:
    Sempre més i millor... FORÇA IMSERSO.

    ResponElimina
  20. Ramón, vas molt fort... pujar del dolmen de Ca l' Arenes al Corredor ???? hi ha trams molt i molt potents, i amb molta roca... més que Can Quel !!!
    Haurem de posar motoret al taca-taca !!!!

    AIXÒ ES UN "TOT Ò RES"... ASSASSIIII !!!!!!

    ResponElimina
  21. Per mi si , fem-ho en sentit contrari!!!!!

    SI SI SI ASS ASSSA ASSASSINS!!!!!!!!

    PUJEM TOT PASSEJANT A LA PEDRA DE LA FERRADURA, DESCENS A CANYAMARS PEL FANGAR I ESCALADA A CA L'ARENES....PER VOMITAR SI SI SI!!!!!

    LLÀSTIMA QUE NOMÉS ES DIJOUS...DEMÀ I DISSABTE A ENTRENAR.

    AH, RAMON, NO ET RAJIS I VINE AMB LA BICI...NO FOTEM EHH

    ResponElimina
  22. Amb l'arribada del bon temps, els compromisos familiars se m'acumulen, aquest diumenge haig de ser a casa a les onze i si potser més aviat millor. Aixi us dic que un servidor quan sigui l'hora faré mitja volta i cap a casa.

    ResponElimina
  23. El bloc de BTTAMUNT aviat arribara a les 10000 visites, aquest diumenge portaré un PITET, per eixugar les babes,al DEU que va engendrar la criatura.

    Benaurats els que divulguen la NATURA, ells esdevindran HEREUS DE LA TERRA.

    ResponElimina
  24. Eh, Ramón, pensa que el blog es va parir al novembre del 2009, però el contador de visites el vaig posar al octubre-novembre passat, després d' un any... o sigui, que aquestes 10000 visites son dels darrers cinc-sis messos.

    LA VERITAT ES QUE ESTIC SORPRÈS DEL SEGUIMENT QUE TENIM !!!

    L' èxit que té es gràcies a tots, els que ens juntem cada diumenge per gaudir de la bici, amb el bon rotllo que hi ha, com la gent que em consta que ens segueix...

    GRÀCIES A TOTS I.... FORÇA BTTAMUNT !!!!!

    Ah, per cert..... ASSASSIIINNNSSS !!!!!

    ResponElimina
  25. Booones companys...quines ganes d'agafar la montura i sortir a rodar!!!!

    Aquest diumenge l'hem de fer ben bona.

    Ramon, sembles la duquesa de alba amb tants compromisos,fora conyes fas bé de disfrutar de vida social, entre rucs i bicicletes aviat t'ho has explicat tot, jo tampoc vull tornar gaire tard, les 11h està bé

    Apa demà et passo a veure.

    ResponElimina
  26. Gatillasso!!!!!

    EL diumenge tinc festa infantil a les 11h hauré d'estar ja a la dutxa...AASSAASSIINSSS

    ResponElimina
  27. PERO ESTO QUE EEESSSSSGGGGHHHHH !!!

    Que passa ? el vell truc de la festa infantil ? estrenyiment només de pensar en la vomitada ???

    Bé, suposo que si pugem per la Creu de Rupit i agafem la porta del darrera del campament fins Ca l' Arenes tindrem temps de fer " l' escalada " del dolmen al Corredor... a partir d' aquí ja decidirem segons l' hora.

    ResponElimina
  28. Nois, demà a les 7.20 a la farmàcia en primera convocatòria i a les 7.30 a A. Munt en segona

    Per cert, En Ramon paga demà oi, feliciteu-lo

    Per molts anys noi

    ResponElimina
  29. Demà haviem quedat en que feiem una buti amb seques no?

    ResponElimina
  30. Ramón, espero que hagis posat el cava a la nevera... m' agrada ben fresquet !!!

    ResponElimina
  31. Nois, una sorrida molt maca aquesta d'avui, us paso el track http://connect.garmin.com/activity/78269020
    Només falta el tema de la pedra de ferradura que he decidit no fer i merda, quan entrava per casa la jefa sortia amb els nens a la platja, ha posat cara contenta i sabeu que m'ha tocat no? anar a la platja, o sigui que de cursa de F1 res de res, em tocarà veure-la en diferit, es a dir que podria haver anat a la pedra i fer el camí amagat i haver gaudit d'una hora de tranquilitat a casa. Encara que no ha estat malament la baixada pels rials de Rupit, cada dia son diferents, encara baixa aigua.

    Apa, deu

    ResponElimina
  32. Xavi, et paso l'IBP que tant agrada al de l'aniversari d'avui. En super RamonV. Per cert com tira en Ramon Artigas, una màquina total amb l'estri que porta. Avui heu comprovat que jo faig trampa...

    ResponElimina
  33. Hei Juan Carlos, a veure si demà puc publicar la sortideta d' avui. Hi afegiré les dades del Garmin.
    La pujada a la Ferradura, fantàstica per rematar la feina d' avui... i la baixada a Lourdes pel camí amagat, IMPRESIONANT !!!!
    Lo d' anar a la platja, amb la calda que ha fet avui, també una bona opció... quan he arribat a casa m' ha tocat fer feines domèstiques...

    ResponElimina