divendres, 22 d’abril del 2011

Sortida de Setmana Santa al Montnegre

Companys, diumenge de Pascua fem una sortideta pel Montnegre començant el recorregut des de Tordera.

Volem travessar el Montnegre de banda a banda agafant el GR-92 a Tordera, passarem per Sant Miquel de Vallmanya, l' Erola, Horsavinyà i el deixarem al Coll de Can Benet, on ens desviarem per anar al Coll d' en Cona, pujarem al Turó Gros, Vaivé de la Casanova, Can Camps, on agafarem el GR-83 per baixar a Cal Paraire, pla de les Bruixes i Arenys de Munt per Ca l' Arquer.

Seràn uns 33-34 km. molt bons, amb tot tipus de terreny... Esperem que el temps acompanyi.

Pels que vulguin vindre, agafarem el tren de les 7:12 a Arenys de Mar, o sigui, que quedem directament a l' estació puntuals 5-10 minuts abans.

ANIMEU-VOS.... TOTHOM ES BENVINGUT !!!

Xavi
BTTAMUNT
Mapa de la ruta

3 comentaris:

  1. Xavi,

    Una vegada més enhorabona pel recorregut!!! quin morbo sortir de Tordera, coronar el Turó Gros i baixada cap als Arenys carenant...ja estic salivant!!!

    Jo a les 7h del matí ja seré a l'estació de RENFE d'Arenys per comprar el bitllet tranquilament...els que veniu d'Amunt, no apureu massa, no em feu patir...fins diumenge!!


    ASSASSINS!!!!

    ResponElimina
  2. Si David... l' últim cop que vam pujar al Turó Gros ens ho vam passar molt bé tornant per Can Camps. Quan vam fer la Titan Montnegre l' estiu passat vam travessar el Montnegre pel GR-92 i al final es va fer una mica "soso", tota l' estona era el mateix, en canvi, aquesta altre opció hi ha tot tipus de pistes, corriols i desnivells.

    A GAUIDIR D' UN ALTRE SORTIDA ÈPICA !!!

    ResponElimina
  3. Pels que sortim d' Arenys de Munt, quedem a les 6:45 al punt de trobada a la plaça de la Creu Roja, davant del Munt Bikes. Si algú es retarda, que vagi directament a l' estació d' Arenys de Mar a tota pastilla ( però en compte ). El tren surt a les 7:12

    ResponElimina