diumenge, 27 de març del 2011

Vallgorguina i Corredor per Can Clarenç

Can Clarenç
Després de la Titan de diumenge passat i, con que aquest no podia sortir amb els companys de fang, dissabte per la tarda vaig fer una sortideta improvisada per la zona de Vallgorguina i el Corredor.

He anat per Lourdes, pujat a Collsacreu pel camí de Can Mora ( ò Can Colomer ), on he pres el GR-83 fins la Casanova d’ en Pibernat i baixat a Vallgorguina pel Sot de Can Saleres. Aturada per fer uns estirament ( per prevenir un altre “clavada” com la de diumenge passat pujant a Can Bruguera ) i un parell de fotos.

la màquina de pujar parets
Decideixo anar fins Can Pradell de la Serra pel camí de la casa de colònies de Can Clarenç, un lloc molt interessant amb vistes fantàstiques, on prenc la pista que porta al Corredor, a ritme de diesel, sense presses, però sense pausa.

Ja al Corredor prenc el camí cap a la Creu de Rupit però, con que vaig be de temps, em desvio al Coll del Bruc per fer algun corriol de la zona per tornar a la pista més endavant, i em torno a desviar al Coll del Pi del Buac, a l’ esquerra per anar fins els Suros d’ en Burget pel GR-83 agafant-lo a l’ alçada del Pi d’ en Buac.

Vallgorguina
Als Suros d’ en Burget tombo a l’ esquerra per Can Quel per fer un “descens” força divertit i, per que negar-ho... una mica arriscat, fins Lourdes primer, i Arenys de Munt.

Han estat 30 km molt bons, i a un bon ritme. 

Can Clarenç
Sortida del 26 de Març del 2011
BTTAMUNT

Mapa de la ruta

20 comentaris:

  1. Aquest tipus de rutes son de les meves preferides!!

    Jo al final he recaigut a la galipàndria, espero que no duri tres setmanes com l'última que vaig agafar.

    Apa siau

    ResponElimina
  2. Ep !!!!
    Espero la crònica del personal que va sortir diumenge....
    ASSASSINS !!!

    ResponElimina
  3. Galipandria...galipandria ???
    Em semble a mi que amb el tema del canvi d' horari a mes d' un se li han enganxat els llançols !!!
    I en Ramón ??? l' ha abduit algun extraterrestre ??? Ha canviat la bici per un Taca-taca ??? s' està reservant per la propera i està concentrat ???

    ResponElimina
  4. BTTAMUNT PUNXA EN LA SORTIDA MATINAL

    Mínima expresió, en quan assistència de l'equip
    base de BTTamunt en la sortida posterior a la gran punxada de la darrera TITAN, en la qual van copar les últimes posicions. Segons fonts de l'UCI (unió ciclista internacional) s'està estudiant la possibilitat de baixar de categoria l'entitat: passant d'AFICIONATS a "DOMINGUERU DE BOTIFARRA AMB SEQUES", el delegat territorial de l'UCI amb unes declaracions contundents a dit:

    - MENYS TITA.... I MÉS COLLONS.

    En la sortida diumengera (absència dels germans Salmeron i d'altres membres Arenyencs).En Pep Xena ha sigut el gran representant de les bases del Bttamunt acompanyat per en RamonV. S'han dirigit per carretera fins a Sant Cebrià, d'aquí han anat a buscar la carretera d'Hortsavinyà, per l'antic abocador d'escombraries, coll de Sant Andreu i tot just passat els tres termes el camí que trenca a la dreta i font del Rupit, Font dels Ocells i acabant la pujada a Can Portell... i HORTSAVINYÀ: parada, plàtan i pluja. Baixada segons planell pel camí de les costes, aquest era l'objetiu de la sortida, va resultar ser un fiasco total, per com estaven de mullades les diverses pedres i roques i per la quantitat de vegetació morta, arbres i arbustos que els van obligar a baixar de la bici tot sovint. Continuant baixant per can Riu i Pineda tornada per carretera, molta pluja i vent.

    Resenya 52KM temps actiu 3.17H mitja 15,8 KM H.

    ResponElimina
  5. BAIXA PARTICIPACIO EN LA MATINAL

    Baixa participació en la sortida dominical,el senyor Pep Xena ha sigut l'únic representant en tots els sentits, de la secció veterana del BTTAMUNT. Aquesta secció va copar les ultimes posicions en la darrera TITAN, segons fonts de l'UCI (unio ciclista internacional) s'està estudiant la possibilitat de baixar de categoria l'esmentada entitat, passant de categoria D'AFICIONATS A "DOMINGUERU DE SEQUES AMB BUTIFARRA". Seguidament faig un resum de les contundents declaracions del delegat territorial de l'UCI:

    -AQUESTS DE BTTAMUNT MENYS TITA...I MÉS COLLONS.


    Pel que fa a la sortida matinal, En Pep i en RamonV van anar fins Hortsavinyà, per fer-ne via, van agafar la carretera fins Sant Cebrià d'aquí pista fins a l'antic abocador d'escombraries i continuant amunt carretera d'Hortsavinyà, coll de Sant Andreu i un cop passat els tres termes, seguidament, trencant a la dreta camí que puja passant per la font del Rupit i la font dels ocells per acabar a Can Portell i Hortsavinyà. Parada, plàtan i pluja. Tot seguit baixant per un cami que segueix pel costat de la zona de picnic, segons planell camí de les costes, aquest era l'objetiu de la sortida que va resultar ser un fiasco total degut a les diverses pedres i roques mollades i quantitat de vegetació morta, arbres i arbustos, que els hi van obligar a baixar de la bici tot sovint. La tornada va continuar baixant per Can Soler, Can Riu i avall cap a Pineda. Per finalitzar l'etapa, carretera, pluja i més pluja i molt de vent. Cal remarcar l'esforç nul d'en RamonV a l'hora de fer relleus, escaquejant-se en tot moment, enfront de l'elegancia d'un home anomenat XENA.

    ResponElimina
  6. Resenya de la matinal d'hortsavinyà:

    52Km 3.17H.en moviment 15.8 mitja Km H.

    ResponElimina
  7. PERO BUENO... PERO BUENO.... ESTO QUE EEESSSSGGGHHHJJJ !!!!!
    VEU ANAR A HORSAVINYA ?????

    Per on veu anar per anar a aquest ritme ?
    Detalls, vull detalls !!!! Qui éreu ? per on veu anar ?.... informació, collons !!!!

    ASSASSIIIINNNNSSSSS !!!!!!

    ResponElimina
  8. El puto enviat especial ens vol fer dentetes....

    ASSASSINS

    ResponElimina
  9. MINIMA PARTICIPACIO EN LA SORTIDA MATINAL
    A HORTSAVINYÀ

    Mínima participació en la sortida matinal del passat diumenge,tant sols el BIKER Pep Xena com a representant dels "pioners" de BTTAMUNT i un arreplegat en RamonV van desafiar les inclemències del temps.
    Per fer-ne via, van agafar la carretera fins a Sant Cebrià, pujant per l'antic abocador d'escombraries fins arribar a la carretera d'Hortsavinyà, coll de Sant Andreu i un cop passat els tres termes el camí que trenca a la dreta visitant les fonts del Rupit(es la primera vegada que la veig rajar) i la font dels Ocells continuant amunt fins a Can Portell i Hortsavinyà, parada, plàtan i pluja.
    Per la tornada van triar el camí que continua paral.lel a l'àrea de picnic, segons planell camí de les costes, aquest era l'objectiu de la sortida però va resultar un fiasco total per les diverses pedres i roques exesivament mullades i humides i quantitat de vegetació morta, arbres i arbustos que els van obligar a baixar de la bici. Seguint per Can Soler, Can Riu i avall cap a Pineda, i continuant per carretera fins Arenys, més pluja, pluja i vent. Cal fer esment del nul esforç per part d'en Ramon de participar en els relleus, escaquejant-se en tot moment davant l'elegància d'un home anomenat PEP XENA.

    ResponElimina
  10. PRESIDENT DE L'UCI (unio ciclista internacional)29 de març del 2011, a les 19:10

    Segons els últims informes que he rebut sobre la mal anomenada TITAN, i contrastant els resultats finals on l'equip de veterans de BTTAMUNT van copar les últimes posicions,i agreujat per la falta d'assistència a la sortida darrera dominical, em veig amb l'obligació de baixar de categoria a l'esmentada entitat: de categoria d'aficionats a la categoria de DOMINGUERUS DE SEQUES AMB BOTIFARRA. Al mateix temps us faig saber que les al.legacions en contra de la resolució no seran acceptades.

    ResponElimina
  11. Aquí van les ultimes i contundents declaracions del delegat territorial de l'UCI (unió ciclista internacional):

    AQUEST DE BTTAMUNT MENYS TITA.... I MÉS COLLONS.

    ResponElimina
  12. PENITÈNCIA!!!!!!!!!!!!!!

    ASSASSINS!!!!!!!!!!!!!!!!!

    A LA FOGUERA D'EN PERE BOTERO!!!!!

    EL PROPER DIUMENGE......AL PANTÀ DE LA BRINXA!!!!

    ResponElimina
  13. HERETGIA!!!!!!!
    A CREMARLO COM UNA BRUIXAAAAA!!!!!
    VA DOPAT AQUEST TIU, O QUE????

    SI, SI, ELS VETERANS DE BTTAMUNT ANEM AL DARRERA...PER EVITAR QUE ENS APUNYALIN PER L' ESQUENA!!!

    DIUMENGE NO HI HAURÀ PIETAT... AL PANTÀ DE LA BRINXA PEL COLL D' EN CONA... A VOMITAR!!!!!

    ASSASSIIIINNNNNSSSSSSS!!!!!!!!!

    ResponElimina
  14. Nacho Vidal, placa placa29 de març del 2011, a les 23:59

    Si, si... molt 52 km i mitjana de 15,8 km/h però la meitat per carretera, i planet.... BUUAAAAAHHHHHH !!!!!!!

    ResponElimina
  15. Precisament això... con que la veterania es un grau, els de BTTAMUNT anem a la cua... per arribar més tart i gaudir més estona de la bici !!!!!
    Per que volem correr, per arribar abans ???
    I llavors, què ??? Ja s' ha acabat ??? Per això hem estat esperant tota la setmana ???

    AIXÒ ES COM FER L' AMOR : COM MÉS DURI, MILLOR !!!

    ASSASSINS !!!

    ResponElimina
  16. M' he moderat una mica en el comentari anterior per que estem en horari infantil, si no.....

    MECAGJJJDFSHDLKSÑDFJSDFJSHHHHGGGGGGFDSJDJFASDF !!!!

    Apa, ja està !!!

    ResponElimina
  17. Companys de fang !!!
    He penjat al Facebook un mapa amb propostes de recorregut per anar al pantà de la Brinxa, a veure que us semble.

    JA QUEDA MENYS PER DIUMENGE !!!!

    Jo, amb el canvi d' horari, demà quan plegui de treballar primera sortida de primavera per agafar forma !!!

    ResponElimina
  18. Primera sortida intersemanal de la temporada !!!
    He pujat a la Creu de Rupit i la Ferradura sense aturades i a un bon ritme. He baixat a Arenys de Munt pel Corral, el camí amagat i Lourdes i, con que encara no era fosc, he fet un tomb per la zona de Can Jalpí.

    A PUNT PER ANAR AL MONTNEGRE AQUEST DIUMENGE !!!

    ASSASSINS !!!

    ResponElimina
  19. Companys....demà no hi ha excusa...toca sortida a bon ritme fins als llacs del Montnegre tornada a una hora raonable.....unaltre mes en blanc seria massa dur!!!

    Ens veiem demà ben descansats....

    Per cert, com enganxi al delegat de la UCI i al seu infiltrat dins el BTTAmunt li fotaré la bici i els pantalons i el deixaré tirat a cal Pararire, i que s'espavili per tornar a casa.

    ASSASSINS

    ResponElimina
  20. JORDI GONZÁLEZ-LA NORIA2 d’abril del 2011, a les 9:57

    Fonts no confirmades....o sigui diuen...

    que el màquina d'en Pep ,absent desde fa un parell de mesos, segueix exercitantse, però només la pelvis, l'han vist pel carrer, capcot, amb profundes ulleres i caminar arrossegant els peus...la vida es injusta,uns tant i altres tant poc.

    ResponElimina