dimarts, 19 d’abril del 2011

Bon temps, bones sortides !!!

Arenys de Mar, des de Can Fortuny
Donç... ha estat un cap de setmana atípic, però no menys intens que qualsevol altre. La diferència, en el meu cas, ha estat en que habitualment dissabte per la tarda faig una sortideta sense forçar per poder estar a tope per diumenge... però aquesta setmana ha estat al revés, dissabte vaig fer una sortida molt bona, d’ uns 32 km a un bon ritme i la de diumenge ha estat més tranquila, sense forçar la màquina, gaudint de l’ entorn.

També ho ha estat per que, degut a les vacances de Setmana Santa d’ uns, compromisos familiars d’ altres i la F-1 matinera, aquest diumenge no ha sortit ningú. Fins i tot jo no sabia si ho faria.

El Montseny i el Montnegre, des de la Creu de Canet
Al final si ho vaig fer, a més, amb la satisfacció de poder gaudir de la companyia del meu germà Joan Manuel. Jo, engrescador nat, ja fa dies que li anava al darrera per que s’ apuntés a vindre amb nosaltres, però ell, sàviament, sabent que som una colla de “sumbats”, ha esperat a estar mínimament en forma per poder afrontar les dures rampes que envolten Arenys de Munt... i ha superat la prova, amb un parell de c.... !!!

En Joan Manuel, per fi hem pogut sortir junts
Dissabte, com tinc per costum, he sortit sol, sense res planejat. He anat a Lourdes per pujar a Collsacreu pel camí de Can Mora ( ò Colomer ) on he pres el GR-83 direcció Canigó. M’ he desviat a l’ esquerra pel carrer de les Sureres abans d’ acabar de creuar l’ urbanització per prendre el corriol que passa pel costat del menhir... corriol ???...de corriol res de res, ha passat una màquina i l’ ha convertit en una autopista amb un bon grapat de restes de branques on he vist perillar l’ integritat de la burra. Ja al GR-83 un altre cop, a l’ alçada del Pla de les Bruixes, he anat fins el Pla de Forcs on he decidit anar per Can Vives de la Cortada, el GR-5 i fer un tomb pel Turó d’ en Vendrell pujant pel Torrent de la Casanova i Can Pera.

Creu de Canet
Baixada molt bona, amb un parell d’ ensurts en forma de derrapades inesperades degut a que el terreny està molt sec, i lo millor, la riera de Can Palau, on el paisatge primaveral es fantàstic fins Can  Ginebre. Uns pocs metres de carretera i escalada a la Creu de Canet pel Molí d’ en Torrús.

Única aturada a la Creu i tornada a Arenys de Munt per la Serra d’ en Sala i la ruta de les masies.

32 km a un bon ritme... Estic en forma !!!

Canet, des de la Creu de Canet
Diumenge, amb en Joan Manuel, decidim fer un recorregut variat, però intentant que les pujades no siguin llargues, per no cremar-nos massa i gaudir de l’ entorn... fa un dia perfecte per anar amb bici !!!

Anem a la Creu de Canet per la ruta de les masies fins la Serra dels Termes, seguint el mateix recorregut que el dia abans però a l’ inversa, on fem una primera aturada. Baixem a Canet de Mar per la pista que porta fins la Misericòrdia, prenem les rondes i anem al pla d’ en Sala, just per sota de la rotonda de la sortida de l’ autopista on deixem l’ asfalt per agafar el camí que ens ha de dur a l’ Ajup.

Can Fortuny

Es aviat i decidim fer un tomb per Can Jalpí, ens internem al bosc, passem per sobre dels rucs i pugem a Can Vives, fent una aturada obligada a l’ alçada de Can Fortuny per gaudir de les vistes fantàstiques d’ Arenys de Mar.

Baixem al Remei, continuem fins travessar l’ autopista on tombem a l’ esquerra per anar a la part alta de l ‘ urbanització Victòria, a Arenys de Mar. Prenem un corriol que ens du a la zona industrial de Valldegata, la zona esportiva i a la part alta de Lourdes anem a l’ esquerra, travessem l’ autopista, ara de pujada, i a l’ encreuament que hi ha a uns 300 metres anem a la dreta pel camí paral.lel a l’ autopista fins el nus viari de la carretera C-61 on tornem a entrar al parc de Can Jalpí per pujar a Arenys de Munt pel costat de la riera.

Gaudint del paisatge a Can Fortuny
Han estat 26 km força distrets, amb gran varietat de camins, corriols, vistes fantàstiques, bosc... de tot.

Sortides del 16 i 17 d’ Abril del 2.011
Xavi
BTTAMUNT

Mapa de la ruta 16-04-2011
Mapa de la ruta 17-04-2011



11 comentaris:

  1. Companys !!!
    Gaudim d' aquest dies de festa fent el que més ens agrada : la familia i la bici !!!!

    Prepareu-vos, diumenge travessem el Montnegre de banda a banda des de Tordera.

    ASSASSINS !!!!

    ResponElimina
  2. RESSENYA:
    Diumenge dia l7 KM. en bicicleta = 0
    Beneïda de Palmó = 1

    ResponElimina
  3. Encara em falta entrenar-me una mica més, però aviat tornarem a sortir junts

    ResponElimina
  4. Beneïda de palmó ???
    Ramón, veig que no perds el temps !!!

    ASSASSI !!!

    ResponElimina
  5. I tant que tornarem a sortir aviat !!!!
    Això no ha fet més que començar !!!

    ResponElimina
  6. Quiiiqueeee, on ets ????
    No sabem res de tu... no has tingut prou amb una volta a Montserrat i estàs fent la volta a Catalunya ????

    A veure si ens veiem aquest diumenge... ASSASSIIII!!!!

    ResponElimina
  7. Demà divendres sant, sortida diumengera.
    Anirem a Vallgorguina, farem un tomb per la zona, i pujarem al Corredor per Can Vilar i la Serra de les Mules.
    Quedem al lloc habitual de trobada, a Arenys de Munt, a les 7:30

    ASSASSINS !!!!

    ResponElimina
  8. Divendres no vindré, no m'acabo de trobar bé del tot, faré bondat a veure si diumenge us puc acompanyar.

    ResponElimina
  9. Collons....i tant que si som-hi, demà a rodar, sense cremarnos per agafar bona forma!!!

    JO SI VINDRÉ!!!!

    assassins!!!!!!!

    ResponElimina
  10. Ramon, em començo a preocupar una mica...no serà que prefereixes altres activitats més...tàntriques...si es així endavant..si es la galipàndria..mira de dormir amb el cul tapat...

    T'esperem quan abans millor.

    ResponElimina
  11. Ramón, t' has de posar a tope per diumenge.
    Hem de fer la sortida a Tordera i no pots faltar.

    ResponElimina