dimarts, 12 d’abril del 2011

Dolmen de Ca l’ Arenes i el Corredor

Dolmen de Ca l' Arenes
Bona sortida la d’ aquest diumenge... i calorosa. Avui es pot dir que “hem suat la samarreta” !!!

L’ idea inicial era anar al dolmen de Ca l’ Arenes passant primer per Canyamars, pujar al GR-92 a l’ alçada del Puig Aguilar, anar al dolmen de Ca l’ Arenes i al Corredor... o sigui, un recorregut força exigent, amb trams durs de pujar... però no ha pogut ser, ja que compromisos familiars d’ alguns dels companys han fet que ens saltéssim part del recorregut ( normal, tots tenim familia i, sempre ho he dit, la bicicleta es important però la familia ho es més ). Aquesta la reservem per un altre dia.


Avui érem en Xena, David, Juan Carlos, Ramón Vilà, Ramón Artigas i jo, en Xavi i, encara que hem modificat la ruta, això no vol dir que no hagi estat exigent.

Hem pujat a la Creu de Rupit per Lourdes i el camí de Can Framis, on hem decidit saltar-nos el tram de Canyamars i anar directament a la cruïlla de Ca l’ Arenes per la pista de la “porta del darrera” del campament juvenil del Corredor.

Avituallament abans de l' escalada al Corredor
Moment de crisis a Ca l’ Arenes ja que en Juan Carlos i jo, en un moment de distracció, ens hem quedat uns metres endarrerits i no ens hem adonat que anàven per un corriol que els ha portat a l’ alçada del Forn del Vidre i nosaltres hem seguit per la pista fins la cruïlla de Ca l’ Arenes... suor fred... aquests canalles no ens han esperat... el mòbil no te cobertura... ASSASSINS !!!

Per sort l’ instint salvatge que ens caracteritza ha fet que ens trobéssim sense més problemes.

el Corredor
Hem passat pel costat de la masia i al Gatell de Ca l’ Arenes hem pres la pista senyalitzada que porta al dolmen, en sentit invers del que fem sempre que anem per aquí, internant-nos a la “jungla”.

Aturada al dolmen, pikis-libis i quatre fotos i escalada al Corredor. El tram es dur, però no tant com sembla que ha de ser quan el fas de baixada... l’ únic inconvenient, trobar-nos amb un grup de gent a peu que ocupaven tota la pista i no s’ han decantat al nostre pas, just quan passàvem per una zona amb força pendent i pedres.... CANALLES !!!!

Arribem al Corredor, on fem un altre aturada... i entre la multitud de ciclistes que hi havia, semblava les Rambles de Barcelona, en Joan Carles, germà d’ en Ramón Vilà, que s’ uneix a nosaltres. Quatre fotos més i avall, de tornada a Arenys de Munt pel Coll del Bruc, els Suros d’ en Burget i la Creu de Rupit, on el grup es divideix... comencen les presses.

En Ramón no podia estar quiet

En David, tot el contrari
En Ramón Vilà, en Joan Carles Vilà, en Ramón Artigas i en Juan Carlos baixen directament, a “tomba oberta”, pel camí de Can Framis fins Lourdes i Arenys de Munt.

En David deixa anar: ... una Ferradureta?... i es clar, en Xena i jo no tardem ni una dècima de segon en començar a pedalar, a cremar les naus. Ja a dalt baixem al Corral d’ en Forn i al Turó de Ca l’ Amar, on prenem el Camí Amagat fins Lourdes, la “guinda del pastís”... QUIN CORRIOL MÉS ESPECTACULAR !!!

Aquest corriol ens agrada tant que últimament ja planifiquem rutes que hagin de passar per aquí.


Des de Lourdes baixem a Arenys de Munt per la riera Sobirans.

En el meu cas, con que veig que encara vaig sobrat de temps, decideixo acompanyar al David i al Xena fins l’ entrada de la part alta del Castell de Can Jalpi, on faig una volteta aprofitant l’ ombra dels pins al far...corriol per aquí...corriol per allà... ara baixo al Jalpí Aventura... un bon final a la sortida d’ avui.

En total hem fet uns 32 km.

En David, Ramón Artigas, Xavi, Ramón Vila, Xena i Juan Carlos
Enllaç a les dades del Garmin d' en Juan Carlos :

http://connect.garmin.com/activity/78269020

Sortida del 10 d’ Abril del 2.011
BTTAMUNT

IBP, altimetria i altres dades d' interés
Mapa de la ruta

19 comentaris:

  1. Molt bona crónica i molt bona sortida. Pensava que us sortirien més km, veig que no ha sigut així.

    ResponElimina
  2. SENSACIONS HOMOGÈNIES
    Un grup de col.legues es troben diumenge al matí, el passen junts, i ho comparteixen tot, quelcom que va més enllà de les seves passions per la bici, un temps dins d'un entorn natural dins d'una harmonia col.lectiva.

    NATURA+HOME+MÀQUINA
    =
    JUSTA ADAPTACIÓ MÚTUA DE LES PARTS

    ResponElimina
  3. OSTIA, ENVIAT ESPECIAL... quan estàs en plan filòsof... em donen ganes de engegar-ho tot a fer punyetes, anar a buscar la bici, pujar a la muntanya més alta i estirar-me damunt de la gespa a passar el dia !!!!

    Diumenge, amb l' escalada a la Ferradura, hem compensat la que no vam fer a Canyamars... el Camí Amagat... ja ho sabeu... IMPRESIONANT, FANTÀSTIC !!!

    Ah... la volteta pel far, els rucs i els corriols pel damunt del Jalpí Aventura, amb l' ombreta i la fresca, donaven ganes de fer-hi voltes i voltes sense parar. L' estiu passat aquesta zona la feia sovint per les tardes, després de treballar i es força distreta i a prop de casa... segurament dijous hi aniré un altre cop.

    ResponElimina
  4. Un cop mes,una sortida amb més ritma,aviat podrem anar als Tours!!!!

    ASSASSINS!!!!!

    ResponElimina
  5. Nois, son els amos de les pistes....imparables, sempre amb noves rutes, noves opcions, noves aventures!!!!!!

    Ramon, compte o acabaràs com en Nacho Vidal, fotent un forat a un arbre.....i cap dins!!!

    ResponElimina
  6. Tinc la sortida de diumenge amenaçada pel , constipat que porto a sobre, a mes a mes no puc entrenar. Quan un es troba d'aquesta manera, hi han tècniques que t'ajuden a no perdre la forma, si mes no a mantenir-la. Em refereixo al sexe tàntric, basicament (no vull estendrem en tecnicismes) es tracta de fer l'AMOR sense expulsar el semen a través del penis, altrament dit ejaculació o lleterada. Quan un individu s'inicia en aquestes practiques experimenta una metamorfosis total passant d'esser un PERIQUITO a un LLEÓ, el rei de la selva. Aquesta tecnica no esta considerada com a Doping.

    ResponElimina
  7. Nois, jo diumenge faré de 7 a 9h, tinc un compromís i hauré d'arribar puntual....ASSASSINS!!!

    Repasava el relat de la sortida i a part de fotrem un fart de riure he disfrutat com un nano...

    ara que ve setmana santa hi ha més dies per sortir, penso que hem de fer una titanilla....noo? on podem anar?

    ResponElimina
  8. Ramón...tens el els pebrots carregats...més grans de lo normal??? compte ja que diuen que l'esperma envelleix i es necessari renovarlo...expulsar es l'únic camí.....canalla confessa...t'ho reserves per tu eh??

    ResponElimina
  9. Ramón... aquests es el teu secret ???
    Ho fas des de que et vas comprar la colecció complerte dels remeis del Xumari Alfaro ???... el que es beu la primera pixerada del matí ???

    Ara t' has retratat !!!

    Bé... donç cuídat ... i no agafis mal d' ous !!!

    ResponElimina
  10. Jo, avui, sortida llampec d' una horeta a la Creu de Canet, Canet, Arenys de Mar i Arenys de Munt...

    Tercera setmana sortint el dijous i cada cop em trobo millor fisicament... avui pletòric !!!

    ASSASSINS !!!

    ResponElimina
  11. Companys de fang... aquest diumenge què ???

    En David no hi serà, en Ramón va amb el collons plens i es dubtòs, jo possiblement tingui un compromís i fins demà per la tarda no se el que faré... es lo que tenen les festes.

    Sería bo saber qui sortirà... em sabria greu que degut a això el que surti pugi expressament a Arenys de Munt i no trobi a ningú.

    Proposo que a través del blog ò el Facebook es confirmi qui sortirà...

    ASSASSINS !!!!

    ResponElimina
  12. Jo lo comentat, si algu vol a les 6:50h passaré per la farmàcia de can Xena i a les 7h al punt de trobada a Arenys de Munt, els meus plans com he dit es sortir 2 hores, ja ho fet alguna altra vegada, pujaré per can Mora, collsacreu, baixada a tomba oberta per can plana fins a Vallgorguina i tornada per can Saleres, Can Quel i a Arenys de Mar a les 9h.

    Apa siau!!!

    ResponElimina
  13. jo m'hi apunto, espero que els altres també,però fins a les 7:10 no en veig amb cor de ser-hi, et proposo que facis una aturada als gronxadors de Can Jalpí per fer temps. I del recorregut ja en parlarem.

    ResponElimina
  14. Bé, jo el que necessito es ser a les 9h a casa...si som gent ja direu on anem

    ResponElimina
  15. Dubtes d'última hora per la sortida de diumenge, que no m'esperi ningú, doncs segons com passi la nit decidiré si surto o no, a mes a mes si guanya el barça el rei de la Jungla passara d'esser un lleó a esser un periquito.

    ResponElimina
  16. Nois, m'excuso per la matinée de dema. Estic veient el VCF, despres el derbi i dema a les 9 la F1. Aixi doncs dedicare a la familia el diumenge. Aquells que tant odien el llit que disfrutin tan com puguin. La resta ho mirarem al blog

    ResponElimina
  17. Companys, demà tampoc compteu amb mi.

    Bé, ja recuperarem aquesta Setmana Santa... jo ting l' intenció de sortir divendres, diumenge i potser dilluns... i un del dies vull anar a Tordera per travessar el Montnegre.

    Ja en parlarem...

    ResponElimina
  18. MATINAL CURTA I SOLITARIA

    Bones companys, tal i com vaig amenaçar, he complert i tot i les restriccions pròpies degut a un compromís ineludible, i tot i el perill de trobar-me més sol que un musol, a les 7h passades surto de casa, segueixo el camí habitual...a la farmàcia de can Xena, res ni ningú...arribo al punt de trobada a Arenys de Munt....i res ¡¡¡ASSASSINS!!!

    A mig camí de Lourdes veig un parell de bicis, penso, potser es el dia d'enganxarme a alguna roda, m'hi acosto i les bicis en son dues, muntades per dos negrets que van a ritme de Reagge, es a dir, a pas de tortuga...entre emprenyat i desolat, travesso la riera, i enfilo la pujada per Can Mora fins a Collsacreu....per aquest camí es estrany trobar ningú...està clar que si avui tinc un infart palmo segur!!!!ASSASSINS!!!

    Bé, pujada a Collsacreu, Casa Nova, agafo el camí de l'esquerra fins els Suros, descens on trobo 2 despistats fins a la Creu de Rupit, i a les 8:45h a casa....objectiu complert..pero quin trunyu de sortida.....

    Nois aquest dies almenys n'hem de fer un parell en condicions, cuide-vos i entreneu-vos, que vindré com un Lleó de tant retenir..

    Apa siau i fins divendres al matí!!!

    ResponElimina