dijous, 8 de setembre del 2011

Cebrianenca 2011

Objectiu assolit : la Cebrianenca al sac !!!
Ja està, la Cebrianenca 2011 ja es història... i a l’ hora de fer balanç he de dir que els companys de Jabalí Bikers han fet una gran tasca per que hagi estat un èxit... una gran festa de la BTT !!!


Èxit de participació ( 550 inscrits, més uns 100 sense dorsal ), organització, on m’ he quedat sorprès de la gran quantitat de recursos humans que han fet que tot anés sobre rodes i un recorregut d’ allò més distret on hi ha hagut de tot : una part inicial, l’ escalada fins els Tres Termes per les Torrenteres que, per la seva duresa i al ser una pista ample, ha ajudat a estirar el grup sense que es formin taps, el tram fins el Coll de Can Benet, amb el pas per les font de Rupit i dels Ocells també amb pendents, però amb zones on ens podíem recuperar, el GR-92 abans d’ enfilar-nos cap el roure, un tram fantàstic per la seva bellesa, l’ escalada al roure centenari, quasi 1,5 km de forta pendent sense descans, el descens vertiginós a Sant Cebrià passant per Can Palau amb trams força tècnics i uns kilòmetres finals amb corriolada força divertida...

Els quatre Magnífics, abans de la sortida
Personalment m’ ho he passat força bé, ha estat una pedalada a la meva mida... i qui hi ha anat de BTTAMUNT ???... dons el que ha estat el clàssic d’ aquest estiu : en David, en Ramón i jo... i en Joan Garcia, company de fang que aquest estiu ha fet alguna incursió amb nosaltres.

Nosaltres no acostumem a anar a gaires pedalades, ens agrada anar a la nostra “bola”, sense fixar-nos en classificacions i temps però, en aquest cas, la proximitat de l’ esdeveniment i, sobre tot, la bona relació que tenim amb els companys Jabalí Bikers, ha fet que ens decidim a anar-hi... i ha valgut la pena !!!

Felicitats, Jabalís, heu fet una tasca molt i molt bona. Ben segur que l’ any que ve repetirem.

Ah !!! menció especial al Víctor i al Rafa ( i resta de personal de l’ avituallament ), que han suat la gota gorda a l’ avituallament del roure, on quan hem arribat hi havia tal concentració de penya que semblava la barra del bar d’ un concert dels Motorhead.

Bé, aquesta setmana no he fet gaires fotos però aquí hi van quatre de la sortida, arribada i avituallaments. Clicar-les per ampliar-les.




























Si cliqueu l’ enllaç següent anireu al blog oficial de la Cebrianenca.

 
Pedalada del 4 de Setembre del 2.010
BTTAMUNT


3 comentaris:

  1. Molt bona la pedalada, penso que a un bon ritme, menys de tres horetes amb avituallaments, demostra que estem segons la classificació a un nivell intermig, més un nivell superior de flipats que som tots plegats dona com a resultat un notable alt!!! no hi ha qui ens pari...BTTAmunt un cop més ha estat a l'alçada..en constant progrés...deixant empremta... BICICLETA I MUNTANYA!!!!

    ResponElimina
  2. AHH!!! gran crònica!!!
    Escueta pero comparteixo tot lo comentat!!!

    Felicitats Jabalis!!!

    Tornarem a creuarnos per les pistes del Montnegre!!!

    ResponElimina
  3. Si David, paper més que notable de BTTAMUNT tinguent en compte que a l' avituallment del roure quasi ens hi quedem a viure... JUAS, JUASS, JUAAASSSS !!!!
    Crec que si al roure haguéssim anat per feina podíem haver quedat unes 30 posicions més endavant... però tant es, lo important ha estat haver-ho passat bé, sense patiments ni accidents, i veure que realment, amb el relatiu poc temps que fa que ens prenem seriosament lo de la bici, estem en forma.

    BICICLETA I MUNTANYA !!!!

    AH!.... ASSASSIIINNNSSSS !!!!

    ResponElimina