dissabte, 11 de juny del 2011

2ª Pedalada nocturna Munt Bikes

Hi havia tanta gana que no hi va haver temps ni de fer una foto a la buti
Aquest divendres el Munt Bikes ha organitzat la 2ª pedalada nocturna on, després d’ estar tot el dia plovent, i creient que al final s’ hauria d’ anular... dons al final tot s’ arreclat i hem pogut gaudir d’ una pedalada distesa i divertida un bon grapat de gent. No m’ he parat a contar els que érem, però més d’ una trentena, segur.

Quina cara d' espantat !!!
La representació majoritària la de Munt Bikes, però a més, ha vingut gent de Canet, en David dels Jabalí Bikers de Sant Cebrià i representant a BTTAMUNT... dons jo... es clar, apuntant-me allà on hi hagi una bona butifarra amb seques !!!

Hem quedat a Arenys de Munt per sortir a les 21:30 des d’ el Munt Bikes, hem anat riera amunt fins Lourdes per pujar a la Creu de Rupit primer, als Suros d’ en Burget després i des d’ aquí puja-baixa a la Casanova d’ en Pibernat i Collsacreu ( més baixa que puja ).

l' Arnau no deixava la Blackberry ni per pedalar !!!
A Collsacreu... el moment culminant... el que tots esperàvem... el clímax... el no-va-más... LA BUTI, LES SEQUES, LES PATATES.... L’ ALL I OLI !!!!

... sense comentaris, no hi ha paraules...

Després de gaudir d’ aquest moment, tornada a Arenys de Munt per carretera... cau un plugim fi i es decideix tirar pel dret, poc a poc, per no tindre sorpreses d’ última hora en forma de caiguda.

Moment de glòria !!!
Bé, en definitiva, una bona sortideta amb un ambient molt i molt festiu, un bon sopar de germanor i a esperar una altre ocasió per fer-ne un altre.

Com podreu immaginar, poques fotos avui...al Facebook hi han penjades unes quantes on surt tothom.

Pedalada del 10 de juny del 2011
Xavi

2 comentaris:

  1. un blog molt guapo que mostra rutes molt interesants.salud bikers!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies, intentem gaudir de la bici i compartir-ho amb tothom, igual que vosaltres.
    FORÇA BTT !!!

    ResponElimina