dissabte, 26 de març del 2011

Solidaritat amb l’ Arnau

SORPRESA... INDIGNACIÓ... RÀBIA !!!

S’ em acudeixen un bon grapat d’adjectius que no diré per definir el que sento després de llegir l’ escrit del nostre company Arnau Rebollo de Munt Bikes respecte als esdeveniments que van succeir durant la marxa cicloturista Terra de Vi i Cava.

Ja ens podem fer al càrrec que organitzar un acte d’ aquest tipus no es fàcil, no tot es perfecte... però després de veure tot el que li va passar a l’ Arnau, una darrera l’ altre, això, per mi, no es casualitat ni ganes de fer les coses ben fetes.

Els que em coneixeu sabeu que jo soc “betetero”, la carretera no m’ agrada... em fa por anar amb els cotxes tant a prop, però si es cert que al final, tant els que anem per pistes i corriols com els que van per asfalt, lo que busquem es el mateix : fer esport, passar-ho bé gaudint dels paratges per on anem i que la mobilitat de les dues rodes ens permet i gaudir de les pedalades on coneixem gent i indrets nous.

Es una llàstima que, després de estar tota la setmana treballant i esperant amb il.lusió el diumenge per sortir amb la bici t’ ho espatllin tot, i a més, amb la sensació de que t’ han estat prenent el pel i els calers.

Arnau, he estat llegint que el que et va passar no va ser un fet puntual, va haver altres incidències... però lo teu es per llogar-hi cadires !!!

Esperem que el teu escrit, aquest, i d’ altres serveixin per donar un toc d’ atenció per que no torni a passar....

ÀNIM, ARNAU !!!

A l’ enllaç següent de Munt Bikes hi ha el relat de l’ odissea :


Xavi
BTTAMUNT

Així es va quedar el Torcuato després d' enterar-se del que va passar !!!

1 comentari: