dimarts, 22 de febrer del 2011

Fanguer pel Dolmen de Ca l’ Arenes, Canyamars i Ferradura

Els reis del fang !!!

COMPANYS DE FANG, UN ALTRE SORTIDA ÈPICA !!!

Ha estat molt, molt, molt potent... dura, dura, dura i amb molt, i molt, i molt de fang !!!

Hem sortit els habituals d’ aquestes últimes setmanes: en Xena, Quique, Ramón, David i jo, en Xavi per fer una “volteta” d’ allò més distreta al Corredor, el dolmen de Ca l’ Arenes, Can Bosc, Canyamars, Pedra de la Ferradura i tornada a Arenys de Munt pel Camí Amagat i Lourdes.....ESPECTACULAR!!!


En principi volíem pujar al Corredor per la Creu de Rupit però, quan hem arribat a Lourdes, ens hem deixat enganyar ( deliberadament, je,je, je.... ) pel Quique que ens ha engrescat a pujar fins el Suros d’ en Burget per Can Quel. No cal dir que ha estat durísim amb l’ afegit de la pesadesa del terreny degut a les pluges, però ho hem fet, del “tirón”, en plan campió.

 
A partir dels Suros pujada mes suau i agafant algun corriol de la zona fins el Corredor, on una densa boira no ens permetia veure més enllà de 20-30 metres.... l’ escena semblava treta d’ una pel.lícula de por !!!!

Avituallament de rigor i cap al dolmen de Ca l’ Arenes pel recorregut senyalitzat, pràcticament tot baixada amb parts molt tècniques amb tot tipus de terreny. Aquesta part, fins la cruïlla de la pista de Can Miloca, es la que mes m’agrada, no només pel que gaudeixo amb la bici, si no pel paisatge que ens envolta : una autèntica selva amb corriols que dona la sensació de que ens trobem al ben mig de la jungla de qualsevol illa d’ Indonèsia ò la selva de l’ Amazones.... bé, potser m’ he passat una mica, però l’ indret es salvatge de veritat !!!

Foto de rigor al dolmen i hem continuat per la “jungla” fins la pista de Can Miloca on hem pres la que ens ha dut a Can Bosc passant per la Font del Ferro, al GR-92 fins abans del Puig Aguilar, amb descens “suïcida”, a lo Perico Delgado a la Vuelta fins el Safareig de la Barca, a Canyamars.

Aqui ha començat l’ autèntic calvari !!! Hem pujat a la Planeta d’ en Vidal per la mateixa pista del passat Open Natura amb la diferencia de que ens hem trobat amb un fanguer que ha fet multiplicar l’ esforç per dos.... OSTRES QUIN PATIMENT, NO HI HAVIA MANERA D’ AVANÇAR, LA RODA DEL DARRERA GIRAVA I GIRAVA PERÒ PRÀCTICAMENT NO AVANÇAVEM !!!!! S’ HA FET LLARGUIIISSIIIIMMMM !!!! Jo crec que aquí hem cremat la meitat de les calories de tot el matí.

Superada la prova hem anat a buscar el GR-83 pel Pla de Fontanells fins l’ “ex” Pi de les Fontetes i, en un moment de deliri, hem decidir rematar la feina pujant a la Pedra de la Ferradura on, ja amb la mirada posada al rellotge, hem anat fins el Corral d’ en Forn i el Turó de Ca l’ Amar, on hem pres el Camí Amagat ( de pitet ) fins Lourdes.

D’ aquí a Arenys de Munt per la Riera Sobirans.

En total hem fet uns 33 km.

M’ hagués agradat detallar aquest recorregut com una ruta per que val la pena, però pràcticament el que hem fet es una barreja d’ altres que ja he publicat i no vull fer-me pesat amb explicacions i detalls repetitius. Al final hi ha els enllaços relacionats amb aquesta sortida.

Ah !!! Menció especial al Xena, que avui no se si es pensava que estava jugant a futbol, ja que ha fet dos “piscinazos”, un a Lourdes de pujada i l’ altre, aquest inevitable, en ple descens baixant a Canyamars. L’ àrbitre no ha picat i, a mes, a quedat totalment enfangat, el tiu !!!

Sortida del 20 de Febrer del 2.011
BTTAMUNT

Enllaços:

Mapa de la ruta 


4 comentaris:

  1. Bé, donç que es pot dir que no s' hagi dit abans ?
    Només dos paraules : IM-PRESIONANTE !!!
    Un altre conquesta èpica grabada en lletres d' or al llibre de BTTAMUNT !!!!! (...ostia, quina monyada m' ha sortit !!! ).

    Xena, a veure si t' haurem de posar les rodetes per que no caiguis... jua, jua, jua !!!!!

    ResponElimina
  2. Bones companys....torna l'èpica....collons quina volta...ASSASSINS....qui deia que Can Quel era només de baixada...i el fangar serà per recordar..semblava el Concert Hipie de Woodstock....només faltaven els tripis..JUA JUA JUA

    I aquest diumenge qué??...en Ramon ja deu anar "MORCILLÓN"....màquina sexuaaljjrrr!!!

    ¡¡¡ASSASSINS!!!

    ResponElimina
  3. Bé, amb aquesta última ruta ja tenim un altre opció per pujar al Corredor, Casanova....

    VISCA EL "BARRIZAL HIPPIE" !!!!!!!

    ResponElimina
  4. Hola macos¡ aprofitant el bon temps el dimecres vaig sortir després de dinar, sortir amb el dinar a l'estomac no és el més aconsellable (n'hi ha per vomitar) però es l'únic moment que disposo entre setmana, tot per fer una mica més d'entrenament pensant en la propera TiTan, el diumenge tots junts a fotre-li canya


    assassins de pujades

    ResponElimina