diumenge, 27 de febrer del 2011

Corriolada improvisada

Aquest diumenge no he pogut sortir amb la resta de companys ja que he tingut que complir amb els meus deures de pare ( amb molt de gust ) per anar a veure jugar al futbol sala al meu fill Isaac.

Ho hem compensat amb la sortideta dels dissabtes que habitualment fem per preparar la de diumenge fent una corriolada amb el Miguel, que per cert, després de quasi dos mesos d’ estar al dic sec per fi torna a pujar a la bici.

Hem anat per Can Jalpí fins Can Catà de Dalt i Can Vives, el Turó del Pollastre, on hem pres un corriol que ens ha dut fins la riera de Torrentbó ( aquest corriol estava dins del recorregut de la passada Montalbike ), el Remei i tornat a Can catà de Dalt i Can Vives. Hem pujat fins l’ Hostal del Sol i baixat a la zona industrial d’ Arenys de Munt, on hem decidit canviar de banda per pujar fins la Creu de Canet per Ca l’ Amar de la Torre, Can Sala de Dalt i “corriolant” primer fins el Turó d’ en Roig i desprès fins la Creu de Canet.

Hem tornat a Arenys de Munt ara per aqui..... ara per allà..... tot improvisat.

Una sortida fantàstica on l’ única “pega” ha estat l’ hostia espectacular que m’ he fotut al corriol entre el Turó del Pollastre i la riera de Torrentbó. He sortit “volant” per caure a sobre d’ una pila de troncs i branques.... conseqüència : unes quantes contusions i contractura al canell dret..... la veritat es que he estat de sort.... em podia haver fet molt de mal !!!

En calent he pogut continuar amb la sortida, però ara, en fred, .... ESTIC FET CALDO !!!

En total hem fet uns 27 km, avui sense fotos.

Ara, a esperar la crònica dels companys de la sortida de diumenge.

Sortida del 26 de Febrer del 2.011

Xavi
BTTAMUNT

 Mapa de la ruta

18 comentaris:

  1. Com el Foc, l'Aigua, la Terra i l'Aire, els quatre elements clàssics, en Ramon Artigas, en David, en Xena i en Ramon Vilà, els quatre elements de BTTAmunt ens han demostrat una vegada més el per què de la NATURA.
    És perquè la puguem disfrutar, respectar i sotmetre a la nostra voluntat sota les nostres montures metàl.liques, assessines de quilòmetres.
    Avui amb l'obligació de ser, puntualment, a casa a les onze en punt, hem decidit fer una sortida més rodadora i ràpida, Arenys de Munt,Sant Iscle, Can Ginebra, Can Palau, Castellar d'Indies, els Tres Termes, Collet de Sant Andreu, Can Pallofa i Pineda, seguint per carretera fins a Canet (zona industrial) enfilant pel Rial dels Ruals,i agafant un corriol de pujada, molt entremaliat, passada la Plana d'en Sala uns metres endavant a l'esquerra corriol de baixada cap a Can Pau Bernadó(Sant Carles)i a casa puntuals i a fotre-la com un clau.
    Ressenya : quilòmetres 44, temps 2h 45min.
    Promig : 16 quilòmetres/hora.

    ResponElimina
  2. Bona crònica, enviat especial....
    Veig que avui també s' ha anat a ritme de contrarelotge.
    Per part meva ja sabeu que no m' agrada trepitjar asfalt, però fins i tot així la sortida es molt bona. Tenim que explotar més aquesta zona, sobre tot mirar de fer la tornada per pistes, com vam fer a la passada Titan Montnegre.
    Per altra banda..... QUINA ENVEJA, VOSALTRES FOTENT UNA SORTIDA POTENT DE 44 KM I JO PARAT A BOXES AMB EL CANELL FET UNA "COCA" I SENSE SABER SI ESTARÉ A PUNT PER LA PROPERA SORTIDA !!!

    ASSASSIIIINNNNSSSSS !!!!!

    ResponElimina
  3. Xavi, tiu, a veure que passa que si tens una lesió forta et veuràs apartat de la pràctica esportiva i després la depre serà forta.

    Pobre de tu que no estiguis a punt pel proper cap de setmana.

    Recupera't

    ResponElimina
  4. Aquest diumenge, efectivament ens esperava a alguns una calçotada que ens ha fet dormir destapats..tal i com va dir en Xena.

    Això ha fet que en Ramon s'ho prengués al peu de la lletra, i imprimís unaltre vegada una lliçó de les seves, inicialment res de corriols salvatjes, però si velocitat de vertígen fins els tres termes , amb poc més d'una hora ens hi hem plantat desde Arenys de Munt, déu ni do, la baixada a Pineda llarga i bona, i un cop allá, en Xena ha impartit el seu ritme de rodador fent 10 km per carretera a tota pastilla,..com no, era el dia...un cop a Canet, ...ha despertat la béstia, en Ramon , ...i ens ha portat per un corriol que puja a Can Sala de Dalt que hem de repetir...després unaltre corriol fins a Sant Carles, i encara hem arribat a casa a 3/4 de 11, abans del previst, desde Arensys de Mar 48 km en tres horetes, déu ni do....per cert, el nostre més recent fitxatge, en Ramon Artigas, està resultant una màquina, el tiu no sap el que es el plat petit, i amb màniga curta, amb cara de tot controlat el tiu no hi ha camí que el fagi trontollar, bon fitxatge en Ramon!!!

    Bé, no ha estat una sortida de les més típiques, però servirà per anar agafant fons per la propera Titan del dia 20, me n'alegro molt de que en Ramon digui....a casa puntuals i a fotre-la com un clau....avui ha vingut amb seriosos dubtes...per moments no sabiem si preferia la bici o el vici....veig que ha pogut complir amb tot i tothom....això es bo i necessari.
    BONA SETMANA I FINS LA PROPERA

    !!!ASSASSINS¡¡¡¡

    ResponElimina
  5. Xavi que no sigui res, cuida't , que el diumenge ja t'espero. Té la familia Salmeron uns GENS voladors?
    Les rodetes les demanes en Xena, el molt Cab... de Pineda a Canet es va fotre a tirar i tirar seguit d'en David i en Ramon Artigas, i jo, al darrera arrossegant-me com un gos, calladet, sense dir res, aguantant el tipus com podia, esperant que reventés, però no .Què té aquest cab... que dia a dia va a més?

    ResponElimina
  6. Quique, espero que passis unes bones vacances, i que et plogui cada dia.

    ResponElimina
  7. Estic desolat!!!!!!
    Vosaltres gaudint d' una sortida de P...M... i jo, aquí, amb el braç al punt de l' amputació!!!!!
    Espero estar a punt pel cap de setmana, si no, la Titan sense entrenar una mica pot ser un infern.
    Bé, a veure com evoluciono, però suposo que per diumenge estaré a punt.

    ASSASSINS!!!!!!!

    ResponElimina
  8. Està clar.....torna ROMERITO!!!!

    ResponElimina
  9. Reflexcions sobre la TiTan.
    Tita
    Titan
    Titan-Lux
    Titan-sport
    Titan-ic
    Titola

    ResponElimina
  10. Definitivament en Ramon te dubtes a la força....tot el que comença en Bici deriva en vici....compte o no aniràs al cel....

    ....dimoni...

    .....pecador....

    .........ASSASSÍ!!!!

    ResponElimina
  11. Si, si, si..... crec que en Ramón te fantasies eròtiques amb la "vici"

    AH, AH, AAHHHHH !!!!!!!

    ResponElimina
  12. Per això va ser el primer en pujar al Castell de Burriach....
    Feu servir l' immaginació....
    QUE SEMBLE EL TURÓ AMB EL CASTELL A DALT ???????

    ASSASSIIINNNSSSS!!!!

    ResponElimina
  13. http://www.youtube.com/watch?v=Btm5kxhvbGY&feature=player_embedded

    ResponElimina
  14. Bé ja estic aquí i amb mono de bici, tant que aquesta tarda ja he sortit una estona. Xavi ja he llegit que intentes imitar al teu germà i al Xena en el tema caigudes, espero que el de la mà no sigui res i estiguis en condicions per al Diumenge, a veure si ens sorpreneu tu i el Ramón i ens porteu per algun lloc nou.

    ResponElimina
  15. Home Quique..has tornat, deus estar ben moreno!!!

    Ens veiem diumenge.

    Apa siau

    ResponElimina
  16. Eiiiii Quique !!!!!!!
    tornes a estar per aqui.... i ja has matat el cuc...
    PERO BUENO, ESTO QUE ES.... ESTO QUE ESSSSSSGGGHHHHH !!!!!!!

    DIUMENGE NO HI HAURÀ PIETAT..... NO HI HA DOLOR...NO HI HA DOLOROOOORRRRR !!!!!!!

    ASSASSSIIIIIINNNNNSSSSSS !!!!!!!

    ResponElimina
  17. xavi he vist les propostes de la titan i qualsevol de les dues em semblen bones, com dius, el diumenge ho podem parlar, per cert et portaré un cd i si hi penses em passes el mapa de l'alpina.

    ResponElimina
  18. Molt bones companys,
    Permeteu-me escriure unes lletres en primer lloc per agraïr la bona acollida que he tingut aquest primer dia que m'he decidit a llevar-me d'hora per tal de poder sortir amb vosaltres, en Quique m'ho havia dit moltes vegades però aixó de posar el catxarro abans que arribi a les 7 no ho faig ni entre setmana. Pero ha valgut la pena.
    Aprofito per enviar-vos el link on podeu veure el recorregut que hem fet avui, sense menysprear la feinada que fa en Xavi amb el potochof...
    http://connect.garmin.com/activity/71580378
    Per cert, ja em direu com haig de fer per posar-hi una foto en el blog per tal que m'identifiqueu els que no hem coincidit.
    Salutacions i fins la propera

    ResponElimina