diumenge, 19 de desembre del 2010

Sortida improvisada pel GR-5, GR-83 i GR-92


Moment de crisis al GR-5

Avui teníem l’ intenció d’ anar a Olzinelles per una via que encara no coneixíem, però ens hem passat el desviament que ens hi havia de dur i al final hem acabat fent un recorregut totalment improvisat que ens ha sortit prou bé.

Hi hem anat en David, en Miguel, en Pep, en Ramón ( mig camí ja que ha tingut que tornar aviat ), l’ Enric, en Ricard i jo, en Xavi.

Des del punt de sortida, a la plaça de la Creu Roja, hem anat fins Lourdes, pujat a Collsacreu per Can Mora (ò Can Colomer ), el GR 83 direcció Canigó ( hem fet alguns trams pels corriols de la zona per fer-ho mes variat ), Cal Paraire i Coll de Can Poliva.

Aquí, després de tombar a la dreta pel mateix GR direcció Canigó, a 10-20 metres ens hem desviat a l’ esquerra amb l’ intenció d’ anar a Olzinelles pel Coll Blanc i Ca l’ Agustí, però..... OSTRES!!!! ens hem passat el camí que havíem de prendre per anar-hi i sense adonar-nos hem acabat enllaçant amb el GR-5, això si, per una pista força tècnica i amb força pendent de baixada.... DIVERTIDÍSSIMA!!!!!!

Pel GR-5, per un terreny amb trams força pedregosos, hem anat fins la Creu d’ en Ginestar on hem decidit tornar a Arenys de Munt pel mateix GR-83 però direcció Mataró. Al Pla de les Bruixes hem tombat a l’ esquerra per la Font de l’ Aulet i Ca l’ Arquer fins la carretera de Sant Iscle, just per sobre de l’ urbanització La Creueta, a la part alta el poble.

En total hem fet uns 29 km.




Enllaços:

Anada fins Coll de Can Poliva per Ruta 5 ( amb variacions )

Tornada des de la Creu d’ en Ginestar per Ruta 2

Sortida del 19 de Desembre del 2010
BTTAMUNT

Mapa de la ruta

6 comentaris:

  1. Collons , aquest blog esà més viu que mai, encara no ens hem acabat de recuperar de la sortida que ja veu la llum!!!!FANTÀSTIC!!!

    Per cert, a la foto que surto jo semblo el dels Increibles de tantes capes de roba que porto, se'm veu el cap petit i tot, i això es impossible.

    Apa que ve nadal i hem d'aprofitar per sortir tant com poguem.

    Salut!!!

    ¡¡ASSASSINS!!

    ResponElimina
  2. TIU, NO ES QUE SEMBLIS EL DELS INCLEIBLES..... ETS ELL!!!!!
    JA,JA,JA......

    EH!!!!
    AQUEST DIUMENGE VULL A TOTHOM AL PUNT DE TROBADA COM CADA SETMANA, QUE EL NADAL NO ES EXCUSA PER QUEDARSE A CASA.

    QUE S' HAN DE CREMAR LES COMILONES I ELS TORRONS!!!!!!!!

    ASSASSINS!!!!!

    ResponElimina
  3. CONFIRMAT, EL PROPER 26 , DIA DE SANT ESTEVE, AMB EL KERS A PUNT PRODUCTE DELS MENJARS DE NADAL N'HEM DE FER UNA DE BONA!!!!!

    ResponElimina
  4. Xavi que portaves un portatil a la motxila o que, aixo si que es un full dominical. Pel que veig us vareu equivocar de cami, ja el farem un altre dia, pero tot i aixi us dire una cosa a tots, ho mes important no es alla on vas ni alla d'on vens el mes important es
    FER EL CAMI AMB BONA GENT.
    BON NADAL A TOTS
    (Xena on ets?)

    ResponElimina
  5. el genet que pedala sense sillin23 de desembre del 2010, a les 18:02

    mes que els increibles, la "hormiga atomica" al ataqueeeeeeeeeee.

    ResponElimina
  6. Si Ramón, ens vam equivocar de camí, però es igual, tens tota la raó, el mes important es amb qui fas el camí no a on vas....
    BON NADAL A TOTS I A VEURE SI DIUMENGE FEM UNA BONA SORTIDA NADALENCA !!!!!

    ResponElimina