dijous, 30 de maig del 2013

Improvisant per la Ferradura, Cal Vallalta i Casanova d’ en Pibernat


Sortida improvisada la d’ aquest diumenge, sense allunyar-nos gaire ja que en Gabriel i en Ramón han de tornar aviat i no volem patir, pel que decidim anar a fer alguns del corriols a prop de la Pedra de la Ferradura, la zona del veïnat de Rimbles i Can Vallalta.

Al punt de trobada en David, Gabriel, Joan, Ramón i jo, i més endavant s’ ens ha unit en Manel, un màquina que te el plat petit per fer maco.

Hem anat amunt, a Lourdes, per pujar al Corral d’ en Forn pel Torrent de Milans, des d’ on hem pres el tram inicial del Camí d’ en Santi, però que hem deixat ben aviat per pujar pels corriols que enllacen amb el camí de la Pedra de la Ferradura que ve del GR-83... “durillos”, amb aquesta primavera tant canviant que tenim, totes aquestes zones ombrívoles estan força enfangades i xaragallades, el que fa que pujar per aquí sigui complicat.

De la Pedra de la Ferradura hem pres el corriol que baixa paral.lel amb el GR-83, tram que hem trobat malmès per les pluges, però alhora més tècnic i més distret, enllaçat amb el GR-83 i baixat al veïnat de Rimbles a l’ alçada de Cal Rogent.

Al Ramón li queda poc temps, pel que anem cap a la Corbata, per pujar a la plana de Can Vallalta, on fem l’ aturada de rigor per avituallar-nos i fer la foto de família abans de que marxi per la via ràpida cap a Arenys de Munt, mentre que nosaltres prenem el camí que baixa cap a Canyamars, però ens desviem a poc de prendre’l per fer un corriol molt i molt guapo que ens deixa a l’ alçada de Can Pau de la Rosa, al començament del Camí del Mig.

Anem cap a la Creu de Rupit on, veient que encara es aviat, fem un tomb fins la Casanova d’ en Pibernat, passant pels corriols que enllacen amb el camí de Can Quel i, con que ens va agradar tant el camí de Can Mora que baixa a Lourdes, l’ hem tornat a prendre.

De Lourdes riera Sobirans avall fins Arenys de Munt, on en Gabriel i en David marxen cap a casa i, con que encara es aviat, en Manel i jo, acompanyats un curt tram pel Joan, anem a fer els últims corriols del dia per la zona de Can Jalpí i el Remei, per rematar la jornada.

Avui, incloent els corriols finals, un 36 km i més de 1200 metres de desnivell, aquest cop amb força corriols que ja coneixíem, excepte el que hem pres baixant cap el Camí del Mig i que ens ha sorprès per la bellesa del bosc que ens ha envoltat tot aquest tram... de fet, ben mirat, tot el recorregut ho ha estat, com no podia ser d’ altre manera en les dates en que ens trobem.

Track al Wikiloc i Cicloide:


Sortida del 26 de maig del 2013
BTTAMUNT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada