dimecres, 1 de febrer del 2012

Com ens agradaria tornar a reviure-ho !!!

Sense comentaris...
Dons si companys, com ens agradaria tornar a reviure una jornada com la del passat 10 de gener del 2010, quan les fortes nevades que hi va haver per tot Catalunya ens va deixar una estampa que no oblidarem mai... neu, neu i més neu... va ser impressionant !!!

Impressionant va ser la sortida que vam fer a Sant Martí del Montnegre... aquell dia em vaig adonar del privilegi de poder gaudir d’ un entorn incomparable com es el Montnegre i el Corredor, la sensació d’ aventura, d’ aquelles que expliques amb tant d’ entusiasme que si no ensenyes les fotos la gent no s’ ho creu... i que estimava la bici, ja que si no fos per aquest esport no hagués pogut viure un moment així.

Aquest proper cap de setmana sembla que les temperatures poden afavorir una situació similar, encara que les previsions diuen que el temps serà assolellat... però mai se sap... potser podrem tornar a viure una situació com la d’ aquell dia !!!

Aquí van un parell de fotos i l’ enllaç de la publicació d’ aquella jornada inoblidable:




Enllaç a la "Sortida blanca pel Montnegre 10-01-2010"


Xavi
BTTAMUNT

5 comentaris:

  1. He clicat l'enllaç per veure les fotos fantàstiques i inèdites per mi(en aquells dies encara no ens coneixiem) i la neu dona una imatge tant diferent que costa reconeixer el paisatge, recordo que jo també vaig fer una sortideta amb un unic objectiu, el d'anar a rodar per sobre la neu. En resum tot molt maco, però per a mi en va més allò que diuen que les BICIS SON PER L'ESTIU, així que de moment no m'espereu, si mes no, fins que faci bo.
    Podria dir que us trobo a faltar una mica, però quedaria una mica cursi així us diré que us bombin a tots.

    ResponElimina
    Respostes
    1. He acabat d'escriure el comentari a 3/4 de 6 de la tarda.

      Elimina
  2. Si Ramón, per aquelles dates encara no ens coneixiem, eren els nostres inicis... tot just m' acabava de treure les rodetes al darrera.
    Ja has vist les fotos, impressionant !!!... a mi tampoc m' agrada el fred, però aquestes son oprtunitats que no es poden desaprofitar.
    Ah!! ara no vulguis dissimular, que de cursi ho ets una estona... jo també et noto a faltar, company, torna quan vulguis.

    ResponElimina
  3. ...el dia que torni en Ramon.....

    .....fotarem una festa tipus dia de la marmota!!!!!

    Ramon....la jungla és qui més et troba a faltar...si més no en Xavi haurà de buscar una ruta corriolera nova d'aquestes que ens guia la màquina perqué puguis deixar la teva empremta i t'agafi salivera BBTera!!!

    Cuideu-vos tots, i tapeuvos que ve rasca atope!!!!

    ResponElimina
  4. Em semble que em quedaré amb les ganes de reviure-ho... les nevades han estat una monyada.

    Es igual, unes quantes capes més de roba i a fer una sortida potent, de les llargues, que fot dues setmanes que em quedo a mitges !!!

    En tenim unes quantes de pendents, però con que semble que fotarà una rasca que trencarà més d' un cutis, proposo una ruta mixte pista/corriols a prop de casa, tipus com la que vam fer amb el Miguel als Rocs de Sant Magí, però ampliant-la el que calgui i , es clar, res de monyades "verano azul" pel passeig de mar !!!

    ASSASSINNNSSSS !!!!!

    ResponElimina