dimarts, 30 de novembre del 2010

Santa Eulàlia de Tapioles


 
Aquest diumenge en David, en Pep, en Xena, en Ramón i jo, en Xavi, hem anat a passar fred a Santa Eulàlia de Tapioles per Vallgorguina.

Hem anat per Lourdes, pujat per Can Mora fins Collsacreu. Per cert, en Ramón m’ ha comentat que el camí de Can Mora realment la gent d’ Arenys de Munt l’ anomena de Can Colomer, cosa que jo no sabia. Jo, fins ara, l’ he anomenat de Can Mora per que en el mapa la finca està a tocar d’ aquest camí i per que tothom que el  segueixi  no es confongui, ja que Can Colomer queda una mica mes avall.

Aclarit aquest tema continuo amb la parrafada : ja a Collsacreu hem enllaçat amb el GR-83 direcció Mataró, 2 km mes endavant hem baixat a la dreta cap a Vallgorguina per Can Plana de Dalt on hem anat a buscar la pista que porta a la casa de colònies de Can Clarenç ( ruta 20 ). Uns 500 metres mes endavant, abans d’ arribar a la casa de colònies, ens hem desviat a la dreta per enllaçar, primer amb el GR-92, a pocs metres amb el camí de l’ esglesia vella i, al final, a l’ esquerra, on pugem per la pista que porta al Dolmen de pedra Gentil.

Uns 150 metres passat el Dolmen hem tombat a la dreta ( està indicat ) fins Santa Eulàlia de Tapioles, l’ objectiu d’ avui.

Per tornar hem pujat fins Can Pradell on, uns 200 metres endavant, hem anat a l’ esquerra per la pista senyalitzada que du a Can Clarenç. Ull, no confondre amb el corriol que hi ha davant mateix de Can Pradell. Aquest va a Vallgorguina pel GR-92.

Seguint per la pista de Can Clarenç a 800 metres ens hem desviat a la dreta per tornar a Vallgorguina pel Sot de Can Montasell ( ruta 20 ). Els dos únics encreuaments que trobem els agafem a l’ esquerra.

Ja a Vallgorguina hem anat a la dreta, passat pel costat del camp de futbol i pujat a la Casanova d’ en Pibernat pel Sot de Can Saleres on ens hem desviat a la dreta per tornar a Arenys de Munt per Can Quel i Lourdes ( rutes 1, 5 i 20, entre altres ).

En total hem fet uns 28-29 km força distrets.

Aquí van quatre fotos.





Sortida del 28 de Novembre del 2010
BTTAMUNT

 Mapa de la ruta

3 comentaris:

  1. Queee!!! ha estat guapa aquesta sortida, nooo???
    Sobre tot el tram de tornada a Vallgorguina des de Can Pradell pel Sot de Can Montasell.
    DE PITET!!!!!!!
    .... y de la demostració de potencia d' en Pep pujant parets a Santa Eulàlia que m' en dieu??????

    ASSASSINS!!!!!!

    ResponElimina
  2. Per cert, ja esteu preparats per la Titan de diumenge?
    Semble que no ha de ploure, però farà una "rasca" que trencarà mes d' un cutis!!!

    ResponElimina
  3. Per mi una de les millors que hem fet, no és gaire matxacona pero si molt variada i distreta!!

    Lo d'en Pep ho tinc clar, molt d'EPO.

    Apa salut i a engrassar la bici per conquerir el Castell de Burriac!!!

    ResponElimina