dilluns, 23 de febrer del 2015

Jornada "corriolera-poliesportiva"




Avui, a l’ espera de la crònica del companys que van anar a fer un tomb per Sant Martí de Montnegre, amb celebració inclosa, no puc deixar de escriure sobre un esdeveniment que no te res que veure amb la bicicleta, però que m’ ha afectat molt directament, i que m’ ha impedit sortir amb els companys: el meu fill Isaac, després de tres mesos lesionat, passant per metges i fisioterapeutes, passant-ho malament i amb l’ànim força baix, aquest diumenge s’ ha tornat a vestir de curt per jugar un partit oficial de lliga de futbol sala amb el cadet de l’ Arenys de Munt. Ho ha fet molt bé, sense cap tipus de dolor, i fins i tot ha marcat un gol, fet que m’ ha emocionat lo inimaginable.

L' Isaac, el 10 de l' Arenys de Munt !!!
 Es clar que això m’ ha impedit anar amb el companys, però si que he pogut fer una sortideta “per matar el cuc” de poc més d’ una horeta i mitja pels voltants d’ Arenys de Munt.

Per aprofitar el temps he sortit a ¾ de 8 del matí riera Sobirans amunt on, davant de la meva sorpresa, el termòmetre em marca unes dècimes en negatiu... i encara no hem arribat a Lourdes !!! Això fa que, sobre la marxa, decideixi anar a fer un volt per la cara de solana dels Tres Turons i, ja que la sortida serà curta, no estar-me de res si he d’ anar per llocs complicats, pel que d’ entrada pujo cap el Corral d’ en Forn pel camí amagat, on l’ esforç fa que m’ oblidi al moment de la temperatura.

Corral d' en Forn, sol... i fred !!!
 Ja al Corral, amb el dilema de pujar a la Pedra de la Ferradura ò prendre un dels corriols que baixa a Torrentbó, recordo que porto el track de la passada Montaltbike, pel que decideixo fer alguns dels corriols d’ aquesta popular pedalada, però al revés... i que divertit que ha estat... encara que la majoria del recorregut ja es força conegut, son tant bons que sempre que es passa per aquí es gaudeix com el primer cop, i en aquest cas, combinat amb un parell que encara no coneixia.


Després d’ una estona corriolant, arribo a la carretera de Mata, a l’ alçada del restaurant de Can Noé i, con que ja es hora de tornar a casa, faig un curt tram per la carretera fins el Pollastre, on em desvio per baixar a la zona industrial d’ Arenys de Munt pel camí de la Teixonera, encara que amb una variant boníssima que sembla mentida que sent d’ Arenys de Munt no l’ haguéssim descobert. En Gabriel ja ens en va parlar diumenge passat d’ aquesta variant, que la van fer per la Montaltbike, però de pujada.

Bé, he acabat fent entre 14 i 15 km amb 500 metres de desnivell i, encara que curta, m’ ho he passat d’ allò més be corriolant. Aquesta la poso al Top 3 de les sortides de curt recorregut a fer en dies així... fantàstica !!!
Track de la sortida al Wikiloc i Cicloide:



Sortida del 22 de febrer del 2015
BTTAMUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada