dilluns, 28 de juliol del 2014

Uns s’ ho “montan bé” ...i nosaltres “Mountain bike” !!!

Vinyes de Ca l' Albocer
Sortida boníssima i molt rodadora aquest diumenge, en Gabriel i jo, ens ho hem pres de manera festiva, sense presses, tertuliana com diu en Gabriel, i fent un recorregut a la nostra mida.

Fa algunes setmanes, en una de les meves sortides en solitari, vaig fer un recorregut que em va agradar molt i que em va portar fins a tocar amb l’ urbanització Canadà Parc. Des de llavors l’ he tornat a fer un parell de cops més, un amb els companys en una sortida diumengera, però al revés, i un altre en solitari... i cada cop m’ agrada més, sobre tot per fer en aquestes dates caloroses d’estiu, ja que passem per Vallgorguina i anem fins Sant Celoni per la riera... quina diferència de temperatura i que bé s’ està... donen ganes d’anar riera amunt i avall tota l’ estona !!!

Aquest cop, sense presses, ens ha permès gaudir d’ unes bones vistes i un recorregut rodador, però variat. Hem anat per riera Sobirans, Collsacreu per Can Colomer, Vallgorguina per Can Plana, riera de Vallgorguina fins la zona industrial de Sant Celoni, on ens hem trobat amb els que s’ ho “montan bé”, o sigui, un bon grapat de jovent recent sortits d’ una sala “after” amb unes quantes copes de més ( entre altres coses ), però que s’ ha de reconèixer que van ben preparats per l’ ocasió: mentre deixen passar l’ estona per que s’ els hi passi la “taja”, fins i tot hi ha que porten cadiretes i gandules !!! ... aquests s’ ho “montan bé”.

Passada la zona industrial, i després de rebre els ànims de tants distingits espectadors replegats a banda i banda del carrer, enfilem amunt cap a Ca l’ Arbocer, on ens aturem per avituallar-nos i gaudir del paisatge magnífic que ens envolta.

Magnífiques vistes des de la Serra d' en Benet... fins i tot es veu la Creu de Canet !!!
Fantàstica l’ ascensió per aquest camí, des de la zona industrial de Sant Celoni fins l’ enllaç amb la pista del dolmen de Pedra Gentil que puja al Corredor, variada, més de set kilòmetres de pendent constant, però gens dura... la duresa va en funció de l’ intensitat en que es puja.

Prenem la pista del Corredor, que deixem ben aviat per fer el corriol de la Serra de les Mules que enllaça amb la pista de la Font de la Figuerassa i la Casanova d’ en Pibernat.

Font de la Figuerassa
Tornada a Arenys de Munt pel GR-83 i pel cada cop més complicat camí de Can Mora... que sec, pedregós, relliscós i ple de romegueres assassines que està !!!

De Lourdes cap a Arenys de Munt per la riera Sobirans, on ens acomiadem amb la satisfacció d’ haver fet una bona, bona sortida.

Hem acabat fent uns 36 km i més de 800 de desnivell, molt rodadors, però de les que inclús al Ramón, corrioler nat, li agradaria.

Track publicat al Wikiloc i Cicloide:

Sortida del 27 de juliol del 2014
BTTAMUNT



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada