dijous, 3 de juliol del 2014

Maleïdes romegueres !!!


Si es que no aprenem, cada any el mateix... una mica de pluja, sol... i ja tenim aquí les maleïdes romegueres !!!

Però nosaltres, com sempre, acabem caient a la trampa... caminet per aquí, pista per allà, ara un corriolet... i ZASCA !!! toma esgarrinxada. S’ han acabat les corriolades, al menys per segons quin tipus de terreny, per una temporada.

Al punt de trobada, en Ramón, Gabriel, Àngel, Pep, Xavi Asensio, amb qui des de la passada “Volta als Pantans” del passat més d’ octubre no havia tornat a rodar, i jo, anem riera Sobirans amunt, amb el cel força encapotat i després d’ un xàfec que presagiava una sortida passada per aigua. Per sort no ha estat així i hem pogut gaudir d’ una bona jornada betetera.

En Ramón te ganes d’ anar a fer la zona de Ca l’ Alzina Nou i el Sot d’ Agrefull pel que, de manera més o menys improvisada anem cap a Vallgorguina combinant pista, camins i corriols, passant per la Creu de Rupit, Suros d’ en Burget, camí de la Figuerassa ( aquí hi ha hagut les primeres esgarrinxades del dia i la frase més sentida del dia “calia anar per aquí ???” ), Serra de les Mules i Can Vilar, des d’ on prenem el camí de Can Clarenç, baixem cap a la depuradora i rodem per la riera de Vallgorguina fins la zona industrial de Sant Celoni.

Hem anat a un bon ritme, i tret de l’ escalada a la Creu de Rupit i els Suros d’ en Burget, el desgast es mínim, però, com es habitual, hem d’ aturar-nos a avituallar i fer-la petar deu minuts animadament, cosa que fem abans de fer els corriols del Sot d’ Agrefull.


Els corriols d’ Agrefull, gens complicats i sense romegueres, pel que no se sent a ningú rondinar, tot el contrari del que ha passat quan hem pres el camí del Turó de la Vaca que voreja per la part d’ Olzinelles el Puigcastell, on es torna a sentir “calia això ???”...”ja només falta que em claveu una espasa !!! “ ... he de reconèixer que l’ Àngel semblava acabat de sortir de la pel.lícula de Hellraiser.

"calia això ???"...
Sense més complicacions anem a buscar el GR-92 per tornar a Arenys de Munt pel Coll de Can Poliva, Cal Paraire, Collsacreu, Can Colomer pel camí de la cadena, Lourdes i riera Sobirans avall.

Hem fet uns 39 km i més de 1000 de desnivell, variats, amb bona combinació de pistes i camins, encara que les romegueres ens han fet una mica la guitza.

Track publicat al Wikiloc i Cicloide:


Sortida del 29 de juny del 2014

BTTAMUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada