dimecres, 30 d’octubre de 2013

Open Muntbikes 2013, al sac !!!


Quina activitat aquest mes d’ octubre !!!  a més de les habituals sortides diumengeres, hem d’ afegir la “patejada” popular d’ Arenys de Munt del passat dia 6, la sortida als Pantans 2013 del dia 20 i, per rematar, aquest diumenge l’ Open Muntbikes, esdeveniment que no ens podíem perdre.

Aquesta edició hi ha hagut una bona representació de Bttamunt, en Gabriel, David, David Jimmy, Àlex i jo i, encara que aquesta pedalada passa per indrets més que coneguts, l’ hem gaudit força... el fet d’ anar per un recorregut marcat i no tindre que preocupar-nos de res fa que, al menys nosaltres, en ho prenguem d’ una manera festiva... sobre tot a l’ arribada, quan arrepleguem la beguda i la botifarra !!!


El recorregut ?  hem fet el curt, que encara que era d’ uns 15 km menys que el llarg, ha estat dur en molts punts, però força variat, amb bons corriols al principi per baixar a Sant Iscle, una bona escalada a Can Vives de la Cortada i Cal Paraire, descens ràpid i tècnic a Vallgorguina pel Xeremell, un altre escalada, aquesta força trencacames, al Parent Rost per Can Plana i descens final, també força tècnic, pel camí de Can Mora fins Lourdes, des d’ on hem baixat a Arenys de Munt per la Riera Sobirans, on a l’ alçada de l’ escola, abans d’ entrar al centre de la vila es dona per acabada la pedalada. El tram neutralitzat fins la plaça de l’ església, per relaxar-nos i gaudir de l’ ambient que es respira pel pas de les bicicletes pel mig de la riera.

Pujant a Can Vives de la Cortada, marcant el ritme !!!
Gran ambient a la plaça, amb botifarrada i obsequis per tots els participants, sortejos, cares amb barreja de cansament i satisfacció, molta gent, i grandíssim ambient ... s’ ha de felicitar als companys de Muntbikes, que s’ ho han currat !!!

Amb el meu fill Àlex. La nostra primera pedalada plegats
Bé, nosaltres hem acabat fent uns 32 km i uns 1000 metres de desnivell “durillos”, però amb l’ avantatge de que aquest es el nostre territori, el coneixem força bé i hem sabut dosificar-nos allà on calia per poder fer el recorregut sense problemes i gaudir-lo com cal.

Track de la pedalada al Wikiloc i Cicloide:


Pedalada del 27 d’ octubre del 2013
BTTAMUNT

1 comentari: