dimecres, 9 d’octubre del 2013

Dies de pinxos, marxes i botifarres !!!

Això si que es sa !!!
Dons si, cap de setmana de pinxos, marxes i botifarres... i poca bici. Aquesta setmana, al menys diumenge, l’ hem deixat aparcada per fer la Marxa Popular dels Termes d’ Arenys de Munt, un clàssic cada primer diumenge d’ octubre des de fa vint i cinc anys i que aquest any hi ha hagut oficialment 2401 participants... deu ni do quin grapat de gent !!!

Amb la família al complert, botifarra en mà !!!
Però no ha estat l’ únic esdeveniment fora del normal, si no que divendres nit hem celebrat la primera reunió al Centre per tractar un tema capdal: els “efectes beneficiosos de l’ entrepà de pinxo, bacó i formatge amb pa de barra, acompanyats amb unes braves i birra”. No cal dir que per aquest esdeveniment quasi no va faltar ningú, i que no hi va haver debat ni polèmica... tothom vam estar d’ acord de que possiblement abans d’ una sortida menjar pasta, arròs o alguna xuminada energètica potser es el millor per estalviar-nos problemes físics, però que el bocata de pinxo està de muerte i que tant se val, que nosaltres no competim... a fer punyetes els carbohidrats !!! ... que el bocata potser no tants, però també en té !!!

En definitiva, ens ho vam passar tant bé que hem decidit repetir-ho amb més assiduïtat... aquests son els hàbits sans que han de perdurar... BICICLETA, MUNTANYA I BOCATA DE PINXO, BACÓ I FORMATGE AMB PA DE BARRA !!!

En Miguel, Gabriel i jo, representació de Bttamunt
L’ altre, com comento a l’ inici de la crònica, la XXV Marxa Popular Termes d’ Arenys de Munt, esdeveniment on anys enrere no em perdia ( caminant, no corrent ), però al començar a anar en bici vaig deixar de banda. Personalment crec que sempre es bo de tant en tant fer a peu aquest camins que fem amb bici i, pel fet de estar més pendents de mirar on posem la roda, a vegades s’ ens escapa part d’ aquest paisatge tan fantàstic que ens envolta i que tenim el privilegi de viure.

Arenys de Munt, des de la Creu de Rupit
La meva família, al complert, encara que tots hem acabat anant per lliure... la dona amb la seva família, el meu fill gran Àlex corrent, el petit, l’ Isaac, abans d’ arribar a la Casanova d’ en Pibernat ha arrancat a córrer i ja no l’ hem tornat a veure fins l’ arribada... i Bttamunt ??? ... dons representats pel Gabriel, un “patejador” nat, habituat a sortides envejables de gran recorregut, sobre tot pel Pirineu i els GR, en Miguel, que aguanta el que calgui, i jo, que tiro com un diesel sense cap problema, encara que les baixades de l’ últim kilòmetre m’ han fet patir de valent per culpa del genoll dret... que diferent que es anar en bici i caminar !!! ... en bici patim les pujades i desitgem arribar als plans i baixades per recuperar, i en canvi, caminant lo que realment fa mal son les baixades !!!

Les tormentes, a mar !!!
Ah !!! menció especial a tots els avituallaments, ben assortits de meló ben dolç, al punt, i al bocata de butifarra de l’ arribada... que bé que entra després d’ una bona patejada !!!

He portat el navegador, però només per la curiositat de saber els desnivells i altres dades de la marxa, no he penjat res, però dir que han estat uns 23 km i més de 500 metres de desnivell fantàstics, per camins per on habitualment anem en bici però, com he comentat abans, gaudint més que mai de l’ entorn. Ben segur que repetiré sortides com aquesta amb més assiduïtat .

Bé, aqui van quatre fotos més:


Amb l' Isaac, a la Creu de Rupit

A prop de la Casanova d' en Pibernat
Una bona vista del Montseny ennuvolat
... i finalment, el premi : butifarra, obsequi i la satisfacció personal d' assolir l' objectiu
Marxa del 6 d’ octubre del 2013
Xavi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada