diumenge, 24 de març del 2013

Vallgorguina i corriols d’ Agrefull


Sortida en solitari, aquesta setmana dissabte, ja que diumenge el meu fill Isaac te partit de futbol sala i s’ ha d’ anar a animar a l’ equip i, com es habitual en mi en sortides en solitari, aprofito per anar a descobrir algun camí o corriol nou per després anar a fer-lo amb els companys.

Decideixo anar cap a Vallgorguina per Can Colomer, el Parent Rost i Can Plana de Dalt, pujo a l’ hípica de Can Virgili, travesso l’ urbanització de Can Puigdemir per prendre el camí que baixa cap a Sant Esteve d’ Olzinelles, però em desvio per anar a fer un tomb pels corriols del sot d’ Agrefull.

Després de corriolar baixo a la carretera C-61 per tornar a Vallgorguina per l’ església vella i la riera de Vallgorguina, però canvio d’ idea i, passada l’ església, em desvio i pujo pel camí senyalitzat a Can Pradell de la Serra... uf, pujada dura, dura, dura... amb uns rampons tremends !!!

Ja a Can Pradell segueixo amunt, cap el Corredor per la pista principal i baixo a Arenys de Munt pels Suros d’ en Burget, Can Quel, Lourdes i riera Sobirans.

He acabat fent uns 31 km, amb quasi 1100 metres de desnivell, molt bons, una bona combinació de camins, corriols... i rampes potents... molt variat.

Avui tampoc hi ha fotos, en sortides així, per la tarda, prefereixo aprofitar les hores de llum pedalant.

Enllaç al track publicat al Wikiloc i Cicloide:


Per altra banda, els companys aquest diumenge han fet una bona corriolada pels voltants del Montalt guiats pel Gabriel, bon coneixedor de la zona, amb uns 24 km i quasi 800 metres de desnivell.

Ara, Setmana Santa, aprofitarem per fer-ne de bones plegats !!!

Sortida del 23 de març del 2013
BTTAMUNT

2 comentaris:

  1. Després d'un sentiment inicial de sol.litud per la falta del GURU. Hem donat poders a en Gabriel i ell amb autoritat ha agafat el comandament de la sortida i amb la seva pericia ens ha fet oblidar les soporíferes menjades de tarro i les rutes aburridament planificades del senyor GURU talment com si anés guiat per en Rudolf ens ha portat ha descobrir camins i corriols inèdits, que ni jo ho hauria fet millor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ... i això feu sense mí ???
      ... a fer corriols inèdits ???
      ... ho feu expressament ???

      divendres no em pregunteu on anem, ni diré res de res... em posaré a la cua, a veure on anem. Espero que no em porteu al Corredooooor, ni a la Creu de Caneeeeet, ni al Dooooolmen, ni a cap lloc "clàssic" on habitualment hi ha tant de tràfic de bicis que faria falta posar semàfors!!!

      ... ASSASSIIIINNNSSS, MAL AMICS, "cria corbs que després et trauran els ulls" !!!

      Elimina