divendres, 1 de març del 2013

Corredor blanc !!!

El Yeti ens ha deixat plantats !!!
Dons si, aquest diumenge hem trepitjat neu !!!

Últimament, des de les nevades del 2010, hem tingut la sort de poder gaudir cada any d’ una jornada blanca així, diferent, per prendre’ns-ho amb calma, a fer quatre fotos i amb la sort de que a més hem tingut un dia assolellat que, encara que ha fet força fred, l’ apaivagat força.


Rodant pels Misteris

Aquest cop els valents, en Quique, Gabriel i jo... la resta, desapareguts entre els llençols... sense comentaris !!! res programat, improvisant sobre la marxa però amb l’ idea d’ anar a trepitjar neu... i quin lloc millor que pujar al Corredor, passant per zones lo més assolellades possible i, encara que la major part del recorregut ha estat per pistes, hem anat combinat algun que altre corriol que ha fet la sortida encara més distreta.

A prop del Corredor
Hi hem anat pujant pel Torrent de Milans, Corral d’ en Forn, Creu de Rupit, Misteris, on la neu ja ha fet acte de presencia de manera important, i amunt al Corredor.


El Corredor

Avui ni ens hem parat a avituallar-nos, aturada només d’ un minut per fer un parell de fotos al pati del Corredor abans d’ enfilar cap el camí de les escales avall, pel GR-92 fins enllaçar amb la porta del darrera del Solell del Corredor i prendre el camí de tornada cap els Misteris un altre cop i pista fins els Suros d’ en Burget.

Sense voler ens hem trobat un mirador fantàstic sota el Corredor
Ens hem desviat per baixar a Lourdes per Can Quel, per on fa temps que no passem, riera Sobirans i Arenys de Munt on, ... sorpresa !!!, en Gabriel i jo anem força bé de temps i decidim acompanyar al Quique baixant per Can Jalpí fins l’ encreuament de l’ autopista, pujar l‘ “Anglirou”, rampa emporlanada paral.lela a l’ autopista, i continuar amunt pel Fondo dels Pedrers, Can Vives i corrioladeta curta per Can Jalpí abans de tornar a Arenys de Munt.

Els ametllers florits de Can Vives, nota de color del dia
Hem acabat fent uns 31 km i, encara que ens ho hem pres amb calma, hem acabat pujant més de 900 metres i, es clar, no podia ser d’ un altre manera, amb protagonisme de la neu.

Això ja s’ està tornant un clàssic de cada any... fantàstic !!!

Per cert, mireu si feia fred, que fins i tot ens ha plantat el Yeti !!!

Enllaç al track publicat al Wikiloc i Cicloide:


Sortida del 24 de febrer del 2013
BTTAMUNT

1 comentari:

  1. Tard, però al final hi ha crònica. Una jornada així no podia quedar a l' oblid !!!

    ASSASSINS !!!

    ResponElimina