divendres, 22 de març del 2013

Corriolada Arenys de Munt-Creu de Canet


Que us pensàveu, que aquesta setmana no havíem sortit ???
... que una mica d’ aigua ens acolloniria ???
... que no hi hauria crònica ???

Dons si, hi ha hagut sortida, i per tant, crònica... tard, però “habemus crònica” !!!

No feia gaire bona pinta quan a primera hora queia un “xirimiri” que ha estat a punt d’ engegar a fer punyetes la jornada... missatges... s’ anula la sortida... jo decideixo, ja que m’ he aixecat i que fan el Gran Premi de F1, veure la carrera i, si quan acaba ha deixat de ploure, fer una sortida curta per matar el cuc.

I així ha estat, acaba la carrera i, encara que per un moment sembla que hi torna, deixa de ploure i em preparo per sortir... bateria de missatges i al final ens acabem trobant passades les 9 en Quique i jo al punt de trobada.

No es un dia per allunyar-nos ni per allargar la sortida, pel que decidim anar a fer una corriolada improvisada per la zona entre Arenys de Munt, Sant Iscle i Canet de Mar... i es clar, pels que coneixeu la zona ja sabeu el que es, acabem fent 19 km i més de 700 metres de desnivell en un parell d’ hores, tot per corriols, molt trencacames... he acabat trinxat !!!

El corriols de la zona, de lo milloret que un es pot trobar i a més, amb la pluja tot molt tou, roques força relliscoses i més axaragallat que de costum... ha estat força divertit.

Bé, al final ens ha sortit una bona sortida on hem compensat el temps amb intensitat.

Aquest cop no era dia per fer fotos, s’ havia d’ aprofitar el temps, però lo que no pot faltar es el track al Wikiloc i Cicloide.



Sortida del 17 de març del 2013
BTTAMUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada