dissabte, 3 de desembre del 2011

“Titan” Mina d’ Or – Ramió - Olzinelles

Sant Andreu de Ramió, un dels objectius del dia
Aprofitant “ l’ aqüeducte “ d’ aquesta propera setmana, el dia 8 de desembre fem una de les nostres clàssiques “Titans”.

L’ idea es pujar a Horsavinyà per Castellar d’ Indies ò pel Coll de Can Benet per anar a la Mina d’ Or que hi ha a prop de l’ urbanització Roca-Rossa i baixar a la riera de Ramió, on hi ha la petita església de Sant Andreu. Allà decidirem per on anar a Olzinelles, si es vol fer un recorregut per rodar, més tranquil, anirem seguint la Tordera on aprofitarem per veure la zona humida de Les Llobateres fins Cal Draper. Si lo que volem es donar-nos canya, tornarem cap el Montnegre pujant al Coll de Cambrodon, baixarem a la riera de Fuirosos, tornarem a pujar per la pista de Sant Martí del Montnegre, Turó de la Vila-rasa, riera de Montnegre i Coll Butí ... un bon trencacames !!!

També podem anar fins Les Llobateres i anar a buscar la ruta canyera pel GR-83, per la riera de Fuirosos.... OSTRES, QUIN EMBOLIC !!!

Bé, ja veieu que d’ opcions hi ha moltes i molt bones per passar una bona matinal de bici.

Quedem, com sempre, a les 7,30 al punt de trobada a Arenys de Munt, davant de la botiga del Munt Bikes. En tot cas, depenent del recorregut que fem, seran entre 62 i 70 km. que farem sense presses, a gaudir de la bici i l' entorn.

BICICLETA I MUNTANYA !!!

Xavi
BTTAMUNT


Mapa del recorregut

2 comentaris:

  1. Companys, aneu fent les sol.licituts pertinents per poder gaudir d' aquesta sortida sense cap pressa...
    Aquesta serà de les bones !!!

    ASSASSINNNNSSSS !!!

    ResponElimina
  2. GRAN SORTIDA !!! 63 KM DESCOBRINT INDRET NOUS PER NOSALTRES FORÇA ATRACTIUS : EL MOLINOT, SANT ANDREU DE RAMIÓ, LES LLOBATERES...

    UN ALTRE GRAN JORNADA "BETETERA" PER RECORDAR !!!

    BICICLETA I MUNTANYA !!!

    ResponElimina