dimarts, 7 de juny del 2011

Anem al Turó Gros a penjar la bandera del Barça !!!


Aquest proper diumenge anem a penjar la bandera del Barça al Turó Gros per celebrar la gran temporada que han fet, guanyant la lliga i la Xampions.

L' idea es anar fins Sant Iscle i des d' allà pujar al Turó pel "cubata", Fontmontnegre ò Can Pere i el Turó d' en Vendrell... i després de penjar la bandera, tornarem pel Vaivé de la Casanova, Can Camps i el Coll Senís. Aquí, depenent del horari, decidirem si allarguem la tornada baixant un altre cop a Sant Iscle i fer algún corriol dels que pujen a la Serra dels Termes, a Arenys de Munt ò, si anem justos de temps, prendre una via més directe, com baixar pel Pla de les Bruixes, Font de l' Aulet i Ca l' Arquer ò per Collsacreu i fondo de Can Rossell, entre altres opcions.

Ah!!! porteu bocata ò barretes, avituallarem al mateix Turó Gros.

Els que vingueu, manifesteu-vos deixant un comentari al blog, xat ò Facebook.

Els d' Arenys de Munt i Arenys de Mar quedem, com de costum, a la Plaça de la Creu Roja, davant del Munt Bikes, a les 7:30. Pendent de confirmar, segurament s' afegiràn una bona colla de Jabalís que s' uniràn a nosaltres a Sant Iscle.

FORÇA BARÇA I FORÇA BTT !!!

BTTAMUNT

4 comentaris:

  1. COMPANYS,JA VA SIGUENT HORA QUE ALGÚ FACI ALGO, COLLONS !!!!
    FA DEU DIES QUE ES VA GUANYAR I JA NO S' EN PARLA !!!
    ANEM A LIARLA I QUE S' ENTERI TOTHOM, OSTIA !!!

    ASSASSINNNSSSSS !!!!

    ResponElimina
  2. OSTIAAAA, AIXÒ JA COMENÇA A BULLIR !!!

    D' entrada, la "Vella Guardia", o sigui, en David, Xena i jo hi anem. En Ramón Vilà també ho ha confirmat, igual que en Tendo Roig, del CC Arenys de Munt...
    A través del seu xat he contactat amb els Jabalís però em temo que no podràn vindre, al menys en grup. Els aniré insistint a veure si al menys poden vindre alguns del membres.

    Quique, Juan Carlos, Jaume... espero que aquest cap de setmana no tingueu cap pedalada i pogueu vindre... des del dia del sr. Diputació que no ens veiem i... COLLONS, QUE QUAN ANEM TOTS PLEGATS ES MES DIVERTIT !!!

    ResponElimina
  3. BEÉÉÉ!!!

    Finalment sembla que si, pujarem al Turó Gros a cumplir la nostra promessa respecte els triomfs Blaugranes!!

    Per cert, en Ramon V (nom Monàrquic, per això es el rei de la Jungla) després d'un any d'assistencia i aportacions fora de lo que estavem acostumats, amb el seu pedalar salvatje i provocant que l'horitzó de BTTAmunt s'hagi ampliat,col.laborant a aconseguir que el nivell del grup hagi millorat de forma ostensible, es mereix de totes totes ser inclòs dins del selecte grup de "La vella Guardia", "Els Veterans" o de la forma més celebrada que li volguem dir!!!!

    LLARGA VIDA A BTTAMUNT, ALS COMPANYS DE FANG , ...no parem amics ....LA GLÒRIA ES NOSTRE!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. PREVISIO DEL TEMPS PER DIUMENGE :
    UN DIA DE COLLONS !!!

    COMPANYS, PEL QUE SEMBLE TINDREM UN DIA DESPEJAT I AMB SOL, O SIGUI, PERFECTE PER PUJAR A LA TORRE I GAUDIR DE LES VISTES D' UNA BONA PART D' AQUEST PETIT PAIS QUE ES CASA NOSTRA !!!

    ....ASSASSIIIINNNSSSS !!!!

    ResponElimina