divendres, 31 d’agost del 2012

S’ acaben les vacances, torna l’ activitat al blog !!!

En David i jo, gaudint de l' Alta Garrotxa

 Dons si, després del parèntesi  de les vacances tornem a ser aquí, amb les piles carregades i força ganes de continuar explicant els detalls de les sortides del grup.


Aquest any, igual que l’ any passat, en David i jo hem tornat a l’ Alt Empordà i Alta Garrotxa on, es clar, ens hem fet un fart de sortir amb bici... quins paisatges mes fantàstics, i quines rutes mes bones que hem fet !!! 

... i després de cada sortida, un bon esmorzar, un bon bany a la piscina amb la familia... migdiada... passejades relaxants... I BIRRES I SANDYS A DOJO !!!

Però es clar, la resta del grup no ha estat amb els braços plegats, i em consta que el personal s’ ha fet un fart de fer sortides clandestines... ja tinc ganes de que sigui diumenge per fer-ne una de les bones amb els companys de fang !!! 

He publicat al Wikiloc algunes de les rutes que hem fet:
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/find.do?q=bttamunt&s=id

Bé, aquí van quatre fotos que resumeixen lo que han estat aquestes vacances.



Sobren les paraules...





... no tot ha estat anar en bici...






... "l' expedició" al complert...



Xavi
BTTAMUNT

5 comentaris:

  1. binvenidos de nuevo,ya veo que habeis disfrutado de grandes rutas por la garrotxa y el ampordam,tierras que me encantan..!!! ostras,que fotos mas chulas; hasta las he ampliado para ver su gran belleza y que es nucha...!!!!hasta la proxima,bikers.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, hemos disfrutado como enanos tanto del paisaje, la bici, la familia... las birras !!!
      El año pasado descubrimos esta zona y nos gustó tanto que hemos repetido... aunque, sinceramente, somos unos privilegiados de poder disfrutar del Montnegre i el Corredor... l' Alta Garrotxa es preciosa, però los caminos tienen demasiadas piedras, prefiero el sauló.
      Saludos compañeros !!!

      Elimina
  2. Hola família, doncs si, molt guapes les fotos, i aixó de combinar la bici, el vici, i les birres és ideal, paraula de Papa Noël. Jo fallo demà, doncs torno a caminar pel Pirineu de la Val d'Echo, fins dimecres. Diumenge que vé, jo m'he apuntat a la Cebrianenca, el dorsal 357 serà la referéncia. Espero que ens hi veiem allà. Llàstima perdre'm la sortida de demà, on es veurà com venen de forts els Salmeron Brothers, i com ho estàn els 'Reyes del Sauló'.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gabriel !!! ja veus, tornem a ser aquí... la bona vida s' acaba aviat !!!
      Gaudeix de la vall d' Echo, fa uns anys hi vam anar per vacances i es un lloc fantàstic. Ja ens veurem la setmana que ve i farem els "partes" pertinents de les respectives vacances... i si, ens hem fet un fart d' anar en bici i crec que estem en un bon punt de forma, encara que dimars vaig sortir amb el Ramón i el tiu encara està millor... s' ha fet un fart de fer sortides clandestines !!!
      Bona patejada, company !!!

      Elimina
  3. Molta mariconada veig per aqui....vinga a muntbikes a pels donuts, que ja estas trigant a fer companyia a en gabriel.
    Ens veiem aviat. Les fotos no estan malament. Es conya, quins paisatges tenim al pais

    ResponElimina