dilluns, 6 d’agost del 2012

TANCAT PER VACANCES


Tornem al setembre amb les piles carregades.... i probablement amb uns kilets de més !!!

BONES VACANCES A TOTHOM !!!

Xavi
BTTAMUNT

13 comentaris:

  1. Passant de l'actitud dels Simpsons i 'otras hierbas', en Pare Noël i el Rei de la Jungla avui hem anat a la Torre del Moro, Ratonero (nova versió, quasi 4,5 km, xulíssima), riera d'Argentona, i per la platja fins Arenys de Mar, total, 57.55 km, 806 m de desnivell positiu, rampa màxima del 17%, i amb la calorassa que queia, com diria en Pompeu Fabra, no era 'moc de pav'. Por em fa la família Salmerón, que deuen estar, dia si i dia també, amb entrenaments secrets per Bassegoda i rodalies. bones vacances.

    ResponElimina
  2. Sorpresa, dissabte a la tarde rebo la visita d’en Gabriel, el feia de vacances i ja m’havia fet a la idea de sortir sol, quedem pel diumenge l’objetiu la Torre del Moro.
    Ens trovem a quarts de vuit al punt de trobada i prenem dirección cap a la Creu de Rupit, Pi de Buac, el Solell del Corredor, Can Bosc i pista fins a Can Bordoi, al cap de poc assolim la Torre del Moro. Reculem i anem a buscar “el ratonero”. Un cop estem en ple corriol, anem enllaçant trams, un darrera l’altre i d’una manera casual anem traçant un itinerari diferent I molt més llarg, del qual en disfrutem talment com si estiguessim a BIKELANDIA.
    Arribem a la carretera i recordant les sàvies paraules del MESTRE-GURU agafem el camí correcte fins a Dosrius.
    Seguim per la riera que va paral.lela a la carretera i que s’ajunta més endavant a la riera d’Argentona, en Gabriel va davant marcant el pas, amb el seu pedalejar va fregant la vegetació que deixa anar els seus aromes inundant els meus sentits i m’agrada.
    Que diferent de quan vaig darrera del germà petit de MISTER GPS, l’únic aroma que pots sentir són els marrons que va deixant arreu del camí.
    Baixant per la riera d’Argentona, arribem a Mataró, ens acostem al mercat del Cros em compro un platan i de passada visito un col.lega moment que aprofitem per fer un piscolabis.
    Continuem fins al parking del Carrefour, nacional 2, port i passeig maritim i arribat el moment enlloc d’anar pel camí de les cinc sènies anem pel costat de la via fins a Llavaneres i d’aquí seguint la ratlla de mar arribem a la part baixa de la riera d’Arenys de Munt la qual remontem fins a casa.

    ResponElimina
  3. Tancat per vacances.... aixó només aplica als Salmeron Brothers, que la resta donem el callo, avui n'erem tres, y ninguna era buena: El Rei de la Jungla, en Pare Noël, i s'ens ha ajuntat en Quim. Ruta maquissima i silenciosa, St. Iscle, Cal Paraire, Coll Blanc, hem rodejat el Mont Llorer per l'esquerra (rampa màxima al 33%, a peu, aixó si, Coll Butí, Olzinelles, zona industrial de Sant Celoni, corriol 'VV' fins Vallgorguina, alzina de Can Colomeró per carretera, i pujada a Coll Sacreu pel camí d'en Ramón, total, han sortit: 41,74 km, amb 973 m (barométrics) de desnivell positiu acumul.lat, i rampes màximes, en bici, del 20%. Una punxada i una direcció 'escacharrada', les dues incidéncies pel Rei de la Jungla. En fi, Salmeron Brothers, tremoleu pel retorn... Ho, ho ho

    ResponElimina
  4. El Rei i la Reina del pais del BTTAMUNT estan de vacances, però els peons estan picant pedra. En Quim Viader, Gabriel i Ramon hem rodat en perfecta armonia pels indrets descrits segons crònica anterior i destacant un tram inèdit, la vessant oest del Mont Llorer. També hem vist una quantitat de granotes en una bassa d'Olcinelles i a l'hora d'esmorzar, parada en la font del Pradelló gaudint de l'aigua fresca, l'ombra de l'indret i l'obsevació de varios tritons un d'ells en suspensió dins l'aigua d'un petit safereig que recull l'aigua de la font, senyal de la puresa del lloc. Tornada d'Olzinelles a Ca l'Alzinar nou i seguint per la riera de Vallgorguina ...

    ResponElimina
  5. Aixi,aixi, atacant al mestre....ja veig que no pareu. Pel 9 set, arnau ja ho te tot apunt, si us apunteu us fa un peto a la boca, sobte una mica, pero nomes el primercop.
    Es com tot...es provar.ho. ja saps que mirem de posar novetats....
    Ah ramon, tindrem donuts !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho sento, el nivell ha pujat, no vinc per menys d'un BONY, BUCANERO O TIGRETON.

      Elimina
  6. Hem tornat !!!! i veig que per aquí l' activitat no afluixa...
    En David i jo hem gaudit de les millors vacances possibles : familia, hores i hores de piscina... I SORTIDES BETETERES DESENFRENADES D' ALTA MUNTANYA QUE NO ES PODEN EXPLICAR SI NO ES VIUEN EN PERSONA !!!

    ... FANTÀSTIQUES !!!

    ... ara, a gaudir del Montnegre i el Corredor, sense cap dubte, el millor indret per gaudir de la BTT amb els companys de fang !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Salmeron Brothers, aneu al tanto, que s'està cristalitzant un nou grup de BTTeros, en el qual no teniu cabuda: Los tres ases del sauló, és a dir, en Quim Viader, el Rei de la Jungla, i qui subscriu, el Pare Noël. Avui, amb una mica més de fresqueta, St. Iscle, Cal Pararire, Coll Blanc, Mont del Llorer, avui per la dreta), Coll Butí, Olzinelles (forns de pega), església d'Olzinelles, pujada per la pista de Vallgorguina a St. Martí (on ens hem trobat al Félix i en Pep), i tornada junts per Cal Paraire i Collsacreu, totla 37, 08 km, amb 912 m de desnivell, pendent mitja del 5% i màxima del 27% (a peu), a bon ritme, a les 10.40 ja erem al poble. Diumenge que ve fallo, doncs estaré caminant un altre cop per les valls d'Echo i Ansó, queda per veure que fem el dia 9, Cebrianenca....? Bones dues setmanes a tots.

      Elimina
    2. ... mmmmmmmmmmmmm !!!!!
      veig que continua la festa...
      M' heu posat el caramel a la boca i, con que continuo de vacances, demà primera sortideta després de la tornada cap a Olzinelles passant pel Coll Blanc, Coll Butí i corriol dels arbres caiguts, entre altres indrets...

      ASSASSINS, AQUI NINGÚ ENTRENA !!!

      Elimina
  7. pero bueno...pero bueno..pero esto que es?????esto que esss????

    http://www.youtube.com/watch?v=zeft9c6CITs

    ASSASSINS!!!!

    ResponElimina
  8. hola companys, jo també he tornat, me n'alegra que hagueu estat distrets i disfrutant d'un agost btetero en tota regla, no esperava menys de vosaltres, sonada tornada d'en Quim Viader, suposo que va venir els dies de més calor,mínim 40 graus, i amb passamuntanyes i calçotets de John Vayne.... a ell li van els extrems, res de mariconades....

    bé, jo demà torno a la feina, i s'espera una tornada duríssima, igualment confio tornar a rodar plegats el proper diumenge, la veritat ganes no me'n falten...haig de dir que hi ha llocs per anar en bicicleta collonuts, com per exemple a l'alta Garrotxa, però la veritat, com a les terres del Montnegre i el Corredor,amb la varietat d'indrets,camins,corriols,fonts,basses,rieres i a més amb la companyia de gent com vosaltres això no té rival,ningú m'aguanta tant els pets matineros...una forta abraçada a tots, fins ben aviat!!!!

    ASSASSSIIIIIINS!!!!

    ResponElimina
  9. Ostres Ramon, aixo del bony, bucanero o tigreton, cada cop ho poses mes dificillllll,jejejejeje.
    Com a cargolets que sou, vols dir que amb una fulla d.enciam no faries?
    Us queden dues setmanes per entrenar assassinns !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ... bony ?
      ... bucanero ??
      ... tigretón ???
      però que son aquestes monyades ???
      ... i la buti ???... no hi ha buti ???... ASSASSINS, AIXÒ NO ES POT PERMITIR !!!
      ... i una "birreta" ???
      Ja veig que hauré de fer un lloc a la motxilla amb avituallament extre... ens veiem d' aqui a un parell ded setmanes !!!

      Elimina