dilluns, 14 de maig del 2012

Font del Pradelló

Olzinelles, una meravella...
Sempre ho he dit i sempre ho diré... si hi ha un indret on es pot anar en qualsevol època de l’ any, on el paisatge sempre ens sorprendrà, aquest es Olzinelles... i avui no podia ser d’ un altre manera, ara que la primavera ha fet acte de presencia en tot el seu esplendor.

Hem visitat a la font del Pradelló, on ja hi vam estar ara fa un any, per un dels recorreguts habituals que fem quan anem a Olzinelles, però aquest cop a l’ inversa... els avantatges de fer recorreguts circulars, no t’ has de trencar el cap en preparar una ruta, ja que al fer-la al revés dona la sensació de fer-ne una de nova.

Ha estat una sortida tranquila, fent-la petar tota l' estona i gaudint del paisatge
Avui pocs efectius... últimament al personal li costa desenganxar-se els llençols... a mes d’ un l’ haurem de baixar de categoria, treure-li la closca de cargol per passar a ser una bavosa... denigrant !!!

Bé, a lo que anava... avui érem en David, Gabriel i jo i hi hem anat pujant al Parent Rost per Can Colomer i baixat a Vallgorguina per Can Plana de Dalt, baixant pel corriol que normalment fem de pujada.

A Vallgorguina hem pujat a Can Virgili i la part alta de l’ urbanització Puigdemir per baixar a Olzinelles per la pista de Sant Esteve d’ Olzinelles, però desviant-nos per anar-hi pel Turó de Ca l’ Alzinar Vell fins el pont de Ca l’ Alzinar.

 




















Això es la junglaaaaa !!!!

Prenem el camí que segueix la riera d’ Olzinelles, amb sorpresa ja que hem coincidit amb alguns companys del CC Arenys de Munt ( Tendo, Carles Fugarolas, Jordi Martori, Àlex entre altres ), passant pel forn de pega de Can Valls, el pont de l’ Aranyal amb els plàtans majestuosos a costat i costat del pont, fins travessar la carretera per anar cap a la Font del Pradelló... quina meravella tot aquest tram del recorregut !!!

Forns de pega de Can Valls
La font queda amagada però no es complicat trobar-la, esta força ben cuidada i hi ha una verge de Lourdes ( també li diuen font de Lourdes ). Fem una aturada per gaudir de l’ indret, descansar un moment i, es clar, fer les quatre fotos de rigor.


 












Font del Pradelló
Per tornar, escalada per les exigents rampes a partir de la bassa del Garrell fins el Coll Blanc primer, i el coll de Can Poliva després, per baixar a Arenys de Munt aquest cop per la Font de l’ Aulet i Ca l’ Arquer... baixada força distreta i perillosa en algun punt, aquí fa força sol i el terreny està sec... les derrapades son contínues.

Contratemps del dia, en David punxa dues vegades abans d’ arribar a Cal Paraire, per sort estem a prop de casa i el segon cop decideix seguir fins Arenys de Mar aturant-se un parell de cops a inflar roda.

En total hem fet uns 33 km des d’ Arenys de Munt, molt bons on tot avui ha estat al nostre favor... temps assolellat, recorregut variat i fantàstic, molt bona companyia... tret de les punxades d’ en David, tot rodó.

Enllaç al track publicat al Wikiloc i al Cicloide:





Sortida del 13 de maig del 2012
BTTAMUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada