divendres, 4 de maig del 2012

Aquest diumenge, als pantans del Crous i de la Brinxa !!!


Pantà de la Brinxa
Companys, aquest diumenge, si el temps ho permet, la sortida serà als pantans del Crous i de la Brinxa.

Ja fa dies que vam comentar d’ anar-hi, i ara ja toca, abans de que arribi l’ estiu i ens trobem que hi ha poca aigua.

L’ idea es anar a buscar el GR-83 a Collsacreu pujant per Lourdes i Can Colomer, desviant-nos a Cal Paraire per Can Pauplana, GR-92 fins Sant Martí del Montnegre i baixar als pantans per l’ alzina grossa.

La tornada la farem seguint part del recorregut de la passada Titan Montnegre, concretament el tram de Can Riera de Fuirosos fins Vallgorguina amb algun canvi, Parent Rost per Can Plana i els clàssics corriols de Can Colomer per baixar a Arenys de Munt.

En total seran uns 46 kms si acabem fent aquest recorregut... dic si l’ acabem fent per que si ens encantem segur que haurem d’ atallar per complir horari.

Quedem, com sempre, a les 7:30 al punt de trobada davant de la botiga del Munt Bikes.

... ASSASSINS !!!


 Xavi
BTTAMUNT

2 comentaris:

  1. Hola, assassins! Penseu que diumenge és el dia de la Mare, hauriem de ser-hi puntualment, oi? Acabo de tornar de 3 dies de viatge, pensant que, aquesta vegada si, em tocaria una de 30 i pico, pero veig, que el pico és de dues xifres ;-) en fi, fare el que pugui per venir. Salutacions, Gabriel

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gabriel, encara que hagi preparat un recorregut llarg, es probable que l' atallem per tornar a les 11 - 2/4 de 12... tornar mes tart suposa una vermella directe, i mes aquest diumenge !!!
      Lo principal es arribar als llacs, i si veiem que s' ha d' allargar, sempre podem pujar directament a Sant Martí del Montnegre. En aquest cas fariem uns 35 km des d' Arenys de Munt.
      T' esperem !!!

      Elimina