dimecres, 27 de juliol del 2011

Un tomb per Can Jalpí amb els Jabalí Bikers


Punt de trobada, la Creu de Canet
Ja fa força dies que intentàvem fer una sortida pels corriols de Can Jalpí amb els Jabalí Bikers... i aquest diumenge ho hem aconseguit i, encara que aquests dies es complicat degut a les vacances, ens hem aplegat un bon grapat de penya, sis Jabalís, en Jordi, Victor, Dani C., Dani V., Oscar i Andrés, tres “Cargols”, en Xena, Ramón i Xavi, i un “independent”, en Carles.

Can Jalpí, al Jalpi Aventura
Dir que dels deu que hem començat, entre lesionats i compromisos, hem acabat la sortida cinc... bé, pot semblar que ha estat una sortida dura que ha anat perdent efectius, però no, realment ha estat tot el contrari, molt tranquila, amb ganes de passar-ho bé, per part nostre amb moltes ganes d’ ensenyar Can Jalpí i els voltants, on es pot fer una bona corriolada en un espai relativament reduït... 

Es difícil donar explicacions de per on hem anat, avui no ho faré amb detall... fins i tot a mi mateix em costa recordar totes les ziga-zagues que hem arribat a fer per Can Jalpí. 

Cop de teatre... punxada d' en Xena
Menció especial al Ramón, que des d’ el primer moment ha fet una demostració de coneixement del terreny fora de qualsevol dubte, inclús a mí, que es una zona per on vaig habitualment... UN CRACK !!!

Això es la jungla !!!
Hem sortit plegats de la Creu de Canet, punt de trobada intermig escollit per trobar-nos. Aquí hem tingut la primera baixa... en Dani C., amb problemes a l’ esquena, ha tingut que girar cua... es tracte de passar-ho bé, no de patir... Dani, espero que et milloris lo abans possible, igual que l’ Oscar, que amb problemes al genoll, també ens ha deixat després de fer una primera tongada de corriols per Can Jalpi... igualment espero que et milloris ben aviat. En Víctor l’ ha acompanyat. Després també ens han deixat, aquest cop per compromisos familiars, en Carles i en Xena... 

Far de Can Jalpí... aixecant roda !!!
Després de voltar per Can Jalpí, amb punxada inclosa d’ en Xena, hem pujat al Turó del Pollastre on hem pres una sèrie de corriols i camins que ens han dut al Remei i Caldetes, on hem fet una aturada per fer un glop a les aigües termals, a 38,5º... llàstima no haver pogut pujar a la Torre dels Encantats, les vistes son fantàstiques.

 
















Aigües termals de Caldetes
Tornada a Arenys de Munt un altre cop pel Remei, Can Vives i Can Jalpí, on hem fet un últim tomb per la zona del llac abans de pujar al poble.

En Ramón i jo ens hi hem quedat i els companys Jabalís han tornat a Sant Cebrià per la carretera de Sant Iscle.

Ha estat una bona sortida, on lo principal no han estat ni els kilòmetres, ni velocitats mitges, ni res de l’ estil... lo principal ha estat poder sortir plegats Jabalí Bikers i Bttamunt, dos grups amb sintonia i ganes de passar-ho bé... HA ESTAT UN PLAER RODAR PLEGATS PER AQUESTS CAMINS !!! ... hi hauran més....

Els "supervivents": Ramón, Andrés, Jordi, Dani V. i jo (algú tenia que tirar la foto)... semble que estem al pati d' una presó !!!... on es la muntanya ???

Les fotos de la zona de Can Jalpí , entre que el cel estava encapotat i els arbres no deixaven passar la llum ( a part de que a la meva màquina li toca jubilar-se ), han sortit una mica mogudes... properament estrena de nova màquina...

Aproximadament hem fet uns 30-32 km ( no ho se amb exactitud, he tingut problemes amb el compta kilòmetres ).

Sortida del 24 de juliol del 2011
BTTAMUNT

Mapa de la ruta... més ò menys. No he marcat tots els corriols de Can Jalpí per que no caben !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada