dimecres, 26 de gener del 2011

“Corriolada” polar

Desafiant el fred !!!

Quina sortida mes distreta la d’ avui.... i quin fred a 2/4 de 8 del matí !!!!!

Con que no hem volgut passar mes fred del necessari hem fet una “corriolada” a prop d’ Arenys de Munt, concretament pel triangle Arenys de Munt, Canet de Mar i Sant Iscle.

Hi hem anat en Ramón, en David, en Xena, l’ Enric, en Jaume, en Pep i jo, en Xavi i hem gaudit de valent per la gran quantitat de corriols per on ens ha guiat l’ Enric, un bon coneixedor de la zona.









Punxada d' en Pep a prop del Salt d' en Rossi

Hem començat seguint el recorregut de la “ruta de les masies” d’ Arenys de Munt agafant el primer corriol a l’ alçada de la Plana d’ en Sala i seguit fins l’ encreuament de la Serra dels Termes per anar direcció Can Roig del Castell. A partir d’ aquí hem començat a desviar-nos per una sèrie de corriols que ens han dut fins el GR-5 per sota de la Creu de Canet, on hi hem pujat pel camí del Castell de Santa Florentina ( durilla la pujada ).










Avituallament a la Creu, foto de rigor i a continuar corriol amunt, corriol avall on hem arribat quasi a l’ urbanització Vistamar, baixat fins el camp de tir de Canet, pel Sot de Can Torrus quasi a peu de la carretera de Sant Iscle i tornat a pujar al GR-5 fins el Coll Safiguera on hem pres el camí de tornada a Arenys de Munt per un altre corriol que ens ha dut a la carretera de Sant Iscle a l’ alçada de Can Oliver.

Creu de Canet

Aquest últim tram, fins Arenys de Munt l’ hem fet per carretera.

En total han estat uns 24 km de corriols i pistes de tot tipus on no hi ha hagut un moment de relaxament, amb punxada d’ en Pep inclosa. A pesar de fer menys kilòmetres del que es habitual en nosaltres, la varietat i duresa de tot el recorregut ho ha compensat.

DIVERTIDISSIM !!!!!!!




El mapa es orientatiu ja que part dels llocs per on hem anat no hi consten.

Sortida del 23 de Gener del 2.011
BTTAMUNT

Mapa de la ruta


11 comentaris:

  1. Brutal la corriolada!!!!

    Mai n'haviem fet tants, tant seguits i tant de puta mare. ESPECTACULAR!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Nois,
    Que bé us ho passeu, dona gust de veure.
    Continueu així!!!

    ResponElimina
  3. Si ha estat fantàstica.... i dura, molt dura en alguns trams.
    El mapa hi ha zones que he marcat per que intueixo que hi vam passar per les referències que anava prenent pel camí, o sigui, que possiblement no siguin exactes, però es que.... m' ho estava passant tant be i anavem per llocs tant tècnics que vaig estar mes pendent de gaudir dels corriols i de foter-me cap òstia que de cap altre cosa !!!!!!!

    ASSASSINS !!!!!!!

    ResponElimina
  4. SE MASCA LA TRAGEDIA!!!!!!!
    DEMÀ VAIG DE "FARRA" AMB LA DONA I DIUMENGE HE DE CUMPLIR COM A PARE I NO CREC QUE PUGUI SORTIR AQUEST CAP DE SETMANA!!!!!!!!!!!

    BUUUAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. ASSASSIIIIINNNNNSSSSSSS !!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. BTTAMUNT HO HA TORNAT A FER, tres membres en representació de l'entitat han demostrat el nivell progresiu a l'alça que estan assolint.Aquest diumenge els camins,pistes,carreteres, corriols, basses i trialeres han sigut testimoni de la seva destresa. Han fet un poti poti de camins que els ha portat fins al Corredor i del Corredor a casa sans i estalvis. Medalla d'or a en DAVID, un diamant en brut, que amb un acoplament perfecte a la nova i fantàstica màquina que acaba d'estrenar ha deixat una estela màgica difícil d'esborrar.Medalla de plata per en XENA demostrant una vegada més que és una peça clau difícil de substituir, fent obserbació al fet que al mig d'un corriol se li ha sortit la roda del darrera (segons ell a causa d'un cop)segons l'opinió dels agents informatius independents el motiu ha sigut un excés de potència, un cop de pedal bestial.Menció especial per en Ramon,un cop al Corredor, tot esmorzant davant l'ermita,tots asseguts al sol amb la companyia també del seu germà i després d'uns consells de prudència d'en DAVID a volgut provar la bici nova,deprés de fer dos voltes, pel pati interior, tot "xulo i fardon" quan ha sigut l'hora de baixar de la bici s'ha fotut una hòstia de collons,(és de ser inutil) menys sobervia i més tocar de peus a terra.

    ResponElimina
  7. CONTRACRÒNICA:En un matí que amenaçava pluja, només tres valents caballers muntats en alumini n'han tingut suficients per a quarts de 8, encara de nit, desafiar els elements i tirar muntanya amunt....a falta d'en Xavi que sempre té una ruta que propossar, hem donat la responsabilitat de liderar el grup a en Ramón, aquell biker que fins el dia d'avui es deixava fer,sempre tranquil,...però avui ens hem donat compte de que la bèstia estava a punt de manifestarse!!!!!,...de sobte, assumint la responsabilitat de portar al grup,.... enbogit, amb la mirada perduda muntanya amunt, una mica fora de si....ha començat a veure corriols on els demés només veiem bosc...pistes on nosaltres veiem perillosos xaragalls,...i a sobre en pujada...ell, en Ramon, valent, a tota pastilla muntanya amunt!!!jo he caigut 3 vegades, en Xena, perdent la roda i caient al fons d'un xaragall infranquejable,....mentestant, en Ramon, maxet en mà anava obrint corriols de forma salvatge...la veritat ha estat una jornada memorable de debò, encara bò que hem pogut arribar al Corredor i hem pogut donar gràcies a déu d'arribar d'una peça....de sobte en Ramon agafa la meva bici i se l'ha fotut......tots hem pogut respirar tranquils...inclús ell se la fot....i amb públic......per mi que ho ha fet espressament....la pallissa que ens estava fotent ja era massa....i de sobte apareix en Joan Carles, el seu germà, i tots plegats corriols impossibles avall..bé corriols, pel puto bosc....fotent-nos trompades i derrapades a dojo fins que el terreny ja era impracticable i l'hem fet entrar en raó...hem buscat la pista principal i cap a casa sencers per fora pero trinxats per dins....quan tornavem diu el bèstia...nois, que no ho sabieu??? Mountain Bike vol dir Bicicleta i muntanya collons.....no sé de que us queixeu.....i ara a més esperem el seu germà...feia que si amb el cap!!! ....que déu ens agafi confessats.
    NOIS COM ENS HO HEM PASSAT, QUE NO PARI LA FESTA, FINS DIUMENGE

    !!!ASSASSINS¡¡¡¡

    ResponElimina
  8. PERO BUENO, ESTO QUE ES.... ESTO QUE ESSSGGHH !!!!!
    QUE PASSA, UN DIUMENGE QUE NO VING I US FOTEU UNA FARRA "BETETERA" PER POSAR-SE MORC.... !!!!!
    SOU UNA COLLA DE C.... !!!!!!!
    JA US PODEU PREPARAR DIUMENGE QUE VE. VINDRÉ AMB LES PINTURES DE GUERRA.

    TREMOLEU, EL CAPITÀ CATALONIA VINDRÀ DISPOSAT A FER-VOS PATIR AQUESTA AFRENTA !!!!!!!!

    ResponElimina
  9. HE DIT....

    ASSASSIIIINNNSSSS !!!!!!!!!

    ResponElimina
  10. si no n'hi ha per una escupinada val un gargall!!31 de gener del 2011, a les 22:57

    Esteu grillats u ké!!???

    ResponElimina
  11. XAVI...te l'has perduda però em temo que el millor està per arribar!!!!

    ResponElimina