dilluns, 17 de setembre del 2018

RIELLS – SANTA FE EL MONTSENY, UN PARADIS PER LA BTT !!!


Fogueres de Montsoriu, amb el castell al fons
Ja fa més de dos anys des de l’ última publicació setmanal. Ja vaig comentar que va arribar un moment en que totes eren molt repetitives, ja no sabia que escriure, i des de llavors només he publicat les dues rutes programades dels últims estius, eren especials i mereixien una crònica.

Dons aquest diumenge hem fet una molt bona sortida, diferent, de les que també mereixen crònica. Hem pujat a Santa Fe del Montseny sortint des de l’ abadia de Sant Martí, a Riells del Montseny... i que bona que ha estat, quina varietat de camins i paisatges... una meravella !!!


Sant Martí de Riells, a punt per començar a pedalar!!!

Hi hem anat en Ramón, David, Gabriel i jo, i ens ho hem pres amb molta calma, dons sabem que la pujada a Santa Fe no es complicada, però es llarga, amb força desgast i arribant a la fageda s’ empina una mica.

Pujant a Santa Fe
Xino-xano hem anat pujant, fent-la petar i gaudint de les vistes de tot l’ entorn que ens envolta fins Santa Fe i, es clar, hem anat fins el pantà on hem fet una aturada per menjar un entrepà.





Santa Fe del Montseny
El camí de tornada el fem per començar pujant per la fageda que ens porta al Turó del Convent, i des d’ on comença un descens de 18 km boníssims, on hi ha hagut de tot... descens ràpid amb unes vistes magnífiques fins ben passat el Coll de Te, camins i corriols passant pel castanyer dels Roters i Turó de Monfort entre altres llocs, i visita al mirador de l’ urbanització Fogueres de Montsoriu, on hi ha unes vistes fantàstiques al castell.




Mirador de Fogueres de Montsoriu
Des d’ aquí un últim descens fins arribar a la carretera, on fem per asfalt uns 600 metres fins al punt de sortida, l’ abadia de Sant Martí de Riells.


Font del Prat, al Coll de Te
Hem fet uns 33 kilòmetres amb prop de 1000 de desnivell, i els hem gaudit de valent. Ja havíem fet algunes pujades a Santa Fe en altres ocasions, però sempre sortint de Sant Celoni ò Gualba buscant una tornada més directe, per no allargar-les més del necessari. Aquesta versió es una part de la sortida “marathon” que vaig fer en solitari fa cinc anys, quan estava en forma, amb sortida i arribada des d’ Arenys de Munt i en aquell moment em va impactar moltíssim. Aquest cop l’ hem adaptat al nivell que estem habituats actualment... si es que ja comencem a tenir una edat !!!

Sortida del 16 de setembre del 2018



Powered by Wikiloc

Xavi
BTTAMUNT

3 comentaris:

  1. Gran crónica del Hermano Javier de San Carlos en un dia tan señalado en que honramos la memoria de San Prisco de Nocera de los Paganos. La Congregación ha documentado sus andanzas de nuevo, unicamente echo en falta una mención a las truchas-piraña del embalse, experiencia telúrica y rayana en lo divino.... Podéis ir en paz, Fray Borja del Buen Torrente.
    P.D. gracias a Fray Ramón de los Trapitos que ha tenido a bien documentar gráficamente la salida con unos óleos hiperrealistas y de gran mérito.

    ResponElimina
  2. Despres d' aquesta ja estic maquinant un parell de sortides mes, al Castaño del Gusano i los Riscos de Bertin

    ResponElimina