dimecres, 18 de novembre del 2015

3 Hores de Resistència d’ Arenys de Munt


Quin diumenge de BTT !!! ...

Encara que ja sigui una proba tradicional i un referent a les curses de resistència en el mundillu de la BTT, i a casa, no hi havia participat mai... sempre he pensat que, encara que força atractiva i diferent a lo que estem habituats, ho veia com una proba de nivell, més del que tinc jo.

Aquest any, motivat per diverses circumstàncies, m’ he decidit a participar-hi, de manera individual ( lo més habitual es fer-ho per parelles ), i he de dir que l’ experiència ha estat fantàstica, sobre tot per que no he anat a competir, si no a gaudir del magnífic circuit d’ uns 4 kilòmetres que s’ han “currat” els companys del Club Ciclista Arenys de Munt per aquest magnífic entorn que es el del parc de Can Jalpí... tot corriols amunt i avall, talussos, rampes... molt i molt tècnic, i molt dur... he acabat rebentat !!!

I en acabar, tots els participants i organitzadors, per celebrar la desena edició de la proba, a més de l’ obsequi hem pogut gaudir d’ una espectacular paella... que més es pot demanar ???


Pedalada del 15 de novembre del 2015
Xavi


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada