dijous, 15 de maig del 2014

Tornem al Mirador del Corredor


Diumenge amb força baixes, però amb el retorn d’ en Gabriel-Frank del Montnegre, que entre viatges a les nostre antípodes i patejades aventureres pel Solsonès, feia unes quantes setmanes que no venia... en David Natxo amb els canells fets pols per intentar fer un “front flip” sense saber com aterrar, en Ramón aprofita la fira de la maduixa d’ Arenys de Munt per muntar una paradeta per vendre “tanguilles” sabor fruita, en David Pardal desaparegut, l’ Àngel queda en hores intempestives al Corredor amb un company i va a la seva bola... la pregunta es: quans cops haurà punxat ???... tema de debat a Cuarto Milenio.

Però, es clar, això no ha estat cap impediment per fer una bona, bona sortida, aquest cop en Quique, Gabriel i jo. En Gabriel porta dies sense anar en bici i proposa fer un recorregut rodador, sense complicar-nos la vida i, ja que el Quique no coneix la troballa del mirador del Corredor, decidim anar-hi xino-xano pujant per Lourdes, Creu de Rupit, Suros d’ en Burget i Corredor, tot per pista, encara que tot pujada, acumulant metres de desnivell.


El dia comença lleig, ha plogut lleugerament i cau un “xirimiri” quan comencem a enfilar-nos cap a la Creu de Rupit. A més, el cant dels ocells queda apaivagat pel cant de la bici d’ en Quique, que durant tot el camí ens ha delectat amb un concert de grinyola que no hi ha hagut manera de solucionar.

Arribats al Corredor anem a fer el corriol que porta fins el mirador i el Quique, igual que nosaltres quan vam anar-hi per primer cop, queda impressionat de les estupendes vistes que hi ha de tot el Montseny, Vallès, Montsoriu i més enllà... llàstima de dia, encara que aquest cop no hi ha les boires baixes de l’ altre cop... hi hem de tornar un dia solejat.

Aturada, avituallament i fotos de rigor abans de continuar, de baixada, cap el Trull on, ja que l’ idea es rodar, proposo anar a fer part del recorregut que vaig fer fa unes setmanes en plena recuperació de l’ esquena cap el Canadà Parc, seguint el recorregut de la passada Bikegorguina, però al revés.

El Trull
Baixem i baixem, sense cap complicació, fins el Canadà Parc primer i a tocar amb Sant Celoni després, adornant el recorregut fent algun corriolet curt que ens torna a deixar al camí, prenem el corriol senyalitzat paral.lel a la riera de Vallgorguina i a bon ritme pedalem i pedalem per aquest indret tant fantàstic fins el poble on, encara que estem bé de forces ja que hem rodat molt de baixada i podríem allargar-ho una mica més, creiem convenient tornar per la via més directe per no tindre presses d’ última hora.

Pugem cap el Parent Rost per Can Plana, Can Plana de Dalt ( pels xais ) i el corriol que ja a dalt ens deixa just davant del camí de Can Mora, per on baixem a Lourdes... amb precaució ja que tot lo bo que te aquest camí ho te de traïdor... hi ha força pedra, patina molt pel sauló, i en molts punts està contraperaltat... s’ ha d’ estar a la güait !!!

Hem acabat fent uns 34-35 km i un 900 de desnivell en parts ben diferenciades, primer de puja, puja, puja fins el Corredor, on amb pocs kilòmetres hem acumulat la major part del desnivell, corriol i baixada tècnica fins el Trull, rodar i rodar fins el Canadà Parc, la riera i Vallgorguina, escalada “durilla” fins el Parent Rost i descens “elèctric” per Can Mora... en definitiva ha estat una sortida força rodadora, però distreta.

Pel proper diumenge, canvi d’ horari que es mantindrà fins passat l’ estiu, a partir d’ ara les sortides seran a les 7:30 i així podrem allargar-les i no tindrem que anar amb presses. La primera d’ aquesta nova temporada, a fer els corriols entre Can Ferrerons, Can Massuet i Dosrius, afegint-ne algun més de la Transcorredor de diumenge passat.

Track publicat al Wikiloc i Cicloide:


Sortida del 11 de maig del 2014
BTTAMUNT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada