dimecres, 18 de setembre del 2013

Pels volts d’ Arenys de Munt

A nosaltres una miqueta d' aigua no ens atura !!!
Diumenge atípic on, per un motiu o altre, ens hem quedat en quadro... encara que em sembla que darrera les excuses d’ un i altre lo que ha passat es que el personal a primera hora ha vist que hi havia quatre núvols i el terra una mica humit i s’ han quedat a casa sota els llençols... colla de mitja-tites !!!

Aquesta setmana només en David pardal i jo al punt de trobada on, mirant al cel i veient que lo més probable es que plogui, decidim fer un recorregut improvisat pels volts d’ Arenys de Munt, així si ens enganxa l’ aiguat podem tornar ràpid.

No ens hem complicat la vida i hem anat a Lourdes i pujat al Parent Rost per Can Colomer, on hem enllaçat amb el GR-83 direcció Mataró, cap a la Casanova d’ en Pibernat. Hi volíem anar pels Polletons, per fer-ho més variat, però ha començat a caure un xàfec que pensàvem que ens engegaria a fer punyetes la sortida.

Amb aquest panorama decidim que lo millor es anar cap a la Casanova, baixar a Lourdes per Can Quel, aturar-nos a fer un cafè amb llet i esperar que la pluja afluixi, però per sort ha estat això, un xàfec que no ha durat gaire estona, pel que deixem córrer lo del cafè amb llet i anem a la Creu de Rupit per pujar a la pedra de la Ferradura, fer els corriols que envolten el turó de la Vilanegra fins el Corral, i baixar pel camí amagat fins Lourdes i Arenys de Munt.

Es aviat, i encara que va caient alguna gota de tant en tant, allarguem la sortida anant a fer alguns camins i corriols entre Arenys de Munt, Sant Iscle i la Creu de Canet.

De tornada hem passat per la presó
Ja de tornada, i ja que en David no ho coneix, ens desviem tot corriolant cap a la “presó”, al rial de Ca l’ Amar, per ensenyar-li la Moreneta, i on coincidim amb en Jesús i el seu fill Joel que han anat a fer un tomb per la Creu de Canet. En Jesús es una altre boig de la BTT, a més, ferm seguidor del nostre blog i les nostres sortides... per mi ha estat una gran satisfacció poder xerrar una estona amb ell i veure que les nostres publicacions i rutes penjades serveixen per que altres malalts de BTT en gaudeixen.

En Jesús, un malalt de la bici, i en Joel seguint els seus passos
Es hora de tornar a casa i continuem corriolant fins el rial de la Rectora on, ja a l’ alçada de la carretera ens separem, en David cap a Arenys de Mar, i jo cap a casa.

Improvisant, improvisant, i pensant que acabaríem fent una sortida “per matar el cuc”, hem acabat fent uns 29 km i 1000 metres de desnivell molt variats, amb una primera part fins la Ferradura més rodadora, i un altre molt més variada, amb força corriols i camins més tècnics... ha estat una bona sortida !!!

Track de la sortida al Wikiloc i Cicloide:

Sortida del 15 de setembre del 2013
BTTAMUNT

2 comentaris:

  1. Hola Xavi,
    gràcies per fer-nos aquest petit reportatge al teu blog. Com ja et vaig comentar feina magnífica la que fas ensenyant-nos a tots com gaudir encara més del món de la btt. Crònica, fotos, rutes, tot un 10 i esperem que mai t’avorreixis de fer-ho. Fins a un altre retrobament ....
    Jesús

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per seguir-nos... ja saps, si vols sortir amb nosaltres, diumenges a les 7:30 davant Muntbikes, ets benvingut !!!

      Salutacions

      Elimina