dijous, 21 de febrer del 2013

Can Massuet, Dosrius i veïnat de Rimbles

Amb aturada a totes les parades !!!
La sortida d’ avui prometia, anàvem a fer alguns camins i corriols nous per la zona de Can Massuet-el Far i Dosrius... i així ha estat, encara que no com ens hagués agradat, amb alguna que altre averia mecànica, punxada, despiste quan precisament rodàvem entre Can Massuet i Dosrius... tot plegat ha fet que l’ horari s’ ens tirés al damunt i a Dosrius el grup s’ ha dividit, per una banda en Quique i en Xena tornant per carretera passant per Argentona i Mataró, i per un altre en Joan Garcia, David, Gabriel i jo ho hem fet pel veïnat de Rimbles i la Creu de Rupit.

Amb lo que ens agrada anar a descobrir llocs nous, cada cop ens es més complicat trobar-ne a prop de casa, i per això hem plantejat aquesta sortida rodadora, adornant-la amb algun corriolet i camí més ò menys tècnic abans d’ arribar a l ‘objectiu, a la part alta de Can Massuet... Lourdes d’ Arenys de Munt, escalada a la Creu de Rupit, Suros d’ en Burget, Misteris i pista del Corredor a l’ alçada de Ca l’ Arenes, on en Xena ha tingut problemes mecànics al saltar-li la cadena i desajustar el canvi. No sembla res greu, però fa que anem amb retard, i més quan passat Can Bosc en Joan Garcia punxa... collons, ja som lluny de casa i no ens podem encantar més. Aprofitem l’ aturada per avituallar-nos i així ja no haurem d’ aturar-nos més.

Darrera Can Bosc
Comencem a fer el tram nou cap a Dosrius, tot baixada i quasi tot per camins, encara que anem alternant algun corriol, però en un moment de despiste ens saltem l’ entrada d’ un corriol que ens ha de dur, a tocar amb la carretera de Llinars, fins Dosrius... moment de crisi, en David, Quique i Xena tenen compromisos i ja anem fora de temps, pel que no ens parem a buscar el corriol perdut i seguim baixant fins la carretera de Llinars, que prenem a tota pastilla direcció Dosrius... el corriol ja el farem un altre dia.

Ja a Dosrius ens dividim, en Quique i en Xena opten per la carretera i van cap a Argentona i Mataró, i la resta seguim, també per la via ràpida, però sense trepitjar asfalt per la riera de Can Rimbles on, un altre cop, m’ he fotut la nata tonta del dia al trepitjar uns tubs de reg que m’ han fet patinar la roda del davant. Per sort anava lent i no hi ha hagut cap conseqüència.

Es la selvaaaaa !!!
Del veïnat de Rimbles pista amunt cap a la cruïlla de la Font del Malpàs on a mig camí punxa en David, encara que en aquest cas hi ha tanta pressa que no s’ entreté a canviar la càmara, si no que l’ infla a veure si aguanta fins a casa, GR-83 a la Creu de Rupit i descens a Lourdes passant per la Fornt de l’ Aigua Roja i el divertidíssim corriol del Torrent de Milans. De Lourdes cap a Arenys de Munt, on pràcticament ni ens aturem per acomiadar-nos... a algú segur que avui li ha caigut targeta vermella directe !!!

Bé, al final uns 41 km, intermitents al principi, estressants al final per les presses, però sempre bons i, encara que ens haguem despistat en algun punt, variats i divertits. Tornar hi tornarem, encara que segurament esperarem a quan fem el canvi d’ horari a la primavera ò un dia sense presses... hem de trobar el corriol perdut !!!

Enllaç al track publicat al Wikiloc:



Sortida del 17 de febrer del 2013
BTTAMUNT

2 comentaris:

  1. Aquesta setmana no puc afegir les dades de Cicloide. No hi ha manera d' entrar a la seva web.

    ASSASSINS !!!

    ResponElimina
  2. Companys si volieu cansarme ho vareu aconseguir, quina marató!!!

    Finalment la calçotada va ser tremenda, papejant fins les 8 de la tarda amb becaina inclosa....el proper diumenge prometo no donar pel sac!!!

    ASSASSINS!!

    ResponElimina