dijous, 3 de gener del 2013

Un brindis pel 2013 !!!



Ja som aquí un altre cop, estrenant un nou any que, si tenim en compte el que diuen aquesta colla de fatxendes que tenim de polítics com : “el segundo semestre del 2013 vamos a empezar a salir de la recesión”, “intentaremos no llegar a los 6 millones de parados”, això vol dir que ho tenim fatal... ENS ANEM A PRENDRE PEL SAC DEFINITIVAMENT !!!

I mentre ens van pujant els preus de tot el que ens es bàsic per poder subsistir, ni jo ni ningú que visqui tocant de peus a terra tenim la seguretat de que el mes que ve tinguem feina... i moltes altres coses que em passen pel cap en aquests moments ( sous dels polítics, encara no se per que serveix un senador, banquers .... )...

A casa nostre un tant del mateix, pacten per poder fer una consulta per l’ independència el 2014 i ni ells mateixos veuen clar que es pugui fer en el termini que han acordat....

COLLONS, TOT PLEGAT ES UNA MERDA !!!

Bé, ja m’ he desfogat... toca la part positiva, aquesta que no ens soluciona la vida però que mentre hi estem posats gaudim com nans: LA BICIIIIIIIIII !!!!!!!

Si, si, siiiii... s’ han acabat les festes i toca cremar torrons, neules, canalons... i cava, encara que en el meu cas he pogut compaginar àpats amb sortidetes curtes que m’ han permès mantindre mínimament la forma.

De sortides de grup un parell, el diumenge 23 en Gabriel, David, Joan Garcia i jo vam anar a Can Bosc i el corriol de la pujada de la mort ( de baixada ) passant pel Corredor, recorregut d’ uns 31 km variat amb parts força tècniques i d’ altres rodadores.

Torrons, cava... i cap als moais de Vallgorguina !!!
Per Sant Esteve un altre amb el Ramón, Joan Garcia, David i jo, juntament amb en Txep i en Josep Navarra, un parell de cracks de força nivell amb qui esperem fer-ne d’ altres, vam anar a visitar els moais de Vallgorguina, 32 km trencacames molt, molt divertits, alternant fortes rampes tant de pujada com de baixada per camins i corriols força tècnics.

Els Tres Turons, i al fons, el Montnegre
Apart jo n’ he fet un parell de curtes, d’ uns 20 km, d’ aquestes que m’ agraden fer de tant en tant en solitari, sense presses, aturant-me a fer fotos, les dues per la zona de Can Jalpí, Remei, Torrentbò i pels voltants dels Tres Turons, quasi tot pels corriols tant bons típics d’ aquesta zona.

A prop del Remei
Voltants dels Tres Turons
... sortides el 23, 26, 27 i 30... ÒSTIA, AIXÒ ES UN NADAL BEN APROFITAT, JUAS, JUASSS, JUASSSGGHHH !!!


Bé, dons ja està, ara tot torna a la normalitat, esperant que en lo referent a la bici aquest 2013 sigui, com a mínim, tant bo com el 2012.

UN BRINDIS PEL 2013 !!!




Xavi
BTTAMUNT

1 comentari:

  1. Bona tarda i bon any a tots, espero que us heu portat bé, i que els Reis (la competéncia) us portin força 'carbono' ;-). M'apunto al brindis, i una petita puntualització, ja que el gurú trepitja el meu territori: 'Voltant dels Tres Turons' és Can Canícula, on als anys 60 va haver de pujar el mossén de Sta. Cecília per auxiliar amb una dona que estava de part... va pujar amb un ciclomotor (mosquito) de l'época, i quan va arribar, ja havia nascut la criatura. Cultura para Todos és un programa patrocinat pel Pare Noël ;-)

    ResponElimina