dilluns, 19 de novembre del 2012

Dia de pluja i boira


El Corredor... l' home llop, amagat per algun lloc.
Quin diumenge més trist... pluja, boira... depriment !!!

Jo no he sortit amb els companys... he arrossegat durant tota la setmana un fort refredat que m’ ha deixat baldat i, després d’ un exercici de seny fora del normal en mi, decideixo quedar-me a casa i sortir a rodar una mica només si el temps millora. I així ha estat, cap a les 10 deixa de ploure i aprofito per fer un tomb a prop de casa, per Can Jalpí, i de pas inspeccionar una part del recorregut de les properes 3 hores de resistència que organitzen els companys del Club Ciclista Arenys de Munt.

Amb una hora n’ he tingut prou... entre que el recorregut es força tècnic i que en cap moment m’ he trobat bé, he acabat fet caldo, pel que he decidit tornar a casa i deixar-ho per la propera... ja vindran dies millors !!!

Els companys ? pel que m’ ha comentat en David, sortida conservadora sense allunyar-se gaire per si els xàfecs. En David, Gabriel i Ramón han anat al Corredor adornant el recorregut desviant-se per alguns del corriols dels voltants, patint una pluja fina d’ aquelles que poc a poc no t’ adones i ja vas xop de dalt a baix... i boria, molta boira, amb un escenari propi d’ una peli de Van Helsing... vamos, que només ha faltat l’ aparició de l’ home llop !!!

Bé, la crònica d’ aquesta sortida la deixo per ells.

"collons, acaba que ens estem fotent de fred !!!"
Aquesta setmana ni track ni res !!!

Apa, fins la setmana que vé !!!

Xavi
BTTAMUNT

2 comentaris:

  1. se me hace muy raro ver el corredor con tanta niebla ,que tiempo dios..!!!! a recuperarse del refriado y a esperar el nuevo fin de semana. saludos..!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bueno, el frio, la niebla, la lluvia...esto también forma parte de la Mountain Bike no?

      Saludos !!!

      Elimina