dilluns, 18 de juny del 2012

SENGLARADA !!!


No us la podeu perdre !!!
Dons si... SENGLARADA !!! , amb majúscules, això es el que hem fet aquest diumenge gràcies a l’ invitació dels companys Jabali Bikers, que estan polint la que ben segur serà una gran, gran, gran Cebrianenca... COLLONS, AQUEST JABALÍS SABEN FER BE LES COSES !!!

Com no podia ser d’ altre manera, molt bona sintonia Jabali Bikers – Bttamunt, com sempre... la veritat es que dona gust fer aquestes sortides plegats, més ò menys preparats, tots portem el mateix “rotllo”, ens ho passem be, gaudim de la bici i al mateix temps el “catxondeix” i les bromes es succeeixen una darrera l’ altre... jo ja estic rumiant quina pot ser la següent !!!

Això es una bona colla... de sonats !!!
Avui una bona colla : Oscar, Dani C., Carles, Dani, Joan, Víctor, Jordi i Andrés per part Jabata i David, Ramón i jo, en Xavi, per part nostre i, com podreu imaginar, avui pocs detalls del recorregut, només comentar que hi ha de tot i per tots els gustos... corriols amunt i avall, pistes i camins amunt i avall, indrets amb vistes fantàstiques, jungla, molta jungla...

Que més puc dir ?... dons que no us la podeu perdre, ja podeu anar marcant a les vostres agendes aquesta data : 9 de setembre, Cebrianenca, a Sant Cebrià de Vallalta, es clar.

Ah!!! menció especial a l’ Andrés, que després de fondre el disc del fre del darrera a mig corriol, el tiu ha anat pitant cap a casa, ha col.locat un de nou amb la rapidesa d’ un mecànic de F-1 i s’ ha tornat a reunir amb nosaltres a mig recorregut... AQUEST TIU ES UN CRACK !!!

Aquí van quatre fotos de la jornada
















Per mes informació de la Cebrianenca clicar els enllaços següents:
http://www.jabalibikers.com/
http://cebrianenca.blogspot.com.es/


Sortida del 17 de juny del 2012
BTTAMUNT

6 comentaris:

  1. cercapromeses (Ojeador) independent.18 de juny del 2012, a les 19:49

    Bona sortida descobrin llocs nous de la ma dels Jabali-bike, sobretot el primer tram amb un seguit de camins i corriols que faran la delicia de qualsevol biker exigent i tambe la part final, la zona de la Creu de Canet fins al final, tram en el qual acabaras les darreres forces que et quedin, si es que no t'has fos abans. Sort que amb bona companyia s'arriba a tot arreu.

    Comentari ultima foto:

    Jabali + Xai = ¿?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d' acord, ens han dut per un seguit de corriols força distrets... aquesta zona l' hem d' explotar mes.

      Respecte a la foto, no se que dir... no m' imagino el resultat !!!
      JUAS, JUASSS, JUASSSSGGGHHH !!!

      Elimina
  2. poca broma , aqui hay tomate.sorprendente lo que tramaran estos jabalis con su famosa cebrianenca.un saludo compis..!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues ya os lo podeis imaginar, una pedalada de narices, de las que no te puedes perder !!!

      Saludos !!!

      Elimina
  3. Per cert... calor, molta calor !!! vaig acabar deshidratat i amb un parell de kilos menys.
    A partir d' ara recorreguts per zones mes fresques, com Vallgorguina, Olzinelles, Canyamars...

    ASSASSINNNNSSSSS !!!!

    ResponElimina
  4. Magnífica sortida gaudint del cant d'alguns galls i el parlar dels ocells i de les corredisses d'una mustela que acaba de caçar un petit ratolí. En Gabriel i jo com a bons depredadors de camins hem caçat el "Ratonero" al primer atac, sense planells, ni fotos, ni marxa enrera o sigui a pel, com "antañu". I és que per fer una bona sortida no fa falta que vingui el "gurú" de "turno" armat d'un GPS marcant el camí amb un tiralínies.
    L'itinerari: Arenys de Munt, Creu de Rupit, Àrea d'esplai el Soleil, Can Bosch, i pista fins a Can Bordoi per fer temps, llegiu la crònica d'en Gabriel per l'itinerari final.
    N'hi ha que diuent que vindran i després no venen. PERDONEU PERÒ ALGÚ HO HAVIA DE DIR.

    ResponElimina