dilluns, 4 de juny del 2012

Dolmen de Ca l’ Arenes per la Serra d’ en Benet


Dolmen de Ca l' Arenes

Un altre gran sortida la d’ avui !!!

La conquesta del dia? dons hem anat al dolmen de Ca l’ Arenes, aquest cop  fent un tomb per la Serra d’ en Benet, un indret on vam anar l’ any passat i que ens va sorprendre per la gran varietat de camins i corriols que hi ha.

Encara que no hem fet una sortida amb una gran kilometrada, ha estat força exigent, combinant corriols, la majoria de baixada, amb pendents fortíssimes que l’ han convertit en un potent trencacames... ens ho hem passat molt i molt bé !!!

Avui érem en Ramón, en Gabriel, en Gerome ( espero haver escrit be el nom ) un màquina que anava per lliure i que ha volgut unir-se a nosaltres quan ens hem trobat al punt de trobada... molt bon paio !!! ... ah, i jo.

Com ja es habitual quan anem per aquesta zona, hem pujat al Parent Rost per Can Colomer... bones rampes per començar... on enllacem amb el GR-83, passem per la Casanova d’ en Pibernat i anem puja que puja cap el Corredor... més rampes !!!

Abans d’ arribar-hi enllacem amb el GR-92 i baixem uns metres, direcció Vallgorguina, desviant-nos de la pista principal per fer un corriol força tècnic per la Serra de les Mules fins just per sota de la Plana de Baix. Fem uns pocs metres, ara de pujada, pel GR-92 direcció Corredor i ens desviem per endinsar-nos a la Serra d’ en Benet per la Riera de l’ Illa... que divertit aquest tram, combinació de camins i corriols força tècnic i per paratges fantàstics !!!

Aturada al Corredor
Deixem la Riera de l’ Illa per pujar per les dures rampes del Turó de la Pera ( UFFF !!! ), però abans d’ arribar a dalt prenem un altre corriol, de baixada, fins la Riera de Ca l’ Arenes... també força distret...

El primer objectiu del dia ja està assolit... ara toca anar al dolmen de Ca l’ Arenes, un altre indret que de tant en tant visitem, aquest cop per la via més complicada, un puja, puja, puja quasi sense descans fins el Gatell de Ca l’ Arenes, on ens desviem per prendre el camí senyalitzat, força tècnic en algun punt, que ens du al dolmen.

Garrins i tot avui al Corredor !!!
Curta aturada per descansar, “omplir el dipòsit” i fer un parell de fotos abans d’ afrontar les dures rampes que ens han de dur al santuari del Corredor. En Ramón i en Gerome van al davant, a pinyó fixa, i en Gabriel i jo els seguim a curta distància, fent-la petar quan recuperem una mica d’ aire, així fins el Corredor, punt de peregrinatge de qualsevol biker, ò no, de la zona.

Grata sorpresa al trobar-me a part de la familia, que xino-xano han pujat al santuari des d’ Arenys de Munt.

La familia, de "peregrinatge"
Mes amunt no es pot anar, o sigui, que toca baixar. Per tornar a Arenys de Munt anem per la pista de la Creu de Rupit, desviant-nos pel corriol que ja prenem habitualment passat l’ encreuament dels Suros d’ en Burget fins Can Jaume Alzina, i cap a Lourdes, atallant per la font de l’ Aigua Roja i el Torrent de Milans, camins molt més distrets que baixar per la pista principal.

De Lourdes cap a Arenys de Munt, on ens acomiadem amb la satisfacció d’ haver fet un altre bona sortida, de les que també repetirem.

En total hem fet uns 32 km des d’ Arenys de Munt, trencacames, combinant fortes rampes amb pistes i corriols força tècnics... una muntanya russa al ben mig de la jungla... genial !!!

Ah!!! salutacions als companys que ens hem trobat pujant a Lourdes a l’ inici de la sortida que anaven a fer el recorregut del Ratonero que vam fer diumenge passat. Per mi es una satisfacció veure que hi ha gent que ens segueix i que els hi agraden les nostres rutes.

... si, si, ja ho se, hi ha poques fotos... últimament em fa mandra aturar-me... abans gaudia tant fent fotos com anant en bici, però cada cop la cosa es va decantant per la bici i les faig quan ens aturem. ES QUE AIXÒ DE LA BICI ES UN VICI !!!


Enllaç al track publicat al Wikiloc i al Cicloide:



Sortida del 3 de juny del 2012
BTTAMUNT

6 comentaris:

  1. com sempre,impresionant..!!!!!! nosaltre tambe volem mes fotos.je, je, je..!!!!gaudiriem mes del vostre super entorn ja que es fantastic.salut,bikers..!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ginetas, veig que des de fa unes setmanes veniu per aquesta part del parc... també impresionants les vostres sortides !! companys, igual que nosaltres, vosaltres gaudiu tant de la bici com de l' entorn... no podeu deixar d' anar a Vallgorguina i, sobre tot Olzinelles... nosaltres no podem deixar d' anar-hi !!!

      Salutacions, segur que ben aviat coincidirem per aquests camins !!!

      Elimina
  2. xavi que ben parit el resum aquest de les altimetries!! el noi que us va acompanyar, si no ho escric jo malament es diu jeroen, i tira molt bé ja ho veieu!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que si tira ??? ...una màquina, el plat petit el te per fer maco !!! com puja el tiu amb la 29" !!!
      Molt bon tiu, i a mes crec que li va agradar vindre amb nosaltres, vam acabar fent una sortida boníssima molt variada, combinant bons corriols amb algunes rampes explosives.

      Elimina
  3. jo ja us envio gent quan em pregunten per un grup de bon ambient!
    cada día sereu més! :)

    ResponElimina
  4. Efectivament, Jeroen, així ho hagués escrit jo també... bueno, avui m'he enterat que després de deixar-nos, l'amic Jeroen encara s'en va anar a fer més quilómetres. Buno, amics, aquest diumenge vaig a fer l'Open Natura d'Odena amb la canalla, i encara m'estic rumiant d'anar a la Pedalada de Canet el dia 17... total, cada any que la faig, m'ho passo d'alló més bé, pero mai m'en recordo dels corriols. Salut i pedals, Gabriel

    ResponElimina