divendres, 6 d’abril del 2012

Titan Montnegre 2012

2300 metres de desnivell...això es una muntanya rusaaaaa !!!
Dons si, aquest diumenge ( 8 d' abril ) tornarem a fer la Titan Montnegre, una sortida que enguany serà el tercer cop que fem i que volem que sigui una tradició pel nostre grup.

Com els altres cops, sortirem des de Tordera per travessar el Montnegre de banda a banda, fins Olzinelles, amb la diferencia de que no pujarem al Turó Gros, si no que ho farem per la vessant nord, passant per Sant Miquel de Vallmanya, l’ Erola, Horsavinyà, Sant Llop, el Molinot, rieres de Fuirosos i Montnegre, Coll Buti i, depenent de l’ horari i les forces, farem un tomb per Olzinelles abans d’ anar a Vallgorguina i a Arenys de Munt ò baixarem per Cal Paraire i la Font de l’ Aulet... aquest últim tram es el nostre territori habitual i sempre podem improvisar el final de la ruta. En total seran uns 47-50 km amb molt puja-baixa.

Anirem fins Tordera en tren, concretament el que passa per Arenys de Mar a les 7:12 h, per tant, els que sortim d’ Arenys de Munt quedem al punt de trobada a les 6:50 h per baixar plegats, els d’ Arenys de Mar aneu directament a l’ estació ò quedeu entre vosaltres com us sembli. A Sant Pol de Mar, pas del tren a les 7:23 h, s’ ens uniran alguns senglars dels Jabalí Bikers amb qui ja hem fet algunes sortides i tenim una molt bona relació.

IMPORTANT LA PUNTUALITAT, EL TREN NO ESPERA.

Tothom està convidat a vindre, com mes siguem, millor... i porteu barretes, fruita, bocata ò el que sigui per “jalar”, farem alguna aturada per avituallar.

Sembla que en lo que respecte al temps tindrem un bon dia i, amb lo que ha caigut aquesta setmana, les pistes estaran força humides, ideals per anar en bici.

Bé, aquí teniu la ruta per anar fent boca....





Xavi
BTTAMUNT

8 comentaris:

  1. Companys, els que vinguin procurem ser puntuals. Els d' Arenys de Munt a les 6:50 baixarem cap a Arenys de Mar. Si aneu justos de temps baixeu directament a l' estació.
    ... també va per mí, que quasi sempre arribo justet de temps...

    ASSASSIIIINNNSSSS !!!

    Per cert, no se si està ben calculat però, segons IBP index, desnivell acumulat de 2300 metres !!!

    ResponElimina
  2. Bona tarda, gran matinal de BTT, excel.lent organització i bon ambient. El meu hippie-ese ha dit prou a partir del km 34, pero pel compta em surten 57,71 km amb 1516 m de desnivell (incloënt el trajecte Munt Bikes - rodalies Arenys de Mar). Moltes gràcies, si continueu així, al Nadal em portaré molt i molt bé. Salutacions cordials, Gabriel 'Pare Noël'

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Gabriel, gran matinal i, com tu dius, gran ambient, imprescindible per que les sortides siguin bones... i sempre ho son !!!

      Diumenge, un altre... però mes curteta !!!

      Salutacions

      Elimina
    2. Hola Xavi, doncs sembla que encara no és arribat el dia que pugui gaudir d'una sortida 'normal' amb vosaltres, diumenge vinent anem amb els meus fills Ana i Marc a l'Open Natura d'El Catllar (Tarragona), a lluïr els colors d'Arenys de Munt ;-) ÇEstem en contacte peró, pel diumenge vinent (22.04.). Per cert, una setmana més tard, 29.04. hi ha la Cabrilenca BTT, us hi apunteu? Salutacions i bona setmana, Gabriel

      Elimina
    3. Gabriel, tu si que portes "marxa", collons !!!
      Quin fart de voltar que et fas !!!
      Respecte a la Cabrilenca, no acostumen a anar a gaires pedalades, preferim anar a la nostre. Ja veus que varietat de recorreguts els fem cada setmana. De fet, a les úniques pedalades que hem anat son la 1ª Trancorredor de fa un parell d' anys, l' Open Natura d' Arenys de Munt del 2010, la Cebrianenca de l' any passat i el 1r.Open Muntbikes.
      Bé, ja estem en contacte per quedar el 22.

      Elimina
    4. Hola Xavi, i resta de BTT Amunt, espero que no m'estigmatitzeu per anar a pedalades, és una forma de canviar d'entorn, i de retrobar altres 'habituals'de l'Open Natura. En quant a ho de voltar, aquesta setmana, Dinamarca, la setmana que vé em quedo aqui (no correu la veu), després, en principi, França, i tres setmanes seguides (2 o 3 dies, segons)Alemanya. A l'horitzó, possiblement Xina, abans d'acabar l'any.... no paramos.
      Salutacions, que us ho passeu d'alló ´més bé, i gràcies per la foto del trencadís gaudinià.

      Elimina
  3. Quina gran Titan la d' avui !!!
    Bon recorregut, un autèntica etapa regna amb força pendents tant de pujada com de baixada... però lo millor, el molt bon ambient...quina bona sintonia que hi ha entre BTTAMUNT i JABALI BIKERS.
    Aquesta la recordarem !!!

    ResponElimina