dimarts, 20 de març del 2012

Repetim sortides : Rocs de Sant Magí i Olzinelles

El Remei, des d' el Castell de l' Oliver

Cap de setmana de “dejà-vu”, tant dissabte com diumenge... dissabte jo amb una sortida boníssima als Rocs de Sant Magí, però aquest cop ha estat més complert, amb força corriols de principi a final, i diumenge en David ha repetit la sortida que vam fer la setmana passada a Olzinelles pel Coll Butí amb la companyia d’ en Quique, Jaume i Santi, companys de fang que feia força temps que no coincidien.

Bé, això es el que passa quan fem bones sortides, que repetim, afegint sempre algun camí ò corriol nou.

Per part meva, diumenge vaig anar a futbol sala amb l’ Isaac, per això vaig fer-ho amb solitari dissabte, i vaig decidir fer la major part de la ruta que tenia pensada per diumenge amb els companys de fang : fer una corriolada circular des d’ Arenys de Munt  a la Pedra de la Ferradura passant per Can Jalpí, Remei, Rocs de Sant Magí, riera de Llavaneres... que bo el descens des d’ els rocs fins la riera, ràpid i molt tècnic !!!

De la riera, pujada al Coll Pallarès per Santa Mònica, GR-83 direcció Creu de Rupit, desviant-me a pocs metres per prendre un corriol de pujada paral.lel al GR que m’ ha dut directament a la Pedra de la Ferradura. Corriol boníssim, sense cap mena de complicació, menys al tram final, on he tingut que fer 150-200 metres a peu...impossibles de fer dalt de la bici... xaragalls, pedres...

A la Pedra de la Ferradura he pres el camí del Corral d’ en Forn, camí que he deixat per rodejar el Turó de la Vilanegra per la banda de mar fins el Corral primer, el Turó de Ca l’ Amar després, i per rematar la corriolada del dia, baixar pel Camí Amagat fins Lourdes d’ Arenys de Munt. D’ aquí Riera Sobirans avall i cap a casa.
M’ ha agradat molt, boníssima, no gaire llarga, uns 27-28 km, però força dura en alguns trams. Bé, ja sabeu el que passa quan es va per corriols : menys kilòmetres però molt tècnics, més duresa, i acabes rebentat igual que si s’ acabés de fer una “Titan”.

Diumenge ? dons lo que comentava abans, repetició amb algun canvi de la sortida a Olzinelles pel Coll Buti que vam fer la setmana passada. No puc donar gaires explicacions d’ aquesta sortida, però lo destacable, apart de ser una ruta molt bona, ha estat la retrobada amb el Quique, Jaume i Santi que feia força temps que no venien. Ens alegrem sobre tot pel Quique, que poc a poc va superant els problemes físics que l’ impedien sortir en bici i, encara que baix de forma, fer els 40 km d’ aquest recorregut ja es una gran noticia.

Dons ja està, aquesta setmana crònica austera, sense fotos ja que ni portava la càmara, però dues sortides molt bones, dissabte molt tècnica, amb força corriols, i diumenge mixta, amb força camins per rodar, però també amb zones tècniques.

Enllaç del track de la sortida de dissabte publicat al Wikiloc i Cicloide.


Sortida del 17 de març del 2012
BTTAMUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada