dimecres, 14 de març del 2012

Olzinelles pel Coll Butí – 2a. part

David, Xena, Quim i jo a Can Valls
Qui diu que les segones parts no son bones, eh, eehhh, EEEEHHHHHH ???

Dons tot lo que sigui repetir, repetir, repetir a dalt d’ una bici sempre es bo !!!

... i si no, pregunteu-ho al David, al Xena ò al Quim Viader, amb qui aquest diumenge hem anat plegats a repetir una de les sortides que mes em va agradar, la que vaig fer sol les passades festes de Nadal a Olzinelles rodejant el Montllorer fins el Coll Butí, amb alguna modificació. Ja ho vaig comentar quan vaig publicar-la, aquesta la tenia que repetir amb els companys de fang !!!

 Cal Paraire
A més, el temps ha acompanyat... ha fet un dia fantàstic, immillorable... hem gaudit d’ una gran jornada de BTT !!!

Igual que aquell dia, per anar a Olzinelles primera escalada a Collsacreu per Can Colomer i enllaç amb el GR-83 direcció Montnegre fins Cal Paraire, on ens hem desviat per anar al GR-92 per Can Pauplana, descens per corriols fins el Coll Blanc per rodejar el Moltllorer fins el Coll Butí... quin paisatge el que hem gaudit en aquest tram del recorregut... el Montseny, amb aquest dia tant clar, impressionant !!!

Rodejant el Montllorer
Aquest cop no m’ he parat a fer fotos ja que ja en vaig fer força l’ altre cop d’ aquesta zona i ja estan publicades. Al final de la publicació hi ha l’ enllaç de les sortides de Nadal on hi son, inclús hi ha un àlbum al Facebook amb un bon grapat.

Per la riera d' Olzinelles
Del Coll Butí, descens a Olzinelles passant pels Quatre Camins, desviant-nos per un corriol força bo baixant cap a Ca l’ Alzinar Vell.

Al Pont de Ca l’ Alzinar Vell fem el canvi respecte a l’ anterior, aquest cop seguim per la riera d’ Olzinelles fins el pont de Can Valls, on hi ha el Forn de Pega , i els plàtans.

Riera d' Olzinelles, de camí a Can Valls
Fem una curta aturada per “jalar” alguna cosa abans d’ afrontar el repte del dia : pujar al Coll de Can Poliva per la Bassa del Garrell, pista que fem sovint de baixada per anar a Olzinelles, però que mai hem fet de pujada... i ha estat dura, molt dura en algun tram... en David, tot “poderio”, no te problemes i puja del “tirón”, en Quim Viader i jo tampoc, però hem de posar un parell de cops el peu a terra per no caure ja que el terreny està molt sec i ens patina la roda del darrera, i en Xena no està fi del tot, fa dues setmanes que no agafava la bici i comença a tindre rampes... però pugem, es clar... NO HI HA REPTE QUE S’ ENS RESISTEIXI !!!

Platans de Can Valls
Ja a Can Poliva, prenem el GR-83 cap a Collsacreu però ens desviem al Pla de les Bruixes per baixar a la part alta d’ Arenys de Munt per la Font de l’ Aulet i Ca l’ Arquer. Descens força divertit, però perillós en algun punt... ja fa masses dies que no plou i el terreny es força sec, o sigui, força derrapades i algun ensurt.

El personal a Can Valls
En total uns 38 km des d’ Arenys de Munt... boníssims, gran sortida !!! de fet, anar a Olzinelles sigui per on sigui, es una aposta segura... i més que hi tornarem !!!

Enllaç al track publicat al Wikiloc i Cicloide.


Mapa de la ruta
Si voleu veure les fotos de la zona del Montllorer de la passada sortida de Nadal  clicar AQUI.

Sortida del 11 de març del 2012
BTTAMUNT

2 comentaris:

  1. Sortida més que maca i variada, amb nous camins per la jungla i la pujada al Coll Blanc al sarrò, bona via de tornada d'Olzinelles per acabar de vomitar!!!

    Un solet de puta mare i bona companyia BTTera!!!

    Es preveuen grans jornades de bicicleta i muntanya a BTTAMUNT!!!!!

    uuhhhmmmmmmm!!!!!

    ResponElimina
  2. SI, SI, SIII, SIIIIIIIII !!!!

    NO ES QUE ES PREVEGUIN GRANS JORNADES DE BICICLETA I MUNTANYA... ES QUE JA LES ESTEM VIVINT !!!

    ResponElimina