dilluns, 23 de gener del 2012

Rocs de Sant Magí per corriols

Rocs de Sant Magí
Bé, dons no gaire cosa a comentar respecte a la sortida diumengera... per que diumenge no vaig fer-ho !!!... això ho deixo al David, que va ser l’ únic del grup que va sortir, i pel que em va comentar, va ser d’ allò més distreta.

Aquesta setmana m’ ha tocat fer de pare i “hooligan” de l’ Isaac, que tenia partit de futbol sala pel matí, pel que vaig decidir fer una sortideta dissabte per la tarda en principi sol, però a última hora ho he fet amb companyia d’ en Miguel, que sembla que definitivament s’ ha tornat a enganxar a la bici.

Ja fa dies que em rondava pel cap tornar als Rocs de Sant Magí i els voltants, un lloc que em va agradar molt per la gran quantitat de possibilitats que hi ha, i a més, a prop de casa. Ideal per anar en sortides curtes.

Turó d' en Mora
La sortida la podria dividir en dues parts ben diferenciades : la primera molt bona, quasi tota per corriols ja sortint d’ Arenys de Munt i fins la riera d’ en Cabot d’ Amunt... molt i molt divertit !!! ... pujada a Can Vives per Can Jalpí, el Remei per corriols, Castell de l’ Oliver, corriolada fins el Turó d’ en Bosc i el Turó d’ en Mora, fins aquí tot en pujada... els rocs de Sant Magí, on prenem una sèrie de corriols i camins força tècnics per baixar a la riera de Can Cabot d’ Amunt...

A partir d’ aquí la segona part del recorregut, res que veure amb el que havíem fet... son quasi les 6 de la tarda i comença a fer-se de nit, i no portem llum. L’ idea inicial era pujar al GR-83 per Santa Mònica i anar fins la pedra de la Ferradura abans de tornar a Arenys de Munt pel camí amagat... però no hi ha temps, no es pot anar sense llum...

Turó d' en Mora
Decidim baixar a Llavaneres i anar a Arenys de Mar pel passeig, des del port Balís fins els cines d’ Arenys i pujar a Arenys de Munt per Can Jalpí... res a comentar, un passeig “Verano Azul”... es lo que hi ha !!!

En total uns 26 km, els primers 14 molt bons i molt distrets... amb el Miguel ja hem comentat que aquesta l’ hem de fer un diumenge, amb temps, i completar-la com teníem previst afegint alguns corriols més, que hi han força per aquesta zona.


Enllaç al track plublicat al Wikilog i Cicloide :




Mapa de la ruta

Sortida del 21 de gener del 2.012
BTTAMUNT

2 comentaris:

  1. corriolets.....
    verano azul.....


    PERO BUENO!!??
    PERO BUENO!!??
    PERO ESTO QUE ES!!!!
    ESTO QUE ESSSSRSSJJ!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Dons si... corriols, verano azul... i una gran quantitat d' arbres suggerents que en Nacho Vidal no s' els acaba !!!

    Aquest recorregut l' hem de fer un diumenge tota la penya, la primera part, es clar, afegint el que faci falta per fer una bona kilometrada.

    Aquest diumenge fan la Montalbike, que normalment van per aquesta zona... amb la de gent que s' apunta a aquesta pedalada, Sant Vicenç i els voltants del Montalt estarà més plè que una piscina de japonesos en ple estiu.

    Com us comento al xat, que us semble anar a Sant Pere de Riu ?
    Podem anar-hi pel Turo den Vendrell i Sant Andreu, com quan vam anar a l' OVNI, per les basures de Calella... en tot cas podem travessar Can Carreres per la cara nord i baixar a la riera de Pineda per Montpalau. Depenent de l' hora, ò tornem per pistes ò per carretera.

    També havia pensat en l' última sortida que vam fer a la Serra d' en Benet i l' escalada posterior a Ca l' Arenes... va ser boníssima i, encara que aquesta zona sempre està humida, segur que el terreny està bé ( recordeu el xipi-xepi pel fang a prop de Can Vilar ??? )

    Bé, ja està, espero les vostres opinions... i si no hi han, dons a callar per sempre.... ASSASSINS !!!

    ResponElimina