divendres, 19 d’agost del 2011

Ja som aquí, torna l’ activitat al blog !!!


SI, SI, SIIIIII.... QUE CORRIN LES BIRREEEESSSSS !!!
Dons si, després del parèntesi de les vacances tornem a ser aquí, amb les piles carregades i força ganes de continuar explicant els detalls de les sortides del grup.

El fet d’ agafar les vacances no vol dir que ens haguem quedat aturats, al contrari, qui més qui menys ha aprofitat ( i està aprofitant, que encara estem a mitjans d' Agost ) qualsevol moment per anar a rodar, sigui per la zona on habitualment ens movem ò allà on hem anat a passar-les.

Sant Llorenç de la Muga, a tocar amb el pantà de Boadella
En el meu cas i d’ en David, que hem passat una bona part de les vacances plegats, han estat uns dies força “beteteros” ja que aquest any, per primer cop, hem carregat les bicis de tota la familia per anar la zona de L’ Alt Empordà i Alta Garrotxa.


Pantà de Boadella
Ha estat fantàstic, amb sortides diàries curtes, però molt intenses, anant per zones molt exigents per les fortes pendents tant de pujada com de baixada i pel terreny força pedregós... però amb un paisatge meravellós !!!

... i després de cada sortida, un bon esmorzar, un bon bany a la piscina amb la familia... migdiada... passejades relaxants... I BIRRES I SANDYS A DOJO !!!

Bé, con que diuen que una imatge val més que mil paraules, aquí van algunes fotos.

El Puig de Bassegoda des de Sant Miquel de Bassegoda

Serra de Corsavell. Al fons, Albanyà

 En David ( dalt ) i jo a la Serra de Corsavell

El Puig de Bassegoda

Escalada al Puig de Bassegoda... pedres, pedres i més pedres !!!


En David, a prop de Sant Miquel de Bassegoda                                       Escalada al Coll de Bassegoda


               Sant Llorenç de la Muga                                                          Sant Llorenç de la Muga. Ermita de Palau


Albanyà
El cargol de BTTAMUNT, ben present a Sant Llorenç de la Muga !!!

Pantà de Boadella... espectacular !!!
M' hagués agradat posar-ne més, ja que hi han moltes i molt bones. Si voleu, clicar l' enllaç següent per veure una selecció al Facebook.


Xavi
BTTAMUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada