dimecres, 2 de juny del 2010

15 - Vallgorguina i el Corredor

El Corredor

La sortida d’ aquesta setmana ha estat mig improvisada combinant varies rutes publicades. Hem fet un recorregut circular en sentit contrari a les agulles del rellotge, primer a Vallgorguina i després al Corredor. L’ etiqueto com a ruta ja que, encara que la major part del recorregut ja ha estat publicat, al fer-la en sentit contrari a l’ habitual semble una ruta totalment diferent.


Hem pujat a Collsacreu per Lourdes i el camí de Can Mora ( rutes 1, 5, 14..... ), empalmant amb el GR-83 ( km 4,8 ) fins el Coll Senís ( km 8, ruta 5 entre altres ) i hem tombat a l’ esquerra per anar a Vallgorguina, concretament fins el restaurant Xeremell ( km 10,4 ) ,per un tram de pista que encara no havia publicat, però que no es nou per nosaltres ( l’ hem fet en sentit contrari ).

Ja a Vallgorguina s’ ha decidit anar al Corredor pujant per Can Vilar ( ruta 6 en sentit contrari ). El primer tram ,fins la masia ( 12,4 km ),es de pujada molt suau, però, mes endavant, el camí s’ endureix. Anar en compte ja que al km 13,5 hi ha una bifurcació que s’ ha d’ agafar a la dreta ( continuar recte ens porta a la Font de la Figuerassa i la Casanova de Pibernat ).


Trobem una barana de fusta a mà esquerra i agafem el GR-92 i, uns metres més endavant, tombem a l’ esquerra per la pista ample ( km 15,7 ) que ens porta directament al Corredor ( km 17 ).



Enfilem el camí de tornada a Arenys de Munt seguint la pista amb direcció Creu de Rupit però, quan arribem als Suros d’ en Burget ( km 19,8 ), ens desviem a l’ esquerra per anar, de baixada pel camí de Can Quel. Ull, no confondre amb el GR-83 de pujada que també ens queda a mà esquerra.

Aquest tram del recorregut, fins el santuari de Lourdes, es molt divertit, ja que combina baixades fortes, tobogans, trialeres..... Per aquest lloc es pot anar a la Casanova de Pibernat i Collsacreu, però nosaltres ens desviem a mig camí, quan trobem el segon revolt molt tancat a l’ esquerra ( km 20,8 ), anem a la dreta de baixada per un camí molt divertit amb xaragalls i tobogans que ens portarà fins la Riera de Sobirans i el Santuari de Lourdes ( km 23,2 ).

Des d’ aquí baixem fins Arenys de Munt per el mateix camí de la pujada.

En total hem fet uns 26 km.

Ruta del 30-05-2010
BTTAMUNT

Mapa de la ruta

4 comentaris:

  1. MOLT BONA AQUESTA RUTA, ENCARA QUE ULL JA QUE DESDE CAN VILAR AL CORREDOR N'HI HA PER PARAR A VOMITAR!!!!!

    ResponElimina
  2. Jajajajaja!!!!! I tant!!! Pero jo vaig trobar molt mes dura la del turò gros pero bueno,la llastima d´aquesta ruta es la baixada que en un moment ja estas abaix, per bueno havera si en Xavi su curra i aquest diumenge anem a Canyamars que jo encara no hi he estat!!! I amb les fotos que e vist estic musseganme les ungles tota la semana!!! FINS HAVIAT!!!!

    ResponElimina
  3. Bé !! Si que de Can Vilar al Corredor hi havia algún tram durillo però...... A QUE VA VALDRE LA PENA ?????
    Per aquest diumenge podriem tornar a anar pel veïnat de Rimbles. L' altre dia em vaig quedar amb les ganes de pujar a la Plana de Can Vallalta

    ResponElimina
  4. ISAAC ha dit:

    Molt bé papa ho estas fent molt bé lo del bloc, et vull felicitar per lo que has fet.


    felicitats!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina