dijous, 21 d’abril de 2016

Un tomb per Olzinelles i Cal Draper

Cal Draper
Després d’ unes setmanes sense donar senyals de vida al block, m’ animo a publicar un altre de les nostres sortides diumengeres. La veritat es que, entre que ja ens hem recorregut el Montnegre i el Corredor de banda a banda i costa molt trobar nous camins, fet que fa que moltes de les sortides siguin repetitives, i que últimament tinc altres prioritats, estic deixant el block una mica de costat... bé, lo important es continuar gaudint de la bici, fet que no hem deixar de fer.

Aquesta setmana al punt de trobada en Gabriel, Àngel i jo, sense res planejat... lo dit, ja ens tenim més que “mamat” el nostre territori i les sortides son improvisades, pel que decidim anar tirant i sobre la marxa veure el que fem.

Anem riera Sobirans amunt, pel desastre que han fet amb l’ enquitranat arrebossat de grava fins Lourdes... quina manera de gastar calers per quelcom innecessari!!!

Ja a Collsacreu, decidim anar cap a Vallgorguina per Can Carcasses i el camí del Xeremell, i des d’ allà baixem a Olzinelles per un dels corriols de la passada Bikegorguina. Prenem el camí planer, però que tant ens agrada per la seva bellesa, que du a Cal Draper, on ens aturem un moment per avituallar-nos.

Decidim tornar per la zona industrial de Sant Celoni on prenem el camí senyalitzat de la riera de Vallgorguina, Can Pradell... i uns pocs metres per carretera, dons el nostre amic “Orco de Mordor” de la Lluna de Can Castellar ha tornat a fer de les seves barrant el pas del camí posant divisors de formigó per que no hi passi ningú.

Salvat l’ escull, prenem el camí del Dolmen de Pedra Gentil que puja al Corredor fins passat el Trull, on ens desviem a la Serra de les Mules per enllaçar amb el camí de la font de la Figuerassa, Casanova d’ en Pibernat i tornem a Lourdes baixant “a tomba oberta” per Can Colomer.

De Lourdes cap a Arenys de Munt on, després d’ acomiadar-nos, aprofitant que tinc la família voltant per Can Jalpí, faig un tomb per trobar-los pujant a l’ Hostal del Sol i baixant al parc passant per la zona del Jalpí Aventura.

Hem acabat fent, incloent la “propina” de Can Jalpí”, uns 43 km i 1140 de desnivell molt rodadors i sense dificultats tècniques, però distrets.

Track al Wikiloc i Cicloide:


Powered by WikilocSortida del 17 d' abril del 2016
BTTAMUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada