divendres, 19 de febrer del 2016

“Estiu Blau” 2016... Chanquete ha vuelto !!!

Chanquete es viu !!! ... aquí fent un selfie
Qui no recordarà, tant els que s’ apropen a la cinquentena com els que ja l’ hem superat, en aquella època en que l’ única oferta televisiva consistia en TV1 i TV2, no hi havia ordenadors, mòbils ni tàblets, època en que ens passàvem el dia al carrer amb els amics jugant al futbol amb una pilota mig desinflada, ò al cine en aquelles meravelloses sessions dobles amb la novieta a la popularment anomenada “fila de los mancos” sense tenir ni punyetera idea de les pelis que feien, les clàssiques sèries de dissabte i diumenge a ben dinat ???

Que si Sandokan, Heidi, Marco, Orzowei... Verano Azul... si, si, Verano azul, aquell “tostón” insuportable que ens va traumatitzar a més d’ un que tractava d’ un grup de nens que es van fer amics passant unes vacances a algun poble de la costa andalusa, i que es passaven gran part del temps dalt de les bicis de ferro amunt i avall... quin mèrit que teníem els que vam viure aquella època fer el que fèiem amb aquells ferros, sense canvi ni proteccions, anant per camins que inclús ara, preparats com anem, a vegades ens ho tenim que rumiar abans de passar-hi !!!

I per que tot això ? Dons per que aquest diumenge, degut a que arrossego problemes físics, en Gabriel, Àngel i jo hem fet una sortida “Estiu Blau”, o sigui, una 100% rodadora, molt planera, sense corriols ( tret del planer de la riera de Dosrius ), poc desnivell, però que, encara que molt fàcil i diferent a lo que estem habituats, d’ aquelles que es diu que “de tant en tant va bé fer-ne una així per variar i rodar, per fer-la petar”... traducció: “quin pastelazo, tota la setmana esperant la sortida diumengera per fer això!!!”. Sincerament, prefereixo una com les de sempre, encara que les circumstàncies en el meu cas m’ han obligat a fer-la així... ò això ò res...

Tinc que agrair a l’ Àngel i en Gabriel que m’ hagin volgut acompanyar, dons en principi, per no condicionar a ningú, la meva idea era sortir sol... lo dit, es un pal estar tota la setmana esperant el diumenge per fer una sortida d’ aquest tipus.

Hem anat d’ Arenys de Munt cap a Arenys de Mar, i des d’ allà pel passeig fins el Port Balís, on hem pres el camí de les Cinc Sènies que travessa els camps de conreu entre Llavaneres i Mataró. Hem travessat la ciutat per la ronda Alfons X, Camí de la Geganta i Ronda O’ Donell fins el Camí del Mig, on hem anat amunt per la riera d’ Argentona cap a Dosrius. Per tornar hem decidit fer l’ únic desnivell de la sortida pujant ( amb tranquil.litat dons el meu estat físic m’ impedeix fer esforços )  a la Creu de Rupit i des d’ allà avall cap a Lourdes i Arenys de Munt.

Encara que força fàcil, hem acabat fent uns 43 km i poc més de 600 de desnivell... “Estiu Blau” !!!

Track al Wikiloc i Cicloide:


Powered by Wikiloc
 


Sortida del 14 de febrer del 2016
BTTAMUNT


3 comentaris:

  1. Fray Borja del Buen Torrente22 de febrer del 2016, a les 20:44

    Alabado sea el Señor, ¡qué recuerdos! Aunque comprendo, con tristeza, que a nuestro gurú le falla la memoria: a) en la foto no sale 'El Piraña', mi ídolo absoluto de la serie b) en aquella época no existían TV1 ni TV2, eran la VHF y UHF... idealmente, en blanco y negro. Y cuando se cortaba la emisión, 'Minutos Musicales' al canto, y un texto que decía 'Debido a una avería en el repetidor de Argamasilla del Tremedal, ... permanezcan atentos a sus pantallas' (y no se refería a pantallas de SmartPhones (en esta semana del WMC) como bien ha dicho nuestro gurú). Podéis ir en paz.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, es veritat...no hi ha el Piraña !!! ... dons la veritat es que si, la memòria em falla ò inconscientment s' activa el mecanisme de defensa que fa que tot el que tingui que veure amb Verano Azul es bloquegi, com si fos un Spam enviat a la carpeta de "Correo no deseado".

      Elimina
  2. Hola em dic Albert.
    Us deixo informació que potser us pot interessar!

    En un lloc fantàstic, a plena natura.
    El diumenge 5 de març es durà a terme l'aplec de Sant Sebastià de Puigpedrós (Llinars del Vallès).
    Hi haurà activitats tot el matí, "si el temps ho permet".

    Pot assistir a la festa tothom qui o vulgui


    https://ermitadesantsebastia.blogspot.com.es/2016/12/aplec-de-sant-sebastia.html

    Perdoneu les molèsties!

    ResponElimina