dimarts, 20 d’agost del 2013

Titan Montnegre 2013


Ja tenim una nova Titan Montnegre al sac !!! ... i ha estat molt, molt, molt bé !!!

Aquest cop hi hem anat en David, Ramón, Gabriel, David Jimmy, Miguel i jo i, com es habitual quan es tracte de la Titan, hem anat en tren fins Tordera, punt de partida.


Ens va agradar molt el recorregut de l’ any passat, però con que sempre fem recorreguts nous, els primers kilòmetres, fins el Molinot, ho han sigut... encert total, ha estat molt variat, amb una bona escalada fins la mina d’ or i un molt bon descens a Sant Andreu de Ramió, amb paisatge impressionant ... i amb la companyia afegida de Rin-Tin-Tin que s’ ens ha enganxat a les afores de Tordera fins passada la mina d’ or... desitjo que hagi trobat el camí de tornada...

La resta del recorregunt, el mateix puja-baixa de l’ any passat.





Bé, hem acabat fent uns 52 kilòmetres i 1400 de desnivell boníssims, ens ha agradat molt a tots, amb recorregut majoritàriament rodador, força pendents i rampes potents, un paisatge fantàstic, descensos ràpids i atractius... i sense cap incident, punxades, ni caigudes... ha estat perfecte !!!

Track al Wikiloc i Cicloide:


Sortida del 18 d’ agost del 2013
BTTAMUNT


Horsavinyà 15-08-2013


Aprofito aquesta publicació per afegir els enllaços al Wikiloc i Cicloide de la sortida que van fer el passat dia 15 fins Horsavinya, que no va ser cap Titan, però que vam acabant travesant el Montnegre de banda a banda pel GR-92.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada