dimecres, 24 de juliol del 2013

Tancat per vacances !!!


Ja tenim al damunt les vacances, toca desconectar com cada any i canviar les rutines habituals, entre elles les publicacions setmanals del blog. Es hora de gaudir amb la família del sol, platja o muntanya... unes birretes, gandula, migdiades d’ orinal...

La bici ? ben segur que la majoria aprofitarem aquestes vacances per improvisar unes sortidetes, encara que els diumenges serà complicat que quedem, només els que no marxem a cap lloc... bé, encara que el blog estigui de vacances, el xat continua actiu, i en el meu cas l’ intenció es sortir cada diumenge, sempre que no fem alguna excursió amb la família, per tant, podem continuar comunicant-nos per sortir diumenges o pel que sigui.

Tenim pendent l’ equipació, tema que m’ hagues agradat deixar resolt, però que encara no tinc clar de quan arribarà... espero que en pocs dies...

Aprofito la publicació d’ avui per penjar quatre fotos i el track de la sortida de diumenge passat que vam fer en David, Joan, David Jiménez, Ramón (parcialment), i jo pel Camí Amagat, Corral, Creu de Rupit, Font de la Figuerassa, Santa Eulalia de Tapioles, Vallgorguina, Can Plana de Dalt i Can Mora... un bon trencacames!!!




Font de la Figuerassa
Can Vilar



Santa Eulàlia de Tapioles
Can Plana de Dalt..."aquesta figuera te unes figues que te cagas !!!"


Can Plana de Dalt

Track al Wikiloc i Cicloide:

Bé, dons bones vacances a tothom i, per part meva, quan torni l’ activitat al blog miraré de penjar les sortides més interessants que hagem fet aquests dies.

Xavi
BTTAMUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada